Légy tudatos, és válassz egy közel nulla energiaigényű otthont, kiváló környezetben!

Budapesten, remek infrastruktúrával rendelkező, igen családias környezetben, a IV. kerületben, az Istvántelki úton kerül megépítésre a Társas Építő Kft. legújabb projektje az István-kert Társasház, kiváló környezetben.

A cég számos referenciával rendelkezik nagyobb társasházak mellett bankfiókok, irodák, vagy akár luxus családi házak kivitelezésében is. Magas fokú igényességük mellé szakértelem is párosul, amit az eddigi megrendelők és az általuk épített ingatlanok tulajdonosai is alátámasztanak. Az István-kert társasház sokak örömére egy kis lakásszámú projekt, ahol mindössze 18 lakás kerül kialakításra. A lakáskínálatában az egyszobás kisebb lakásoktól az akár négyszobás családi otthonokig változatos méretű és elosztású otthonok találhatóak, ezáltal mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb ingatlant. Minden emeleti lakáshoz nagy terasz tartozik, a földszintiekhez pedig saját kertrészek is kapcsolódnak, ami hatalmas adomány a családosok számára.

A csendes, zöld, családi házakkal és kisebb társasházakkal beépült utca épp ideális annak, aki családdal keresi új otthonát, valamint annak is, aki nyugodt, zöld környezetben szeret élni, jó infrastruktúra mellett. Ebben a beruházásban rendkívül kedvező költséggel fenntartható lakások épülnek. Az alacsony fenntartási költségeket a kiváló hőszigetelés és a hőszigetelt nyílászárók mellett a hőszivattyús fűtés garantálja, többek között ezért is lehet érdekes ez a beruházás. Ezek a zöld, energiatakarékos otthonok kiváló ár -érték aránnyal rendelkeznek, így nem árt, ha sietsz, hiszen a lakások 70%-a már elkelt. Ha időben érdeklődsz, még biztosan választhatsz belső udvari, déli tájolású otthont is, ami kiváló választás azok számára, akiknek elengedhetetlenek a fényes terek.

A társasháztól mindössze 12 perc az Újpest-központ metrómegálló az Árpád úton közlekedő buszok segítségével, a Stop Shopban pedig a bevásárlási lehetőség mellett bankot és gyógyszertárat is találsz, így könnyen elvégezheted a napi teendőidet. A családosok szerencséjére bölcsőde, óvoda, iskola és játszótér is megtalálható a közelben. Az építkezés már elkezdődött, idén már a műszaki átadás is meg fog történni, így a lakásokat már banki finanszírozással is le lehet kötni, a rugalmas fizetési ütemezésnek köszönhetően már akár 1 millió forinttal is, és személyre szabott konstrukciót is lehet igényelni. Illetve a CSOK-ra alkalmas lakások esetében lehetőség van akár 9%-al csökkenteni az árat. Idén már a műszaki átadás is meg fog történni.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A 370-es szint alatt tartja magát a forint az euróval szemben

A 370-es szint alatt tartja magát a forint az euróval szemben

Minimálisan gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben kedd reggelre a hétfő esti szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Friss számok: ennyien jöttek hétfőn Ukrajnából

Friss számok: ennyien jöttek hétfőn Ukrajnából

Az ukrán-magyar határszakaszon 5036-an léptek be Magyarországra hétfőn, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 5242-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek.

Ömlik a víz egy óriástározóból, településeket kell evakuálni Dél-Ukrajnában

Ömlik a víz egy óriástározóból, településeket kell evakuálni Dél-Ukrajnában

A gát az Oroszország által megszállt dél-ukrajnai területen, Herszon régióban van a front közelében, Nova Kahovkánál.

Az ukrán külügyminiszter szerint elég fegyverük van az ellentámadáshoz

Az ukrán külügyminiszter szerint elég fegyverük van az ellentámadáshoz

Ez történt az elmúlt órákban az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

© 2023 (v2.202102)