Isteni ajánlat! – minőség és laza elegancia Budapest egyik legújabb luxus lakóparkjából

Ha te is a luxusban érzed igazán jól magad, kiváló, nyugodt környezetben, és még a panorámát sem veted meg, akkor megtaláltuk számodra a legjobb ajánlatot Budapesten. Ez a lenyűgöző társasház remek ajánlatokkal rukkol elő legújabb lakói számára.

A XII. kerületi budai hegyvidéken épülő Diana társasház a Diana közben, egy forgalomtól mentes zsákutca végén, az erdőhöz igen közel kapott helyet. Elhelyezkedésének köszönhetően, amikor csak szeretnéd elszigetelheted magad a belvárosi nyüzsgéstől, és közel engedheted magad a természethez.

A több mint 2000 nm-es telken egy háromszintes, luxus épületkomplexum épül, amiben 5 korszerű módon kialakított luxus ingatlan kapott helyet. A beruházás egyediségét a kiváló elhelyezkedés, és a magas minőségű építészeti megoldásokon túl a nyugodt kertrész és az egyedi panoráma biztosítja, hiszen a lakások mindegyikéhez hatalmas teraszok és privát kertek kapcsolódnak, ahonnan nap mint nap élvezheted a pazar budapesti kilátást.

A szintek közötti közlekedést egy 8 fős lift támogatja, továbbá az épületen belül korszerű, építészeti és gépészeti megoldások valósultak meg. A külső nyílászárók alumínium profil rendszerből készülnek, háromrétegű üvegezéssel, ami azért lényeges, mert ennek köszönhetően az energiatakarékos jegyek is meghatározóvá válnak a lakásokban. A társasház hűtését és fűtését az energiatakarékos mennyezeti, hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer biztosítja, ami a vizes helyiségekben padlófűtéssel egészül ki.

A Diana társasház legfőbb értékei közé tartozik az is, hogy a leendő lakók egyedi igények szerint kivitelezett lakásokba költözhessenek. A közelmúltban jelentős fejlemények történtek, hiszen a projekt megkapta a használatba vételi engedélyt, így a vevői igények felmérését követően csupán két hónapot vesz igénybe a lakás belső kivitelezése.

Meghatározó pozitívumok közé tartoznak még a kitűnő közlekedési lehetőségek a környéken. A különböző buszok megállóhelyei sétatávolságban megtalálhatók, illetve a belváros autóval is kényelmesen megközelíthető, nem sokkal több mint 10 percet vesz igénybe. A parkolás szintén problémamentesen megoldható, hiszen 10 db parkoló épül a társasházhoz, amik külön megvásárolhatók.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Már vagy tíz éve téma, s mostanában megint erősödik a polémia a rovarokról, mint lehetséges jövőbeli élelmiszerről. Jegyzet

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Egy szakjogász szerint indokolatlan lenne a napokban felreppent szigorítás a jogosítványoknál.

© 2023 (v2.202102)