Itt mi is szívesen lennénk gyerekek: gyönyörű kertek tojásvadászathoz

Bizonyára minden szülő egyetért abban, hogy gyerekkel mégiscsak kertes házban a legjobb élni, és ez nemcsak így húsvét tájékán van így, hiszen a kert helyet adhat a nagy fogócskázásoknak, bújócskázásoknak, húsvéti tojásvadászatnak éppen úgy, mint a téli hóember – vagy jelen esetben, észak keleti megyéinkben a hónyuszi – építésnek. Mai válogatásunkban épp ezért most olyan kertes házakat mutatunk, melyeknek kertje minden évszakban öröm a gyerekek és a felnőttek számára egyaránt, és húsvéti tojásvadászathoz is tökéletes lehet.

A Velencei-tó közelében, Kápolnásnyéken épült 2007-ben ez a családi ház, melynek kertje nemcsak gyönyörű pázsittal, örökzöldekkel, lombhullató fákkal, bokrokkal vár, de gondozását is problémamentessé teszi az automata öntözőrendszer, amely 50 méter mély, szivattyúval ellátott, fúrt kútról üzemel és a vakondháló. A házhoz terasz is kapcsolódik, a kertben hintaágy, hinta, kerti kiülő is helyet kapott jakuzzival, bográcsozóhellyel.

Ennek a kecskeméti családi háznak a kertje kiváló rejtekhely lehet a húsvéti tojásoknak, hiszen rendkívül változatos növények díszítik. Rengeteg féle bokor, virág és különleges fák töve adhat helyet a tojásoknak, csak a húsvéti nyuszi el ne tévedjen benne. A felnőtteket pedig megnyugtatjuk: a kert gondozását fúrt kút és öntöző-, csepegtető rendszer is segíti.

Igazi kerekes kutas, mesebeli házikót találtunk Tapolcán, ahol a szép pázsiton keresztül csak a garázsig és a házig vezet kövezett út, mindenütt másutt a zöld növényzet az uralkodó, fák, virágok és bokrok is helyet kaptak itt. A 822 nm-es kert méretéből adódóan könnyen rendben tartható, az ingatlan a Csobánc-hegyre panorámás, a Balaton 15 perc autózással elérhető.

Nagyon szép ennek a kecskeméti háznak a kertje is, ahol egy kerti tó is helyet kapott, emellett különböző fák, ültetett és cserepes virágok, bokrok és egy kis sziklakert is remek rejtekhelye lehet a tojásoknak. A kert gondozását itt is fúrt kút és öntözőrendszer segíti, a kertben kerti sütögető is helyet kapott, illetve a tárolóból is leválasztottak egy részt kerti konyhának.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Már vagy tíz éve téma, s mostanában megint erősödik a polémia a rovarokról, mint lehetséges jövőbeli élelmiszerről. Jegyzet

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Egy szakjogász szerint indokolatlan lenne a napokban felreppent szigorítás a jogosítványoknál.

© 2023 (v2.202102)