Úristen, very big! Ilyen nagyméretű és jó árú lakásokat nem láttál még a Belvárosban!

Nagycsaládosként keresi új otthonát és számít a méret? No meg elengedhetetlen a kiváló elhelyezkedés és a korszerű berendezés is? Akkor a legjobb cikkre kattintott, mert mi most kerestünk nagyméretű, jó árú lakásokat Budapesten, a Belvárosban, ami minden igényt kielégíthet!

A Váci utcában extrán felújított luxuslakás

Budapest történelmi belvárosában, a Váci utcában vált eladóvá egy extrán felújított, nappali + 3 hálószobás luxuslakás, ami tágas és 115 m2-es alapterületével tökéletes választás lehet nagycsaládosok számára. Az ingatlan teljes körűen felújított, emeleti, utcai nézetű és rendkívüli elegancia sugárzik az összes helyiségéből. Saját felhasználás esetén is egy értékálló ingatlan kerül az új tulajdonos kezébe, de akik befektetési szándékkal vásárolnák, azok sem fognak csalódni, mert a kiváló elhelyezkedés miatt rendkívül jól kiadható. A közelben a Nagyvásárcsarnok, mégis maga a környék csendes és nyugodt, és azonnal költözhető.

Energiatakarékos, hatalmas belmagasságú csoda

A Veres Pálné utcában kivételes adottságokkal rendelkező, frissen felújított luxus lakás, szép állapotú házban várja az új tulajdonosát. Az amerikai konyhás, nappali + 3 szobás + 3 fürdős ingatlan igazán kiemelkedő adottságokkal rendelkezik. A nagyméretű konyhát prémium kategóriás Bosch konyhagépekkel és kvarc munkalappal szerelték fel, a nappaliban hangprojektor és luxus csillárok találhatóak, a belmagasság pedig 4 méteres. A teljes berendezés is luxus minőségű, bársony, olasz art-deco és glamour bútorok kerültek elhelyezésre illetve minden helyiségben rejtett LED világítások és dekor álmennyezet látható. A fűtés energiatakarékos H tarifás hőszivattyú alapú és klíma is található minden helyiségben. 2 master bedroom került kialakításra 1-1 saját zuhanyzós fürdővel, mindkettő bidés wc-vel, ezen kívül 1 külön kádas fürdő, mosó és szárítógéppel, és egy külön vendég wc, míg a 3. háló dolgozó- vagy vendégszobának van berendezve, ráadásul egy 7 m2-es belső terasz is hozzátartozik az ingatlanhoz.

Utcára néző, teljes körűen felújított luxus

Egy 75 m2-es, világos és kitűnő adottságokkal rendelkező, utcára néző, teljes körűen felújított és bútorozott luxus lakás várja az új tulajdonosát. Az ingatlan a 3 szintes, liftes épület legfelső emeletén található, aminek elhelyezkedése különösen páratlan, a belváros egyik közkedvelt és legszebb része. A közelben minden könnyedén elérhető, amire csak szükség lehet: az utcában számtalan étterem, kávézó található, bolt, patika, szolgáltatók séta távon belül.

Az ingatlan műszaki állapotát tekintve luxus minőségben felújított. A nyílászárók műanyagok. A vizes helyiségekben elegáns kőburkolat van, míg a nappaliban és a hálószobákban magas minőségű fa burkolat, a fűtése pedig cirkó. A világításra külön figyelmet fordítottak a tervezés során, ezért mindenhol beépített, magas fényű fehér Led került kialakításra, elegáns csillárokkal kiegészítve. A nappali és a hálószobák is egyaránt klimatizáltak, a lakás további előnye pedig, hogy hangszigetelt. Elosztásából adódóan ideális lehet akár családok számára is, kiváló elhelyezkedésének köszönhetően pedig befektetésnek is nagyszerű választás.

Gyönyörű, napfényes sarok lakás

A belvárosban egy belsőépítész és lakberendező által megálmodott, gyönyörűen felújított 71 m2-es, napfényes sarok lakás került eladó állapotba. A nyüzsgő belvárosnak egy csendes, nyugodt utcájában található meg az ingatlan, a Károly-kert közvetlen szomszédságában. Sétatávolságban felfedezhető minden, a mindennapokhoz szükséges szolgáltatás, így boltok, iskolák, éttermek és egyetemek könnyűszerrel megközelíthetőek. Akár személyes felhasználásra, de befektetésként is kiváló lehetőség lehet bárki számára.

Exkluzív helyen, exkluzív kialakítás

Exkluzív helyen, exkluzív üzletekkel körülvett területen, egy felújított homlokzatú házban található ez a fent mutatott 76 m2-es, 2. emeleti, 3 szobás lakás, ami akár a bérlővel együtt eladó. Mindössze egy lépésnyire a Kálvin tértől, a Kecskeméti utcában helyezkedik el a lakás, emiatt az M3-es és M4-es metró vonala, a 47-es és 49-es villamos illetve a 914-es busz állnak rendelkezésére azoknak, akik a város egyéb pontjára szeretnének utazni a helyszínről. Maga az ingatlan igényesen felújított és számos természetes napfényben úszó terekkel rendelkezik. Az ingatlan elosztása is rendkívül kényelmes: 3 szobából, konyhából, fürdőszobából és különálló wc-ből áll, ráadásul teljesen gépesített és bútorozott. A fűtést gáz cirkó biztosítja és minden fogyasztás egyedi mérésű. Maga a társasház emeletes és a szintek közötti közlekedést lift segíti. Akik autóval rendelkeznek, azok az utcán tudják megoldani a parkolást.  Vonzó lehet még, hogy az ingatlan közvetlen közelében a Nemzeti Múzeum, a Múzeumkert és a Nagy Vásárcsarnok is megtalálható.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

© 2024 (v2.202102)