Milyen lakást kapunk ma 50 millió alatt Budapest legnépszerűbb kerületeiben?

Manapság Budapest népszerű kerületeiben nagyon nehéz olyan ingatlant találni, ami minden igényünket kielégíti, nem mellesleg az ára sem szállt az egekbe. Mi most 50 milliót határoztunk meg felső határnak, és igyekeztünk a legjobb ingatlanokat elhozni ebben az árkategóriában, több korosztály számára is.

Első helyen a kiváló lokációjú VI. kerületből hoztunk egy remek ingatlant. A Városliget közelében, a Munkácsy Mihály utcánál található, egy felújított társasház harmadik emeletén, ez a befektetésre is kiválóan alkalmas lakás. Az ingatlan 39nm-es, és kiváló elosztással rendelkezik. A teljeskörű felújítás során, beépített gépesített konyha és prémium anyagok felhasználásával készült bútorok is beépítésre kerültek. A lakás alacsony fenntartású, infrastruktúrája pedig kiváló.

A XIII. kerület szívében került eladósorba egy 28 nm-es, egyszobás, földszinti lakás, remek paraméterekkel. A lakás különlegessége a 29 nm-es terasszal egybe épült kert, amely kizárólagosan a lakáshoz tartozó tulajdon, és hatalmas adomány a napsütéses hónapokban. Déli tájolásának köszönhetően a lakás egész nap világos. Fűtése házközponti, egyedi méréssel történik, ezen felül a napelemek telepítése is folyamatban van. A környéken kiváló a közlekedés, több buszjárat is sétával elérhető, valamint bevásárlási lehetőségek is szép számmal megtalálhatóak.

A VII. kerületben vált eladóvá egy rendezett társasházi, földszinti ingatlan. A lakás 65nm-es, belső elrendezése pedig igen tágas. Előszoba, három külön nyíló szoba, amiből az egyikben galéria is található, WC-mosókonyha, fürdő, amerikai konyhás nappal, valamint a lakás előtt egy kis terasz is helyet kapott. A lakás nem rég teljeskörű felújításon esett át, ahol kicsrélték az összes nyílászárót, víz és villanyvezetéket, valamint új fürdő és wc lett kialakítva. Minden közmű külön mérőórával rendelkezik. A fűtést és meleg vizet gázcirkó biztosítja. A környék infrastruktúrája kiváló, hiszen a Keleti pályaudvar 3 perc séta alatt megközelíthető.

Szintén visszatérünk a XIII. kerületbe, méghozzá Angyalföldre, ahol eladásra kínálnak egy felújított, 40nm-es ingatlant. A lakás egy zárt folyosós téglaépület második emeletén helyezkedik el, ahol kialakításra került két szoba, konyha, előtér, tároló helyiség, fürdő, valamint külön nyíló wc. A lakás melegéről 3 darab újonnan felszerelt hűtő-fűtő klíma gondoskodik, de a fűtésre gázkonvektor is rendelkezésre áll. Az ingatlan 2022-ben teljes felújításon esett át. Közlekedés szempontjából sétatávolsággal elérhető több villamos és buszmegálló, óvoda, iskola, egészségügyi intézmények, üzletek és parkok is.

A VII. kerületben, a Dob utcában bukkantunk egy remek állapotú, 49nm-es ingatlanra. A lakás 2+1 szobás, ezen kívül egy 14nm-es fekvő galériával is rendelkezik. Néhány éve teljeskörű felújításon esett át, ami érintette a nyílászárók és burkolatok cseréjét, ezen kívül a villany és vízhálózat és a fűtésrendszer is megújult. A fűtéskorszerűsítéskor parapetes gázkazán lett beépítve, a melegvízről pedig villanybojler gondoskodik. A lakás közvetlen közelében található, posta, gyógyszertár, iskola, konditerem, és több bevásárlási lehetőség is.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)