Isteni ajánlat! – minőség és laza elegancia Budapest egyik legújabb luxus lakóparkjából

Ha te is a luxusban érzed igazán jól magad, kiváló, nyugodt környezetben, és még a panorámát sem veted meg, akkor megtaláltuk számodra a legjobb ajánlatot Budapesten. Ez a lenyűgöző társasház remek ajánlatokkal rukkol elő legújabb lakói számára.

A XII. kerületi budai hegyvidéken épülő Diana társasház a Diana közben, egy forgalomtól mentes zsákutca végén, az erdőhöz igen közel kapott helyet. Elhelyezkedésének köszönhetően, amikor csak szeretnéd elszigetelheted magad a belvárosi nyüzsgéstől, és közel engedheted magad a természethez.

A több mint 2000 nm-es telken egy háromszintes, luxus épületkomplexum épül, amiben 5 korszerű módon kialakított luxus ingatlan kapott helyet. A beruházás egyediségét a kiváló elhelyezkedés, és a magas minőségű építészeti megoldásokon túl a nyugodt kertrész és az egyedi panoráma biztosítja, hiszen a lakások mindegyikéhez hatalmas teraszok és privát kertek kapcsolódnak, ahonnan nap mint nap élvezheted a pazar budapesti kilátást.

A szintek közötti közlekedést egy 8 fős lift támogatja, továbbá az épületen belül korszerű, építészeti és gépészeti megoldások valósultak meg. A külső nyílászárók alumínium profil rendszerből készülnek, háromrétegű üvegezéssel, ami azért lényeges, mert ennek köszönhetően az energiatakarékos jegyek is meghatározóvá válnak a lakásokban. A társasház hűtését és fűtését az energiatakarékos mennyezeti, hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer biztosítja, ami a vizes helyiségekben padlófűtéssel egészül ki.

A Diana társasház legfőbb értékei közé tartozik az is, hogy a leendő lakók egyedi igények szerint kivitelezett lakásokba költözhessenek. A közelmúltban jelentős fejlemények történtek, hiszen a projekt megkapta a használatba vételi engedélyt, így a vevői igények felmérését követően csupán két hónapot vesz igénybe a lakás belső kivitelezése.

Meghatározó pozitívumok közé tartoznak még a kitűnő közlekedési lehetőségek a környéken. A különböző buszok megállóhelyei sétatávolságban megtalálhatók, illetve a belváros autóval is kényelmesen megközelíthető, nem sokkal több mint 10 percet vesz igénybe. A parkolás szintén problémamentesen megoldható, hiszen 10 db parkoló épül a társasházhoz, amik külön megvásárolhatók.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ön is 17,6 százalékkal többet fog költeni az adójából kormánypropagandára

Ön is 17,6 százalékkal többet fog költeni az adójából kormánypropagandára

Korábban Magyar Péter azt mondta, a Diákhitel Központnál is túlárazással hirdettek Balásy Gyula cégei.

Olyat erősödött a forint, mintha sportújságot reggelizett volna!

Olyat erősödött a forint, mintha sportújságot reggelizett volna!

Íme, a friss árfolyamok!

Szijjártó Péter is értékelte a horvát választást

Szijjártó Péter is értékelte a horvát választást

A külgazdasági és külügyminiszter örül a magyar sikernek.

Ukrajna a Krímben lendült támadásba

Ukrajna a Krímben lendült támadásba

Ezek történtek csütörtök reggelig az orosz–ukrán háborúban.

© 2024 (v2.202102)