Soha vissza nem térő ajánlat! – Új építésű Balaton-parti lakás állami támogatással

Nyakunkon a nyár, és te még nem tudod, hogy az idei évet hogyan tedd különösen extrává? Szerencséd van, tudunk segíteni, hisz mai cikkünkben egy olyan új építésű álomotthont hozunk neked a Balaton-partról, amibe te is azonnal beleszeretsz majd.

Mai cikkünkben egy olyan luxus lakóparkot hoztunk el, ami Siófokon, az Aranyparton, extravagáns környezetben kapott helyet. A Wave by Coral lakópark két ütemből áll, ahol öt szinten, összesen 129 db fényűző lakás valósul meg. Ez a lakópark gyerekekkel is kiváló választás, hiszen azon túl, hogy a vízpart ilyen közel helyezkedik el, a földszinti lakásokhoz külön kertkapcsolat jár, a többi, emeleti lakáshoz pedig Balatonra néző terasz vagy erkély.

Ezek a lakások nem csak a mai modern stílus és a letisztult elegancia jegyében lettek tervezve, de fontos kiemelni, hogy az új építésű lakások hatalmas előnye, hogy a leendő tulajdonosok maguk választhatják ki a beépítésre kerülő anyagokat, ezáltal meghatározhatják lakásuk egyedi stílusát. Ha ez még nem lenne elég, a lakások mindegyike „zöldotthon” és az egész lakópark a „zöld szemléleten” alapszik. A lakások mindegyike energiatakarékos, így amellett, hogy folyamatosan élvezheted a Balatoni életérzést, még a drámai rezsi árakkal sem kell törődnöd.

Mindenki számára egyértelmű lehet, hogy egy ilyen Balaton-parti ingatlan értéke kimagasló, így, ha te nem is tudod minden szabadidődet ott tölteni, és úgy gondolod inkább egy magas növekedésű befektetés céljából lenne értékes számodra egy Wave by Coral lakás, akkor nem érdemes késlekedni a megfelelő ingatlan kiválasztásával, hiszen a lakások több mint 65%-a már elkelt.

Ezeket az ingatlanokat az állami támogatások igénybevételével most igazán megéri megvásárolni, hiszen a CSOK konstrukciói a több gyermekes családok számára igen kedvező lehetőségeket biztosítanak. Mindemellett a Coral csoport beruházó cég kiemelkedő személyre szabott fizetési ütemezést kínál ügyfeleik számára, így a fizetési időzítésekkel sem neked kell bajlódni.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Már vagy tíz éve téma, s mostanában megint erősödik a polémia a rovarokról, mint lehetséges jövőbeli élelmiszerről. Jegyzet

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Egy szakjogász szerint indokolatlan lenne a napokban felreppent szigorítás a jogosítványoknál.

© 2023 (v2.202102)