Nézegess csodaszép erkélyes, teraszos lakásokat!

Az erkélyes, teraszos lakások iránt már jó néhány éve töretlenül növekszik a kereslet, ezek az ingatlanok lényegesen drágábban is kerülnek értékesítésre. Sokan nem használják ki ezeket a tereket, viszont olyanok is akadnak, akik már az első tavaszi napsütés alkalmával növényekkel, kerti bútorokkal teszik szebbé erkélyüket, és sok időt kint töltenek. Mai válogatásunkban is ilyen lakásokat gyűjtöttünk egy csokorba.

Válogatásunk első darabját a II. kerületből hozzuk. Itt, a Gül Baba türbéjénél található az a társasház, melynek 1. emeletén kapott helyet a szóban forgó lakás. A nappali + 3 hálószobás, 2 fürdőszobás, igényesen kialakított ingatlan nappalijából nyílik a kicsi, de annál szebben berendezett erkély. Az erkély igényes padlóborítást és bútorokat kapott, az erkély korlátot a kíváncsi szemek elől gyékénnyel takarták. Az erkély berendezése remekül passzol a ház rusztikus téglaburkolatú homlokzatához.

Szintén nagyon szépen rendezték be ennek a XII. kerületi lakásnak a teraszát. A nappaliból nyíló terasz a szép kertibútorokon túl, érdekes és mutatós képkeretekből készült fali dekorációt is kapott. Itt tényleg úgy érezhetjük a terasz egy külön szoba, a nappali meghosszabbítása. A nappali + 2 hálós, gyönyörű lakásnak az egyik hálószobájából is nyílik egy erkély.

Válogatásunk 3. darabját Sárvárról hozzuk. Itt, a várkerület közelében bukkantunk erre a 40 nm-es kislakásra, melyhez kicsiny méretéhez viszonyítva, viszonylag nagy erkély tartozik. A szépen berendezett erkélyen látszik, hogy ez a reggeli kávézások tökéletes helyszíne.

Az erkélyek legszebb díszei természetesen a növények. Ennek a zuglói, belsőkétszintes lakásnak két erkélye is van, melyek közül csak az egyikről készült fotó, de látható, hogy ez tele van zöld növényekkel. A lakás 4 szobás, és 100 nm-es kizárólagos kert használattal is rendelkezik, ezen kívül garázs és tároló is vásárolható hozzá.

Pici, de annál csinosabb erkély tartozik ehhez a pécsi, uránvárosi lakáshoz. Az erkélyen épphogy elfért egy asztalka és két szék, korlátján pedig fényfüzér emeli a hangulatot. A lakás 1. emeleti, 3 szobás, szépen felújított állapotban várja új lakóit.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)