A 2. kerületben az álmok megvalósulnak! Csoda otthonok várnak rád itt!

Budapest 2. kerülete számos szempontból mondható különlegesnek és nem túlzás kijelenteni, hogy itt az álmok igenis megvalósulnak! Példátlan módon közel található a belvároshoz, és könnyűszerrel az ország egyik legközkedveltebb kerületévé nőtte ki magát. A számos kulturális lehetőség, a gyönyörű természeti környezet, a széleskörű vásárlási- és szórakozási lehetőségek már megalapozzák azt, hogy ide akarjon költözni mindenki. Mi most olyan luxus ingatlanokat válogattunk össze, ahol nem csak hogy öröm lehet lakni, de egyenesen igazi álom!

Energiahatékony luxusingatlan közvetlenül erdő mellett

Gyönyörű panoráma és tiszta levegő vár azokra, akik abban gondolkodnak, hogy egy modern, smart-home mellett döntetnének új otthonuk megválasztása során. A Pilisi Parkerdő Tájvédelmi körzete mellett található két lakásos bútorozott ingatlan a Le Grandi interior Design tervei alapján készült és kivételesen a teljes építkezési folyamatot profi filmes stáb rögzítette, így akár ez is megtekinthető. A legkorszerűbb smart-home rendszer került beépítésre, ami garantálja az energiahatékonyságot és a költséghatékony, hőszivattyús, hibrid fűtő-hűtő mennyezeti és fali integrált keringető rendszer is az alacsony fenntartási költségekhez járul hozzá. Luxus kategóriás burkolatokat, világítást, bútorokat és egyéb design elemeket alkalmaztak, hogy a legújabb trendeknek is megfeleljen az ingatlan. Emellett a biztonságról sem feledkeztek meg, ami által riasztó- és kamerarendszer működik 24 órában. A luxusvilla úgy épült, hogy egy felső illetve egy külön bejáratú alsó lakás található. A felső lakás 2 szintes, beépített tetőtérrel, míg az alsó lakás 1 szintes, de így is tökéletes az ingatlan több generációs otthonnak, részben vagy egészében kiadó befektetésnek, avagy irodának is.

Úszómedencés luxusvilla Pesthidegkúton

Egy kifogástalan állapotban lévő, 6 szobás, belső úszómedencés luxusvilla is eladó állapotban található jelenleg a 2. kerületben. Az ingatlan belső kialakítására magabiztossággal ki lehet jelenteni, hogy a legigényesebb anyagokból és kivitelben készült cseresznyefa belső ajtókkal, trópusi fa külső nyílászárókkal, magasfényű kőporcelán burkolatokkal, igényes szaniterekkel és csapokkal, sok beépített szekrénnyel és gyönyörű panorámával. A földszinten található az előtér, konyha, nappali télikerttel, 2 szoba, fürdő, tároló, míg a tetőtérben galéria, további 3 szoba, 2 fürdő, wc és erkély található. Az ingatlan alápincézett, ahol medencetér, szauna, wc-zuhany, kazánház és tároló került kialakításra.

Budakeszin erdővel határos telken igazi luxus

Budakeszin egy erdővel határos telken vált eladóvá egy luxus színvonalú villa. A gyönyörű, ősfás környezetben 2002-ben épült fel a luxusvilla kivételesen igényesen kialakítva. Különleges formavilág, nemes építőanyagok és magas minőség jellemzi a kivitelezést. A hatalmas teraszról, valamint a nappali üvegajtóin keresztül ráadásul a nap bármely szakaszában lehet gyönyörködni a csodálatos kilátásban. Az alagsorban került kiépítésre az úszómedence és a szauna. Az ingatlanban jelenleg egy állandó bérlő lakik 2019 októberétől és akár a bérlővel együtt eladó az ingatlan, tehát aki befektetésnek venné, az igazán jól járhat, hiszen azonnal jövedelmező és értékálló ingatlant tudhat a birtokában. Elrendezését tekintve a földszinten található a kertkapcsolatos nappali, a terasz, a dolgozószoba, hálószoba fürdőszobával, amerikai konyha, kamra, étkező, gardrób és háztartási helyiség, míg a tetőtérben kapott helyet további két hálószoba.

 

Rózsadombon kétlakásos luxusvilla

Rózsadomb egy rendkívül csendes és gyönyörű panorámával rendelkező részén eladó állapotba került egy kétlakásos luxusvilla. A dupla telken az ingatlan akár három generáció együttélésére is alkalmas lehet, de befektetésnek is kiváló. Belső ellenáramoltatós, feszített víztükrű uszodával, társasági jakuzzival, szaunával, tökéletes ivóvíz előállítására szolgáló computervezérlésű vízkezelő berendezéssel, biztonsági berendezéssel eladó az ingatlan. A földszinten előszoba, ebédlő, nappali, dolgozószoba található egy légtérben, továbbá terasz, konyha, hálószoba gardróbbal és fürdőszobával illetve wc-vel. Az emeleten nappali és 2 szoba fürdővel került kiépítésre, míg a tetőtérben gyermekszobát és fürdőszobát alakítottak ki. A -1 szinten található az úszómedence, a páncélterem és a kazánház valamint még borospince is tartozik az ingatlanhoz.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

Az első negyedévben megkötött teljes körű casco szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, ami 5,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Híreink a háború 786. napján.

© 2024 (v2.202102)