Ez nem áprilisi tréfa! – Bomba ajánlatokkal érkeznek a legújabb lakóparkok!

Napjainkban nem újdonság, hogy valaki újépítésű lakóparkba költözzön, hisz ezeket a legnagyobb átgondoltsággal, és a legjobb lehetőségekkel tervezik meg a szakértők. Át futott már az agyadon, hogy Te is egy ilyen helyre költözz? Gyere, most megmutatjuk a legjobb ajánlatokat!

István-kert társasház

Az István-kert társasház a IV. kerület kertvárosi részén épül fel a környezettudatosság jegyében. A téglaépítésű, 18 db lakással és 1 üzlethelyiséggel rendelkező házat leginkább fiatal párok vagy kisgyermekesek részére ajánljuk, hiszen a lakások napfényben úszó teraszokkal, a földszinten lévő lakások saját kertrésszel lettek kialakítva, amik kifejezetten szabadidős programokra lettek tervezve. Az ingatlanok egyedi ízlés szerint alakíthatóak, szabadon választható szaniterekkel és beltéri ajtókkal, továbbá lehetőség van saját tárolók és gépkocsibeállók megvásárlására is, ezzel segítve a fiatalok új ötleteit vagy különböző elvárásait. Ebben a társasházban az energia tudatosság komoly hangsúlyt kap, hiszen a hőszivattyús rendszernek és az épület műszaki kialakításának köszönhetően az ingatlanok rezsiköltsége minimális. Itt válasszon ingatlant, ha a tudatosság mellett a színvonalas életvitel szintén fontos önnek.

Cédrus Liget lakópark

Szeged egyik legújabb ékköveként mutatkozik be a Cédrus liget lakópark, ami a modern építészetet, illetve a technológia legjavát hozta el az egyetemvárosba. A beruházás 593 lakást, irodát és üzlethelyiséget foglal magába, mindezek mellett fitnesz terem, saját kert és parkolóhely várja legújabb lakóit. A kialakított parkok és zöld övezetek tovább növelik a levegő tisztaságát és Szeged városképének javulását. Fontos megjegyezni, hogy nem kerítéssel zárt egységekről beszélünk, hanem szabadon átjárható mindenki szamara. A lakások felosztásánál fontos szempont volt, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő méretűt, fekvésűt és kialakításút, ezen felül minden lakás kulcsrakész állapotban kerül átadásra.

A parkolásról egy 1100 férőhelyes mélygarázs gondoskodik a legkorszerűbb beléptető rendszerekkel. Nem érdemes elmenni amellett sem, hogy a teljes létesítmény hőszolgáltatásáról saját geotermikus rendszer gondoskodik. A lakásokba szerelt padlófűtés és a klímarendszer több mint 30%-os rezsicsökkenést garantál, emellett a gáz bevezetésére egyetlen ingatlanban sem fog sor kerülni, így kiemelkedő emissziós értékekkel bír. A napfény városában kiváló befektetési lehetőséget nyújt az ifjú generáció számára, hiszen az infrastruktúra magáért beszél, az egyetem több épületéhez is közel, a városközpontban helyezkedik el. A lakásokat kulcsrakészen vehetik át az új lakók, akiknek régi álmuk válhat valóra egy ilyen luxusingatlannal.

Balance Garden

A Balance Garden Budapest X. kerületében, az Üllői úttal párhuzamos csendes mellékutcában épült fel. A társasházban 7 emeleten 298 lakás került kialakításra, továbbá a földszinten a parkosított belső zöld területre néző kilátással és közvetlen kertkapcsolattal 23 lakás kap helyet, ahol minden korosztály számára megfelelő szabadidős tevékenységek végzésére alkalmas eszközök is megtalálhatók lesznek. A ház különlegessége, hogy a harmadik emeletnél két tetőkert is készült az átkötő részek tetején, valamint az épületek tetejére is zöldtetőt terveztek, mely alacsony gondozásigényű. A társasházak lifttel ellátott előcsarnokai elegáns, tágas kialakításúak, megteremtve a hangulatos, otthonos légkört és a nyugodt hazaérkezést. A parkolást a földszinten 41 felszíni parkoló, valamint a társasház -1 szintjén kialakított, 258 férőhelyes mélygarázs biztosítja, közülük számos e-töltő kialakítására alkalmas kábelezéssel kerül megépítésre.

A lakóparkban nagy hangsúlyt fektettek az energetikára, ezért az alacsony energiafogyasztás és a takarékos üzemeltetés megvalósítására törekedtek, ezenkívül minden lakás hideg és meleg burkolattal ellátott. A hűtő-fűtő klímák, amelyet minden lakásban megtalálunk, kedvező áron tudják a lakás hőmérsékletét egyedileg szabályozni. A Balance Garden megközelíthetőség és közlekedési infrastruktúra tekintetében is ideális, a lakók a közeli metrómegálló miatt könnyedén elérik a lüktető belvárost, ugyanakkor csendes, pihentető otthonaikban nyugalomra találnak. A buszok- és villamosmegállók is sétatávolságra találhatók, emellett a közelben egyaránt megtalálhatók oktatási intézmények, valamint egészségügyi létesítmények is, melyek kerékpárral, gyalogosan vagy busszal is könnyen megközelíthetők. A közelben számos szolgáltatás elérhető, valamint az Etele Pláza is 5 percre található.

Kucsma utca 7-9.

A XIII. kerületi új társasház sokak örömére, egy igen családias övezetben épült fel a Kucsma utca 7-9. szám alatt. A társasház két épületegyüttesből valósul meg, amiben 24 lakás kapott helyet. A lakások mérete 39 m2-től 126 m2-ig terjed. A társasházban lévő lakások, tágasak és több szobával is rendelkeznek, ezen felül a földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolat tartozik.

A társasház BB energetikai besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a felhasznált energia minimum 25%-a megújuló energiaforrásból származik. Egy ilyen új lakás esetében rengeteget spórolhatunk a költségeken, hiszen a korszerű építészeti és gépészeti technológiának köszönhetően, környezetkímélő módon szinte nullára csökkenthetjük a rezsiköltséget. A teremgarázsban autótöltési lehetőség kerül kiépítésre a környezet és a jövő iránti felelősség jegyében. A környéket tekintve, a XIII. kerület egyszerre nyújt kellemes zöldövezeteket, kiváló infrastruktúrát, bevásárlási- és szórakozási lehetőségeket egyaránt. A közlekedést tekintve, ezen a vonalon közlekedik a 12 és a 14-es villamos, valamint a 20, 30, 30A, 226, 230-as buszok megállói is sétatávolságon belül vannak.

Diana társasház

A Diana Társasház budai hegyvidéki elhelyezkedésének köszönhetően a lakásokból páratlan kilátás nyílik a fővárosra. A ház a Diana közben, egy zsákutca végén fekszik, ráadásul erdős terület határolja ezért nyugodt és csendes övezetté varázsolja a környéket. A társasház egy hatalmas, 2248 négyzetméteres telken épül, és három szinten kínál öt luxuslakást. A 2-4 szobás lakásokhoz hatalmas méretű teraszok tartoznak, ahonnan bármikor gyönyörködhet a lélegzetelállító budapesti látképében. A Diana Társasház minőségi kivitelezését többek közt jól mutatja, hogy az épület hűtéséről és fűtéséről korszerű, Daikin hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer gondoskodik.

A külső nyílászárók igényes, alumínium profil rendszerből, háromrétegű üvegezéssel és nagyszerű hővédő hatással rendelkeznek. Közlekedés szempontjából is kivételes, hiszen mindössze 5 perc sétatávolságra található több buszjárat megállója is, de autóval is igazán egyszerűen, 15 perc alatt elérhető a belváros. A festői panoráma és a csendes zöldövezet mellett luxus életstílust tudhat magáénak a Diana Társasház legújabb lakója, aki egy minőségi kivitelezésű lakást hívhat az otthonának.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Keményen lecsapnak Polt Péterék - gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát

Keményen lecsapnak Polt Péterék - gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát

Komoly vádakkal gyanúsítják. Vajon ilyen határozottan fognak eljárni a Magyar Péter által felvetett ügyekben is?

Szijjártó Péter havonta telefonál Szergej Lavrovval

Szijjártó Péter havonta telefonál Szergej Lavrovval

Ez a laptársunknak adott nagyinterjúból derül ki.

Elárasztották Debrecent a külföldi turisták - de hova mentek a magyarok?

Elárasztották Debrecent a külföldi turisták - de hova mentek a magyarok?

Csak nem akkugyárnézőbe jöttek? Itt vannak a legfrissebb adatok a turizmusról.

Hízhat Orbán Viktor mája: jókorát nőttek a reálbérek

Hízhat Orbán Viktor mája: jókorát nőttek a reálbérek

Minden összevetésben 10 százalék feletti növekedés az egy évvel korábbi adatokhoz képest.

© 2024 (v2.202102)