Közös állásponton vagyunk! Találd meg nálunk a számodra legjobb munkahelyet!

A Jobinfo.hu új külsővel, de a régi szenvedéllyel vár, ha munkát keresel, vagy váltanál.
Ha beleragadtál egy helyzetbe, ami már nem komfortos számodra; ha valami mást, vagy újat keresel, böngéssz oldalunkon a több ezer kínálat között és találd meg akár álmaid állását -hiszen már ezt is beállíthatod álláskeresői fiókodban!

Számos új funkcióval várunk, amely abban segít, hogy megtaláld azt, amit keresel. Weboldalunk nemrég teljes mértékben megújult: nagyon sok folyamatot optimalizálunk; új funkciókat kapott az oldal, amelyek még inkább segítenek abban, hogy megtaláld a Neked megfelelő munkahelyet! Oldalunk egyedülálló módon állásgyűjtő portál is: több nagy hazai weboldal ajánlatait gyűjtjük össze, hogy egyszerűen és gyorsan átlásd a lehetőségeket.

A nyitó oldalon gyorsan megtalálhatók a tematizált, legkeresettebb állások. Egyszerűen regisztrálhatsz google accounttal. A profilodat részletesen kitöltve pontosíthatod a számodra küldött állásajánlatokat. A beállításaid alapján pontosabb hírleveleket kaphatsz. 

Ezekkel az újdonságokkal segítjük az álláskeresést:

  • Jelölj, kattints és böngéssz az általad összeállított állások között: teljesen személyre szabható álláshírlevél – Te mondod meg, miket küldjünk! Állítsd be a kategóriát, vagy adj meg kulcsszót, adj meg akár több lokációt; állíts be még több olyan kritériumot, amik fontos szempontok számodra  – és iratkozz fel hírlevelünkre!
  • Személyre szabható állás találati oldalak – új szűrési feltételekkel. Indíts egy álláskeresést a főoldalon és böngéssz a találatok között! Elmentheted a keresésedet, hogy legközelebb csak frissíteni kelljen a találatokat – de nem kell bajlódni a feltételek ismételt beállításával.
  • Tematikus szűrők – olyan beállítási lehetőségeket hoztunk létre, melynek célja a még pontosabb találatok elérése. Összegyűjtjük a Top10 állást (ezek után a legnagyobb az érdeklődés); egy kattintással elérhetők a legjobb szellemi és fizikai munkák; számos szűrési lehetőséggel tovább finomítható a találati lista (nyelvtudás, munkaidő, pozíció, munkatapasztalat, stb.), de megtalálható a Top10 kategória is a nyitó oldalon, melyekben a legtöbb állás fut 
  • Bér alapú álláshírlevél – csak olyan állásokról szeretnél értesülni, amikben a munkáltató megadja a bért? Nálunk már ilyet is lehet! Állítsd be profilodban, hogy érdekelnek az ilyen állások és amennyiben fut ilyen a rendszerünkben, elküldjük Neked!
  • Töltsd fel önéletrajzodat a profilodba, hogy bármikor kéznél legyen és egyszerűbben tudj állásra jelentkezni! Ha nincs önéletrajzod, töltsd fel adatokkal a profilodat és készíts belőle! CV-generátorunkkal pillanatok alatt elkészíthető az önéletrajz!
  • Tetszett egy állás, de nincs időd részletesen elolvasni? Mentsd el és térj vissza rá később!
  • Van olyan cég, ahol nagyon szívesen dolgoznál? Ha beállítod az “Álommunkahely” funkciót, a későbbiekben értesítünk, ha az adott cég hirdetést adott fel a jobinfo.hu-n!
  • Mindenképp számolj velünk! Hamarosan elérhető a Bérkalkulátor funkció is, melynek segítségével egyszerűen és gyorsan eligazodhatsz a bruttó és nettó összegek között!

A megújulással párhuzamosan meghosszabbítottuk nyereményjátékunkat! Ha még nem tetted, most különösen érdemes feltöltened a önéletrajzodat ide:  https://cvdb.hu/, illetve készítsd el részletes profilodat is! Egyrészt az itt megadott kritériumokat  figyelembe véve kapsz hírlevelet,  plusz a profil frissítését elvégző felhasználóink között több millió forint értékű nyereményt sorsolunk ki! 

Adj esélyt magadnak egy jobb állásra és a fődíjra, ami bruttó 2 millió forint!

Röviden összegezzük, miben tér el az új jobinfo.hu oldal a régitől:


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

A következő napokban legalább két főből álló mobil ellenőri csoportok jelenhetnek meg a magyar kórházakban.

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az Irán által Izrael ellen indított nagyszabású támadással kapcsolatosan az izraeli kommunikáció diadalittas volt, de ezzel a veszély nem múlt el.

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

Az első negyedévben megkötött teljes körű casco szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, ami 5,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

© 2024 (v2.202102)