Légy tudatos, és válassz egy közel nulla energiaigényű otthont, kiváló környezetben!

Budapesten, remek infrastruktúrával rendelkező, igen családias környezetben, a IV. kerületben, az Istvántelki úton kerül megépítésre a Társas Építő Kft. legújabb projektje az István-kert Társasház, kiváló környezetben.

A cég számos referenciával rendelkezik nagyobb társasházak mellett bankfiókok, irodák, vagy akár luxus családi házak kivitelezésében is. Magas fokú igényességük mellé szakértelem is párosul, amit az eddigi megrendelők és az általuk épített ingatlanok tulajdonosai is alátámasztanak. Az István-kert társasház sokak örömére egy kis lakásszámú projekt, ahol mindössze 18 lakás kerül kialakításra. A lakáskínálatában az egyszobás kisebb lakásoktól az akár négyszobás családi otthonokig változatos méretű és elosztású otthonok találhatóak, ezáltal mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb ingatlant. Minden emeleti lakáshoz nagy terasz tartozik, a földszintiekhez pedig saját kertrészek is kapcsolódnak, ami hatalmas adomány a családosok számára.

A csendes, zöld, családi házakkal és kisebb társasházakkal beépült utca épp ideális annak, aki családdal keresi új otthonát, valamint annak is, aki nyugodt, zöld környezetben szeret élni, jó infrastruktúra mellett. Ebben a beruházásban rendkívül kedvező költséggel fenntartható lakások épülnek. Az alacsony fenntartási költségeket a kiváló hőszigetelés és a hőszigetelt nyílászárók mellett a hőszivattyús fűtés garantálja, többek között ezért is lehet érdekes ez a beruházás. Ezek a zöld, energiatakarékos otthonok kiváló ár -érték aránnyal rendelkeznek, így nem árt, ha sietsz, hiszen a lakások 70%-a már elkelt. Ha időben érdeklődsz, még biztosan választhatsz belső udvari, déli tájolású otthont is, ami kiváló választás azok számára, akiknek elengedhetetlenek a fényes terek.

A társasháztól mindössze 12 perc az Újpest-központ metrómegálló az Árpád úton közlekedő buszok segítségével, a Stop Shopban pedig a bevásárlási lehetőség mellett bankot és gyógyszertárat is találsz, így könnyen elvégezheted a napi teendőidet. A családosok szerencséjére bölcsőde, óvoda, iskola és játszótér is megtalálható a közelben. Az építkezés már elkezdődött, idén már a műszaki átadás is meg fog történni, így a lakásokat már banki finanszírozással is le lehet kötni, a rugalmas fizetési ütemezésnek köszönhetően már akár 1 millió forinttal is, és személyre szabott konstrukciót is lehet igényelni. Illetve a CSOK-ra alkalmas lakások esetében lehetőség van akár 9%-al csökkenteni az árat. Idén már a műszaki átadás is meg fog történni.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kijózanul, ha meglátja a forint árfolyamát!

Kijózanul, ha meglátja a forint árfolyamát!

A forint csütörtök reggelre erőre kapott a főbb devizákkal szemben a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Ukrajna már amerikai nagy hatótávolságú rakétákkal lövi az orosz erőkret

Ukrajna már amerikai nagy hatótávolságú rakétákkal lövi az orosz erőkret

A rakétákat válaszlépésként szállították, miután Amerika figyelmeztette Oroszországot. Hírek a háború 792. napján.

Pressmann: Magyarország nyíltan arra kéri az Egyesült Államokat, hogy állítsa le Ukrajna katonai támogatását

Pressmann: Magyarország nyíltan arra kéri az Egyesült Államokat, hogy állítsa le Ukrajna katonai támogatását

Az Egyesült Államok magyarországi nagykövete X-oldalán szerdán megosztott videójában beszélt erről.

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Egy év kellett hozzá, de hivatalosan is a Kreml mellé költözött vissza Budapestről a Nemzetközi Beruházási Bank.

© 2024 (v2.202102)