Eddig még nem látott lehetőségeket kínálnak a legújabb budapesti lakóparkok

A legújabb lakóparki beruházások folyamatosan versenyben vannak egymással, ezért mindegyikük igyekszik olyan lehetőségekkel előállni leendő lakóik számára, amelyek rendkívül egyedülállóak. Mai válogatásunkban elhoztunk néhányat a legújabb budapesti lakóparkokból, hogy Te is szemügyre vehesd ajánlataikat.

Kucsma utca 7-9.

A XIII. kerületi új társasház sokak örömére, egy igen családias övezetben épült fel, a Kucsma utca 7-9. szám alatt. A társasház két épületegyüttesből valósult meg, amiben 24 lakás kapott helyet. A lakások mérete 39 m2-től 126 m2-ig terjed. A társasházban lévő lakások, tágasak és több szobával is rendelkeznek, ezen felül a földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolat tartozik.

A társasház BB energetikai besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a felhasznált energia minimum 25%-a megújuló energiaforrásból származik. Egy ilyen új lakás esetében rengeteget spórolhatunk a költségeken, hiszen a korszerű építészeti és gépészeti technológiának köszönhetően, környezetkímélő módon szinte nullára csökkenthetjük a rezsiköltséget. A teremgarázsban autótöltési lehetőség kerül kiépítésre a környezet és a jövő iránti felelősség jegyében. A környéket tekintve, a XIII. kerület egyszerre nyújt kellemes zöldövezeteket, kiváló infrastruktúrát, bevásárlási- és szórakozási lehetőségeket egyaránt. A közlekedést tekintve, ezen a vonalon közlekedik a 12-es és a 14-es villamos, valamint a 20, 30, 30A, 226, 230-as buszok megállói is sétatávolságon belül vannak.

Danubio lakópark

A Danubio Budapest 13. kerületében közvetlenül a város jól kiépült része mellett található, kényelmes távolságra a belvárostól, közvetlenül a Duna-parton. Az épület egyik különlegessége, hogy nemcsak a homlokzat és a lakások kaptak óriási üvegfelületeket, de a lift és a lobby is teljes egészében üvegből készül, ezért bármerre is jársz a házban, egy pillanatra sem kell szem elől vesztened az elképesztő dunai és a budai hegyekre való kilátást.

Az épület kialakításának egyik legfontosabb szempontja az energiatudatosság volt.  Az épület tervezése során mindenhol az ezt támogató megoldásokra törekedtek, így fontosnak tartottuk, hogy pártoljuk az okosotthonok kiépítését is. Minden lakás energiafelhasználása és melegvíz fogyasztása önállóan kerül mérésre és rögzítésre, így a fizetés is ez alapján történik majd. A Danubio a klasszikus Duna-parti hangulatot idézi, a parti sétányon kellemes sétákat tehetünk, vagy a padokon megpihenve élvezhetjük a gondtalanul hullámzó Dunát, mindemellett az infrastruktúra is kiváló. Autóval 7 percre, tömegközlekedéssel 15 percre járunk az üzleti negyed, óvodák és iskolák, a sport- és bevásárlócentrumok, éttermek és kultúra pezsgésétől.

Metrodom Zugló

A Metrodom Zugló több mint 6000 m²-es telken épülő, 4 lépcsőházzal rendelkező, 4 és 5 emeletes épületekből álló lakópark. Kínálatukban a 29 m²-es kompakt stúdiólakásoktól az egy-, két- és három hálószobás lakásokon át a 106 m²-es négy hálószobás lakásokig minden megtalálható. A lakások belső elrendezése kifejezetten praktikus, jól élhető és könnyen berendezhető, a gondos tervezésnek köszönhetően pedig minden lakásba bőven jut természetes fény.

Az ingatlanok fejlett okos otthon rendszerrel, fűtés-hűtés- és világításvezérléssel, szabadon bővíthető okos redőnyökkel, valamint füstérzékelővel kerülnek kialakításra. Az épületben a Metrodom saját fejlesztésű, megújuló energiát hasznosító Dual Eco fűtési rendszere, mennyezeti hűtéssel és fűtéssel garantálja a közel nulla energiafelhasználású besorolást, és a kiugróan alacsony fűtési költségeket. A lakópark sokféle szolgáltatással kényezteti lakóit. Ilyen például az épületek által körbezárt, csöndes és nyugodt, elsősorban pihenésre szolgáló díszkert, emellett az épületet körül ölelő külső kertbe került a kicsiknek szánt játszótér, ennek közelében pedig grillező helyet alakítottak ki. A lakóparktól néhány perc sétára található a Bosnyák tér, Zugló fő közlekedési csomópontja, az innen induló villamosokkal, valamint buszjáratokkal más csomópontok is könnyen és gyorsan elérhetőek.

Buda Bright lakópark

Budapest 3. kerületében a Római-parttól néhány percnyi sétára épül Észak-Buda legújabb lakóparkja. A Pünkösdfürdő, Septimus Severus és Ipartelep utca által határolt területen 3 épületben közel 330 lakás közül választhatja ki az ideális fekvésű és elrendezésű lakást. A választék a 26 m2-es garzontól a 100 m2-es 3 szobás, teraszos lakásig terjed. A felsőbb emeleteken, akár saját teraszodról is élvezheted a Budai hegyek vagy a város panorámáját. Fontos szempont volt az energiatakarékosság is, így a lakások mindegyike klimatizált, hőszivattyús hűtési rendszerrel ellátott, ezen kívül az elektromos autókkal rendelkező lakók számára töltési lehetőséget biztosítunk a lakópark parkolójában.

A lakóparkhoz saját park is tartozik, de a természetkedvelők számára a Duna-part közelsége is számtalan lehetőséget kínál kikapcsolódásra és sportolásra egyaránt. A közelben lévő üzletek, éttermek, iskolák és óvodák biztosítják, hogy a mindennapi teendőket könnyedén intézhesd. A lakópark elhelyezkedésének köszönhetően a közlekedés sem jelenthet gondot legyen szó autóról vagy tömegközlekedésről.

Buda Bright

Metrodom River

A XI. kerületben a Budafoki út 64. alatt található telek egészen a Duna partig nyújtózik, mellyel valóban közvetlen kapcsolatot teremt a folyóval. A 3 hektáros telken 6 lakóépületben összesen 712 lakás épül fel öt ütemben. A kivitelezők a lakóépületeket úgy tervezték, hogy minél több lakásból nyíljon teljes vagy részleges kilátás a Dunára, illetve nyugati irányba, a Budai helyekre. Az egymástól nagy távolságra álló épületek alacsony szárnyai 5 emeletesek, az épületenként jellemzően két karcsú torony pedig 13 emelet magas.

Az környezettudatosságot tekintve is érdemes pár szót említeni, ugyanis a mennyezeti fűtés és hűtés luxusát kínáló, saját fejlesztésű Dual Eco fűtési rendszer nem csak kényelmes, környezetbarát, de nagyon energiatakarékos is. A lakóparkon belül családi bölcsőde, önkormányzati fenntartású óvoda, baba játszószoba és többkorosztályos hagyományos és vizes játszótér várja a gyermekes családokat. A sportolni vágyók a változatos gépekkel felszerelt fitneszteremnek, a kültéri edzőgépeknek, és a szaunáknak örülhetnek. Emellett a fogadóépületben pékség és kávézó, a lakóparkon belül pedig játékszoba, tűzrakóhely és grillterasz, valamint lakóépületenként egy-egy panoráma tetőterasz szolgálja a kényelmet.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)