Panorámás álomotthon keresi bérlőjét Óbuda hegyvidékén

Óbudát senkinek sem kell bemutatni, hiszen Budapest egyik legnépszerűbb kerületéről beszélünk. A kerületen belül is vannak azonban igazán kedvelt környékek, mint például Táborhegy. Itt vált most kiadóvá egy panorámás, exkluzív lakás.

Táborhegy azért is különösen népszerű, mert Óbuda azon természetközeli, hegyvidéki része, ami még rendkívül jól megközelíthető. Tehát aki ideköltözik egyszerre élvezheti a hegyvidék csendjét és nyugalmát, valamint a kiváló közlekedési kapcsolatok, bevásárlási- és szórakozási lehetőségek, oktatási- és egészségügyi intézmények közelségét. 

Táborhegyen a Körtvélyes utcában vált most kiadóvá egy igazán különleges lakás, amely rendkívül közel fekszik a GOBUDA Mallhoz és a Bécsi út/Vörösvári úti villamosmegállóhoz, mégis elég távol ahhoz, hogy a Bécsi út forgalma már ne legyen zavaró és a lakásból csodás panoráma táruljon elénk. 

Egy panorámás lakásnál természetesen jó, ha ki lehet ülni valahova, ezt itt az egész lakást körbefutó erkély biztosítja, az ingatlan ezen kívül exkluzív kivitelű, még számos extra található benne. Az igazi luxusélményt az adja, hogy a lift a lakásban áll meg, de figyelemre méltó a minden szobában kiépített távirányítós padlófűtés, a hűtő-fűtő légkondicionálók, az LCD kijelzős kapunyitó és a nappali dísze, a látványkandalló. 

A lakás 130 nm-es, egy amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik. Az egész ingatlanban minőségi anyagok, burkolatok, szaniterek kerültek beépítésre, gyönyörű csillárok, lámpák biztosítják a világítást. A hálószobákban beépített gardróbszekrények kaptak helyet, konyhája igazi álomkonyha, egyik fürdőszobája jakuzzi kádas, másik fürdőszobája zuhanyzós. A lakás minden szobája panorámás, minden nyílászáróján automata redőny biztosítja az árnyékolást.

Az ingatlanhoz a felsoroltakon kívül tartozik még egy saját kertrész is, ahol locsolórendszer és elektromos hálózat is kiépítésre került, valamint egy autó részére parkolóhely a mélygarázsban és egy tároló is.

A lakás mérete és elhelyezkedése okán ideális családoknak, exkluzivitásából adódóan irodának, vagy külföldi cégek magyarországi leányvállalata számára, ha a külföldi cégvezetőket kell hosszabb időre elszállásolni.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Három hónap alatt több mint többszáz milliót égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában.

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

© 2024 (v2.202102)