Brutálisan kedvező áron, 20 millió alatt, családi házak országszerte

Nem kell aggódnia azoknak sem, akik nem szeretnének komoly vagyonokat szánni új otthonuk kialakítására, vagy életük végéig hitel törlesztő részleteket fizetni, hiszen országszerte számos rendkívül kedvező ajánlat közül lehet válogatni. Most olyan családi házakat kerestünk Önöknek, amik igazán barátságosak, természetközelben, ugyanakkor jó infrastruktúrával rendelkező környéken találhatóak, azonnal költözhetőek és a legjobb, hogy most igazán kedvezményes áron lehetnek az Önöké!

Békéscsaba melletti barátságos, tetőteres, családi ház

Murony csendes, nyugodt kis utcájában található egy hatalmas, 1095 m2-es, gazdálkodásra tökéletesen alkalmas telken, a 60 m2 alapterületű, tetőteres családi ház. A földszinten egy szoba, étkezős konyha, kamra, tusoló és wc került kialakításra. Az emeleten további két szobát és egy fürdőszobát építettek ki. A 2000-es években épült téglaházban mindkét szinten gáz padlófűtés került kialakításra. Az építkezések során a minőségi alapanyagok kiválasztása lényeges szerepet kapott. A konyha és fürdőszoba teljesen gépesített, emellett a ház bútorozottan az ár részét képezi. Barátságos belső kialakítás, remek elosztás jellemzi a házat, aminek köszönhetően nagycsaládosok számára tökéletes új otthonná válhat. A telken több évtizedes gyümölcsfák és örökzöld tuják találhatóak valamint kertészkedésre tökéletesen alkalmas a hátsó udvar. Egy kisebb garázs és tároló is épült az udvaron, aminek köszönhetően autóval a telken belül is kényelmesen megoldható a parkolás.

Kecskemét vonzáskörzetében múlt századbeli patinás villa

Izsák város főutcájában várja új tulajdonosát egy múlt századbeli, patinás villa, korabeli klasszikus bútorzattal együtt. Izsák város Kecskeméttől 25 perc autóútra található, Kiskőrös és Kecskemét vonzáskörzetében. A városban folyamatosan fejlesztések valósulnak meg, emiatt érdemes itt ingatlanba fektetni. A 113 m2-es villa egy 824 m2-es telken épült fel, amihez egy fűtetlen kazánház, pince és különálló melléképület is tartozik. A villa fűtését gázkazán és beépített cserépkályha biztosítja, ezen felül beépített kemence is megtalálható egy külön helyiségben. Az infrastruktúra kiváló, hiszen az ingatlan közvetlen közelségében vegyesbolt található, gyógyszertár, üzemanyag töltőállomás, 3 perc sétával már a központban minden intézmény, étterem és bank is elérhető.

Azonnal beköltözhető családi ház Győrhöz közel

Vanyola egy csendes és barátságos község Pápától 12 km-re és Győrtől mindössze 35 km-re. A településen belül megtalálható egészségház, művelődési ház és számos bolt, így a mindennapok szükségleteit helyben is meg lehet oldani. Itt került eladó állapotba egy 88,5 m2-es családi ház, széles utcafronttal és egy elképesztően nagy, 3453 m2-es telekkel. A ház eredetileg egy tornácos parasztház volt, de a tornác beépítésével és a belső terek átalakításával, korszerűsítésével egy kedves, élhető, ráadásul azonnal beköltözhető ház jött létre. A ’40-es években téglából készült házban, aminek a hátsó fala ugyanakkor kőből épült, két nagy szoba, világos nappali, előszoba, előtér, közlekedő, konyha, fürdő, külön WC és egy kis tároló kapott helyet. 2000-ben teljes korszerűsítésen, felújításon esett át az ingatlan, aminek köszönhetően az összes ablakot és ajtót igen tetszetős, hőszigetelt, korszerű fára cserélték, a szobák padlózatát lebetonozták, linóleum illetve laminált padló került rá. A fürdőt, WC-t és konyhát felújították, aminek során járólapot és csempét cseréltek. A villanyhálózatot kicserélték, festettek, és a házat kívülről levakolták. A ház külső illetve belső terei így tetszetős, rögtön beköltözhető állapotban láthatóak.

Csongrád-Csanád megyében összkomfortos családi ház

Csongrád-Csanád megyében megannyi lehetőség várja azokat, akik inkább vidéken vásárolnának ingatlant. Fábiánsebestyénen egy jó állapotú, téglaépítésű kockaház került eladósorba. Az ingatlan 1983-ban épült fel. A 3 szobás, összkomfortos, 103 m2-es, fűtött alapterületű ház rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik és ezek közül az egyik a hozzá tartozó hatalmas telek, ami 1402 m2. A falak hőszigeteltek és 2 rétegű műanyag nyílászáróra cserélték a régieket a felújítások során. Az ingatlan fűtését gáz és vegyes kazán biztosítja, radiátoros hőleadókkal. A csatornázás megoldott, illetve fúrt kút is található a telken belül. A villany félig rézre áthúzva, FI relével és 3 fázissal rendelkezik. Falusi CSOK-ra és hitelre egyaránt alkalmas a családi ház.

4 szobás, felújított családi ház

Szegváron egy vegyes falazatú nagy kockaház is eladó állapotba került, amit szintén Csongrád-Csanád megyében kell keresni, aki esetleg nem ismerné a települést. A 4 szobás, belülről felújított ház 98 m2-es, egy 878 m2-es telken áll a falu központjában. Falusi CSOK-ra tökéletesen megfelel az ingatlan. A családi ház felújítása során minden nyílászárót kicseréltek, az egyik szobát és a fürdőt is betonozták. A konyhában még metlaki lap van azon pedig pvc, a többi szobában pedig hajópadló. A teljes villany hálózatot újra húzták, fűtése gázkonvektorral megoldott, a meleg vizet pedig villany bojler adja. A felújítás befejezésre vár még ugyan kívülről, tehát a ház külső vakolása, színre húzása, eresz csatorna cseréje már az új tulajdonos feladatai lesznek, de minden más korszerű állapotban látható. Egy nagy kapu az utca fronton lehetővé teszi a kocsi beállását az udvarra, de garázs nincsen. Ez a tágas ház akár nagycsaládosoknak is teljesen tökéletes és a telken még játszótér kialakítására is adott a lehetőség a gyerekek számára.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)