Itt a szülőkre kényelem, a gyermekekre szabadság vár!

Szülőként azon vagyunk, hogy gyermekünknek felhőtlen gyermekkort biztosítsunk, amit a nevelésen és a megfelelő oktatási intézmények kiválasztásán túl, a család lakóhelyének gondos megválasztása is nagy mértékben befolyásol. Mai cikkünkben olyan otthonokat mutatunk, amelyek családosok számára maximálisan megfelelnek.

Amikor kisgyermekes családként, vagy akár még családalapítás előtt keressük új otthonunkat, kiemelt szempont, hogy az ingatlan természetközeli, mégis frekventált helyen legyen, jó közlekedés, munkahelyek, kiváló oktatási és egészségügyi intézmények közelében. A XI. kerület Duna-parti része, a Lágymányosi-öböl környéke épp egy ilyen terület most Budapesten. Itt, egész pontosan a Lágymányosi-öböltől délre, a Duna főága mellett, a Budafoki úton épül a Metrodom River lakópark abszolút családbarát szolgáltatásokkal.

A beruházás egyik legnagyobb előnye az elhelyezkedésén túl, hogy a lakóparkon belül családi bölcsőde és egy önkormányzati óvoda is megtalálható, így a szülők biztonságban tudhatják gyermekeiket amíg dolgoznak, és nem kell munka előtt, vagy után még az oviba, bölcsibe is egy plusz kitérőt tenni. Ezeken kívül két játszóház és egy kétkorosztályos, vizes elemekkel is felszerelt játszótér várja a kicsiket, tehát a kikapcsolódás szintén helyben megoldott. 1,5-2 km-es körzeten belül pedig két hagyományos és egy alternatív tanrenddel dolgozó általános iskola is található a nagyobbak számára. A családosok élete így jóval kényelmesebbé válik, hiszen a napi utazási idő jelentősen csökken, és még a parkolással sem kell bajlódni.

Az óvodás és iskoláskorú gyermekekkel rendelkező családok számára további előnyt jelent, hogy a lakópark zárt, az óriási belső park pedig abszolút mentes az autós forgalomtól, így teljesen biztonságos a gyermekek számára. Az autóforgalom a lakópark mélygarázsában, a föld alatt zajlik, így a gyermekek bátran szaladgálhatnak a teljes park területén.

Természetesen a szülők kikapcsolódását is számtalan közösségi szolgáltatás garantálja, csocsóval és darts-szal felszerelt játékszoba, bútorozott kilátó- és napozóteraszok, kávézó, kültéri fitneszgépek, kardio- és erőgépekkel felszerelt fitneszterem, infra- és finn szauna is kialakításra kerül az épületekben. A lakópark keleti kapuja pedig közvetlenül a lágymányosi Duna-parton épülő sétányra nyílik majd, ami helyet adhat a futás szerelmeseinek, de a nagy családi sétáknak is. Az itt lakóknak tehát minden nap lehetőségük lesz arra, hogy a Dunával közvetlen kapcsolatban élhessenek, a közösségi csónakház pedig túrakajakokat, evezőket és mentőmellényeket biztosít számukra, így nagyobb gyerekekkel egy-egy dunai evezés is remek családi program lehet.

Mindemellett fontos megemlíteni, hogy a Metrodom River rendkívül kiváló minőségben, magasszintű épületgépészeti megoldásokkal épül, és környezetbarát, energiatakarékos otthonokat biztosít lakói számára. A Metrodom Dual Eco hűtési-fűtési rendszerének és az azt vezérlő, szintén saját fejlesztésű okosotthon-rendszerének köszönhetően a lakások rezsije rendkívül alacsony lesz.

A Metrodom River tehát kiváló választás családoknak, de mindenki másnak is, aki vízparti otthont keres frekventált elhelyezkedéssel, hiszen innen az 1-es és 41-es villamosok, a 130-as és 133E-s busz, valamint a 4-es metró megállója is könnyen elérhető a Bikás parknál. Autóval is könnyen megközelíthető a Budafoki úton keresztül a Rákóczi híd budai hídfője és a belső kerületek. Munkalehetőség is adott a közvetlen közelben, az Infoparkban vagy akár a környék irodaházaiban, a bevásárlást pedig könnyen lebonyolíthatjuk a néhány perc sétára található Újbuda Bevásárlóközpontban, ahol postát és ruhatisztítót is találunk.

További jó hír, hogy aki most vásárol itt lakást, az egy gépkocsibeállót is ajándékba kap. Sőt, akik az egyedülállóan kedvező, 10-90%-os fizetés helyett az 50-50%-os fizetési ütemezést választják, további, minimum 2,5 millió forintos kedvezményben részesülnek. Az akció részleteiről itt lehet olvasni.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)