Itt mi is szívesen lennénk gyerekek: gyönyörű kertek tojásvadászathoz

Bizonyára minden szülő egyetért abban, hogy gyerekkel mégiscsak kertes házban a legjobb élni, és ez nemcsak így húsvét tájékán van így, hiszen a kert helyet adhat a nagy fogócskázásoknak, bújócskázásoknak, húsvéti tojásvadászatnak éppen úgy, mint a téli hóember – vagy jelen esetben, észak keleti megyéinkben a hónyuszi – építésnek. Mai válogatásunkban épp ezért most olyan kertes házakat mutatunk, melyeknek kertje minden évszakban öröm a gyerekek és a felnőttek számára egyaránt, és húsvéti tojásvadászathoz is tökéletes lehet.

A Velencei-tó közelében, Kápolnásnyéken épült 2007-ben ez a családi ház, melynek kertje nemcsak gyönyörű pázsittal, örökzöldekkel, lombhullató fákkal, bokrokkal vár, de gondozását is problémamentessé teszi az automata öntözőrendszer, amely 50 méter mély, szivattyúval ellátott, fúrt kútról üzemel és a vakondháló. A házhoz terasz is kapcsolódik, a kertben hintaágy, hinta, kerti kiülő is helyet kapott jakuzzival, bográcsozóhellyel.

Ennek a kecskeméti családi háznak a kertje kiváló rejtekhely lehet a húsvéti tojásoknak, hiszen rendkívül változatos növények díszítik. Rengeteg féle bokor, virág és különleges fák töve adhat helyet a tojásoknak, csak a húsvéti nyuszi el ne tévedjen benne. A felnőtteket pedig megnyugtatjuk: a kert gondozását fúrt kút és öntöző-, csepegtető rendszer is segíti.

Igazi kerekes kutas, mesebeli házikót találtunk Tapolcán, ahol a szép pázsiton keresztül csak a garázsig és a házig vezet kövezett út, mindenütt másutt a zöld növényzet az uralkodó, fák, virágok és bokrok is helyet kaptak itt. A 822 nm-es kert méretéből adódóan könnyen rendben tartható, az ingatlan a Csobánc-hegyre panorámás, a Balaton 15 perc autózással elérhető.

Nagyon szép ennek a kecskeméti háznak a kertje is, ahol egy kerti tó is helyet kapott, emellett különböző fák, ültetett és cserepes virágok, bokrok és egy kis sziklakert is remek rejtekhelye lehet a tojásoknak. A kert gondozását itt is fúrt kút és öntözőrendszer segíti, a kertben kerti sütögető is helyet kapott, illetve a tárolóból is leválasztottak egy részt kerti konyhának.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)