Hamisítatlan női birodalmat hoztunk a főváros egyik legszebb kerületéből

Lakáskeresők figyelem! A főváros egyik legnépszerűbb és legszebb kerületéből hoztunk egy elbűvölő lakást, ami saját kertkapcsolattal, gyönyörű panorámával és külön gardróbszobával is rendelkezik. Ezen adottságok hallatán ki ne szeretne bele egyből?

Budapest III. kerületében, Testvérhegyen került eladósorba egy felújított, panorámás kis ékszerdoboz, ami kiváló adottságokkal rendelkezik. A 85 nm-es ingatlan egy háromlakásos, rendezett ház földszintjén található, kertkapcsolattal kiegészülve. Jól átgondolt kialakításának köszönhetően, a lakásban tágas és praktikus helyek valósultak meg.

Az ingatlanban amerikai konyhás nappali, két különnyíló hálószoba, gardróbszoba, fürdőszoba és egy külön vendégmosdó is helyet kapott. A gardróbszoba rendhagyó módon ablakkal rendelkezik, így itt minden nap egy világos helyiségben indulhat a napod. A vendégmosdó és a plusz egy hálószoba hatalmas segítség lehet, ha vendégeket vársz netán, ha kisgyermekes család vagytok.

A konyha szerencsére teljesen felszerelt, hiszen itt beépített hűtő, mosogatógép, elektromos tűzhely, sütő, és szag elszívó is a segítségedre van. A lakásban extra megoldásokat is létrehoztak, ilyenek például a szobák nyílászáróinál felszerelt elektromos redőnyök, a padlófűtés vagy a rejtett LED hangulatvilágítás, ami egy esti filmnézés, vagy egy baráti összejövetel alkalmával remek hangulatot tud kölcsönözni. Fűtése kazánnal történik, viszont a nappaliban, előszobában, fürdőben és vendégmosdóban elektromos padlófűtés is használható.

A környék nyugodt, csendes és természetközeli. A ház a telek legtetején áll, az utcától távol, így elhelyezkedése teljesen intim. A gyönyörű panorámás kilátás a ház lokációjából adódóan is magától értetődő, ugyanakkor kifogástalan. Itt a friss levegő, gyönyörű kilátás, napfény és a madárcsicsergés könnyűszerrel a mindennapjaid része lehet.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A Covid után itt az újabb járvány?

A Covid után itt az újabb járvány?

Aggódik az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO). Csütörtöki sajtótájékoztatóján kijelentették: a H5N1 típusú madárinfluenza új variánsai egyre növekvő fertőzésszámot okoznak.

Milyen ESG piacot hoz létre a most módosított törvény?

Milyen ESG piacot hoz létre a most módosított törvény?

Az ESG törvényt szerda éjjel kissé módosították.

Ne csodálkozzon, ha a Google autóit látja a magyar utakon

Ne csodálkozzon, ha a Google autóit látja a magyar utakon

Frissítik a magyar városok, utak és autópályák nézetét a Google Térképen, ezért ha a Google Utcakép autóit látjuk tavasszal, ne csodálkozzunk.

A Magyar Péterrel konfliktusba keveredett újságíró is távozik a hvg.hu-tól

A Magyar Péterrel konfliktusba keveredett újságíró is távozik a hvg.hu-tól

A HVG Kiadó közleményt adott ki távozó kollégái, illetve a print hetilap, a hvg.hu és a hvg360 szerkesztőségi integrációjának felgyorsításáról.

© 2024 (v2.202102)