Balatoni álom: Siófokon energiatakarékos, tetőszintes lakások várnak

Siófok kikötő- és üdülőváros a Balaton-part legnépszerűbb és legnagyobb területű települése, ahol számos látnivaló vonzza az érdeklődőket. A nyüzsgő éjszakai élet, a számos galéria és kulturális lehetőségek csak pár a rengeteg pozitívum közül, hiszen ide nem csak nyaralni vagy kikapcsolódni járnak szívesen az emberek, de életvitelszerűen itt élni is egy csábító ajánlat. Az Önök szerencséjére most Siófok egyik közkedvelt részén kínálnak eladásra egy sorházat, amelyben a kiépített korszerű, energiatakarékos lakások kiváló befektetésként szolgálhatnak! 

Az ingatlan értékállósága nem csak az energiatakarékos jegyekben merül ki, hanem kiegészül a kedvező elhelyezkedéssel és a modern kialakítással. Emiatt számos üzleti lehetőséget tartogat magában a sorház, hiszen ha valaki már nem is egy, hanem három lakás vásárlásán gondolkodik, akkor itt az elrendezés következtében lehetőség nyílik arra is, hogy 6 lakássá alakítsák át a kiépített 3 lakást. 

A 3 lakóegységből álló sorház tehát egyben is megvásárolható a mostani állapotában. A 65%-os elkészültségnek köszönhetően még bőven élni lehet a kreatív kialakításokkal, hiszen a belső válaszfalak még befejezésre várnak. Különösen kedvező választásnak számíthat cégek számára vagy akár magánszemélyeknek is, hiszen az értékesítés során temérdek potenciált tartogat magában a projekt.

Különlegessége az ingatlannak, hogy minden lakásában 3 belső szint került kiépítésre: földszint, emelet és tetőszint. Az igazán egyedi és exkluzív hangulatot a tetőterasz adja, amit a tetőszinti szobából lehet megközelíteni. Emellett minden lakóegység privát kertkapcsolatos és még két autónak is alkalmas beálló is rendelkezésre áll.

A környezettudatosság kulcsfontosságú szerepet kapott a projekt kivitelezése során ezért olyan korszerű megoldások kerültek megvalósításra, mint a hőszivattyús padlófűtés illetve mennyezeti fűtés, emellett az elektromos rendszer kialakítása is a modern igényeknek fel meg. A lakásokban a kellemes hőmérsékletet télen-nyáron a homlokzat kiépítése is segíti, ami télen a meleget tartja, míg nyáron hűvösek a szobák. 15 cm-es, grafitos EPS hőszigetelő rendszer és mindössze 0,7 wattos, hőáteresztő képességű, három rétegű üvegezéssel ellátott nyílászárók találhatók az épületben.

Összegezve tehát legyen szó az eszményi elhelyezkedésről, az energiatakarékosságról vagy a korszerű épületgépészeti megoldásokról, ez a siófoki ingatlan minden igényt kielégít. Csapjon le akár az egész sorházra vagy annak valamelyik lakására még a mai nap! 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)