Ilyet sem kaszáltál még vidéken! Ez a családi ház megszólal…

Mindenki tudja, hogy milyen a fővárosi közeg: szmogos, gyanús arcokkal lehet összefutni úton-útfélen, mindenhol “csak egy cigire” nyúlnának le, de legszívesebben a két vesédet vinnék egy hűtőtáskában, és még sorolhatnánk… Ugyanakkor nem ez a helyzet vidéken, ahol összetartó lakóközösség, természetközeliség és remek lehetőségek várnak. Mi egy ilyen környéken találtunk egy családi házat, ami megszólal, és azt mondja, hogy vegyél meg! 

Legyen merész, mondjon igent az új lehetőségekre és jelentse ki magabiztosan: az én lelkemnek most a falusi élet kell! Itt nem kell azon rágnia magát az ingatlan keresés során, hogy állatbarát is legyen a hely, mert akár egy egész önfenntartó kisgazdaságot megkezdhet! Nem kell függenie az akciós csirkefarháttól sem, mert itt bátran nevelheti a saját csirkéit, de akár négylábú barátok egész garmadát. 

A Békés megyében található Muronyban a kisgazdálkodó álmok megvalósulhatnak és Ön már most a részese lehet potom összegért! Az alább bemutatott családi ház nemcsak hogy megdöbbentően kedvezményes áron vásárolható meg, de még a lehetőségek tárházába is bevezet minket. Hatalmas, 1095 m2-es telkén az állattartás mellett, növénytermesztésbe is lehet kezdeni. Az előző tulajdonosok is előszeretettel ültettek zöldségeket, alakítottak ki epres kerteket és számos gyümölcsfával gazdagították a hátsó kertbe vezető utat.

A telken felépült családi ház 60 m2-es alapterületével és tetőteres kialakításával igazi álomotthon többgyermekes családok részére, de akár fiatal pároknak is, akik a családalapításon gondolkodnak, de még idősebbeknek is, akik a nyugalom szigetén élnék le az életüket. 

A földszinten egy szobát, étkezős konyhát, kamrát, tusolót és külön helyiségben wc-t építettek ki. Az emeleten további két szobát és egy fürdőszobát találhatunk fürdőkáddal és beépített mosógéppel. A 2000-es években felépült téglaházban mindkét szinten gáz padlófűtés került kialakításra. Az építkezések során minőségi alapanyagokkal dolgoztak, ezért garantált az értékállóság. A konyha és fürdőszoba teljesen gépesített, emellett a házban lévő bútorzat az ár részét képezi. 

Barátságos belső kialakítás, remek elosztás jellemzi a házat. Egy kisebb garázs és tároló is épült az udvaron. Az autóval rendelkezők a telken belül is kényelmesen megoldhatják a parkolást.

Az ingatlan megvásárlásához ráadásul Babaváró Hitel, FALUSI CSOK, kedvező feltételű, akár FIX kamatozású hitel is igényelhető, ha egyéb pénzforrásokra is szükség lenne.  

A környék infrastruktúrája is abszolút kielégít minden igényt, hiszen a falun belül megtalálhatóak hivatali és szociális intézmények, templom, boltok, gyógyszertár, könyvtár, takarékpénztár és posta is, így bármilyen, a mindennapokban elintézendő ügy akár helyben is problémamentesen megoldható. 

Mindössze 10 perc alatt el lehet jutni Békésre, vagy ha a vonat mellett döntünk, akkor a megyeszékhelyre, Békéscsabára is ugyanennyi a menetidő, ahol középiskolák, egyetem, nagyobb bevásárló centrum és éttermek is megtalálhatóak. Ezen felül Murony vasútállomása, az Arad – Békéscsaba fő vasútvonalon fekszik, és óránként járnak a vonatok a fővárosba is, még átszállás sem szükséges.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Szijjártó Péter bejelentése milliókat érhet a cégeknek

Szijjártó Péter bejelentése milliókat érhet a cégeknek

A K+F beruházások támogatása jelentősen nő.

Nem akárki kért bocsánatot Karsai Dánieltől

Nem akárki kért bocsánatot Karsai Dánieltől

Az eutanázia hazai legalizációjáért küzdő alkotmányjogász Facebookján számolt be minderről.

Lakossági megtakarításokat az energetikai fejlesztésekbe!

Lakossági megtakarításokat az energetikai fejlesztésekbe!

Ez az átalakulás energetikai gépből energia termelő ingatlanná már rövid távon átírja a XX. sz. olaj-gáz energiapiaci szabályait.

Komoly jelentkező tűnhet fel a 2036-os olimpiáért

Komoly jelentkező tűnhet fel a 2036-os olimpiáért

Nyári olimpiarendezés mellett foglalt állást a németek többsége, a megkérdezettek szerint a 2036-os kandidálásnak lenne értelme.

© 2023 (v2.202102)