Új munkatársat keres? Találja meg nálunk gyorsan és egyszerűen a megújult JOBINFO.HU-n!

A jobinfo.hu hazánk egyik legrégebbi – már a nagykorúságot is átlépő állásportálja. Célja mindig is az volt, hogy a leginkább megfelelő lehetőségeket tárja az érdeklődő elé – legyen szó álláskeresőről, vagy hirdető cégről. Az álláskeresői megkereséseket, igényeket igyekeztünk a legjobb tudásunk szerint kezelni, illetve a cégeknek segítettünk a megfelelő jelölt felkutatásában, hirdetésük kezelésében. Mindez most is szívügyünk – immár egy új külső mögött.

Weboldalunk nemrég teljesen megújult: a letisztult, átlátható megjelenés mellett nagyon sok folyamatot optimalizáltunk; új funkciókat kapott az oldal, amelyek még inkább segítenek abban, hogy az Ön cége megtalálja a megfelelő munkatársat. 

A kellemesebb, letisztultabb külső mellett egy ergonomikusabb, könnyen kezelhető weboldalt igyekeztünk megalkotni. A nyitó oldalon szembe jönnek a tematizált, legkeresettebb állások. A munkaadói fiók átláthatóbb lett; a hirdetési csomagok státusza és felhasználtsága áttekinthetőbbé vált.

Olyan hirdetés támogató modulokat alkottunk meg, amelyeket a cégek vehetnek igénybe azért, hogy hirdetésük még sikeresebb legyen.

 

Miért érdemes a jobinfo.hu-n feladni álláshirdetését?

1.) Releváns jelöltek + employer branding. Egyszerre.

Hirdetését cége logójával a weboldalunk legaktívabb területein (pl. állástalálati oldal) emeljük ki a havi 120.000 látogatónk előtt, ezzel maximalizálva cégének ismertségét, és a jelentkezések számát. Oldalunkon az állások egyedi kulcsszavakkal, és kereszt szűrésekkel (pl. német nyelvtudás + 5 év tapasztalat + home office igény nélkül) kereshetőek, így a legrelevánsabb jelöltek értesülnek hirdetéséről. Ügyfélszolgálatunk minden esetben készséggel áll a hirdetők rendelkezésére; munkatársainkra jellemző a rugalmasság és segítőkészség.

 

2.) Moduláris hirdetési csomagok

Tetszés szerint összeállítható, hatékonyságnövelő szolgáltatásokat tud igényelni (pl. extra Facebook kampány, vagy extra hírlevél küldés), így a meglévő tapasztalata, vagy tanácsaink alapján még hatékonyabbá teheti álláshirdetéseit, új csomag vásárlása nélkül. (Eddig ezek a szolgáltatások bizonyos hirdetési csomagokhoz kapcsolódtak, most akár a legalacsonyabb árú csomaghoz is lehetőség van hatékonyságnövelő kiegészítést vásárolni.) Sőt: rendszeres akciókkal kedvező árakat és szolgáltatásokat kínálunk azért, hogy cége jól járjon – és talán még egy kis plusz is beleférhet! 🙂

 

Melyek azok a plusszok, amiket tetszőlegesen használhat hirdetéseihez?

Hatékonyság növelő szolgáltatások:

  • Extra e-dm: alapvetően a Prémium hirdetési csomagunk része, ám sokkal variálhatóbbá, rugalmasabbá tettük csomagkínálatunkat azzal, hogy ezt a szolgáltatást ezentúl bármely csomag kiegészítőjeként használhatja a hirdető cég. Ez a hirdetés egyszeri kiküldését jelenti célzottan azon regisztrált álláskeresőinknek, akik számára releváns az ajánlat.
  • Extra facebook megjelenés: a jobinfo.hu tematizált facebook csoportjaiba posztoljuk a Normál, és Prémium csomagban futó hirdetéseket. Mostantól azonban ez a szolgáltatás is hozzákapcsolható bármely hirdetési csomaghoz, így hirdetése még több ember elé eljut.
  • Kiemelés a fő-és listaoldalon: szintén segíti a hirdetés teljesítményét. Kiemelheti hirdetését  a főoldalon 1 napra, vagy 1 hétre.

 

3.) Kényelem és átláthatóság

A munkaadói fiók átláthatóbbá vált. Álláshirdetéseit egyszerűen kezelheti és módosíthatja, valamint hirdetéseinek statisztikáit egy helyen tekintheti meg. A több álláshirdetésre jogosító hirdetési csomag esetében egyértelműbbé, követhetőbbé vált a felhasználás mértéke. Munkatársaink igyekeznek megkönnyíteni a hirdetők dolgát azzal, hogy a szöveg feltöltését átvállalják: a hirdetési csomag megvétele is a folyamat elejére került, így a megrendelési folyamat gyorsabb és egyszerűbb lett. 

További újdonságok 2023-ban a jobinfo.hu-n

A mostani megújulás csupán az első lépcsőfok a Jobinfo történetében, ugyanis a következő hónapok során további új funkciók érkeznek hirdető Partnereink részére:

  • A Jobinfo.hu kereshető önéletrajz adatbázisa, amelyben Ön az igényei és elvárásai alapján kutathatja fel a legjobb jelölteket a több ezer fős friss adatbázisunkból
  • Egyedileg szabályozható licitrendszer, amely segítségével Ön tetszőleges időszakban és feltételekkel emelheti ki, sorolhatja előre álláshirdetését
  • Saját céges aloldal, ahol a nyitott pozíciók adatai mellett bemutathatja cégének értékeit és előnyeit.

 

Látogasson el a megújult weboldalunkra és találja meg következő munkatársát!
Kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre!

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)