Hamisítatlan női birodalmat hoztunk a főváros egyik legszebb kerületéből

Lakáskeresők figyelem! A főváros egyik legnépszerűbb és legszebb kerületéből hoztunk egy elbűvölő lakást, ami saját kertkapcsolattal, gyönyörű panorámával és külön gardróbszobával is rendelkezik. Ezen adottságok hallatán ki ne szeretne bele egyből?

Budapest III. kerületében, Testvérhegyen került eladósorba egy felújított, panorámás kis ékszerdoboz, ami kiváló adottságokkal rendelkezik. A 85 nm-es ingatlan egy háromlakásos, rendezett ház földszintjén található, kertkapcsolattal kiegészülve. Jól átgondolt kialakításának köszönhetően, a lakásban tágas és praktikus helyek valósultak meg.

Az ingatlanban amerikai konyhás nappali, két különnyíló hálószoba, gardróbszoba, fürdőszoba és egy külön vendégmosdó is helyet kapott. A gardróbszoba rendhagyó módon ablakkal rendelkezik, így itt minden nap egy világos helyiségben indulhat a napod. A vendégmosdó és a plusz egy hálószoba hatalmas segítség lehet, ha vendégeket vársz netán, ha kisgyermekes család vagytok.

A konyha szerencsére teljesen felszerelt, hiszen itt beépített hűtő, mosogatógép, elektromos tűzhely, sütő, és szag elszívó is a segítségedre van. A lakásban extra megoldásokat is létrehoztak, ilyenek például a szobák nyílászáróinál felszerelt elektromos redőnyök, a padlófűtés vagy a rejtett LED hangulatvilágítás, ami egy esti filmnézés, vagy egy baráti összejövetel alkalmával remek hangulatot tud kölcsönözni. Fűtése kazánnal történik, viszont a nappaliban, előszobában, fürdőben és vendégmosdóban elektromos padlófűtés is használható.

A környék nyugodt, csendes és természetközeli. A ház a telek legtetején áll, az utcától távol, így elhelyezkedése teljesen intim. A gyönyörű panorámás kilátás a ház lokációjából adódóan is magától értetődő, ugyanakkor kifogástalan. Itt a friss levegő, gyönyörű kilátás, napfény és a madárcsicsergés könnyűszerrel a mindennapjaid része lehet.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Siker: van pénz Budapest számláján

Siker: van pénz Budapest számláján

A túlélőprogram sikeres volt, a fővárosi önkormányzat számlája pozitívba lendült át és azon jelenleg 39,7 milliárd forint van.

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Az összkép egyáltalán nem támasztja alá a rózsaszínű kormányzati kommunikációt.

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt eurót

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt eurót

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

© 2023 (v2.202102)