Ez is ritka! Budapesti, modern lakások, ahol a rezsiköltségek alacsonyan maradnak

A Bayer Construct ingatlanfejlesztői cégcsoport tőkeerős, és rengeteg tapasztalattal a háta mögött jelenleg is több budapesti lakóparki beruházáson dolgozik, amelyek a magyar piacon nemcsak kiemelkedő minőséget képviselnek, de kedvezményes árakkal is várják a lakást keresőket. A Balance Garden és az Elite Park II-III. lakóparki projektek lakásaiban kedvező rezsiköltségek várják a beköltözőket és a beruházások problémamentesen és villámgyorsan, ütemterv szerint épülnek.

Balance Garden

Számos újdonságnak ható megoldásokkal találhatja szembe magát az, aki ide költözők, és ami igazán jó hír az érdeklődők számára, hogy már több mint 70%-os készültségben található a lakópark. A burkolási munkálatok hamarosan véget érnek a D épületben, a C épületben pedig a vizesblokkok burkolása is befejeződött. Mindkét épületnek a homlokzata is kész állapotban látható csupán csak a színezés maradt hátra. Ha ezeken az épületeken minden elkészül, akkor az A és B épületre kerülnek az állványok és a homlokzat szigetelési munkálatok kezdődnek el. 

A lakópark elhelyezkedése remek, hiszen a Népliget mindössze pár perc sétával megközelíthető, és a környéken kiépített infrastruktúra is kiváló. A Népligettől helyi- és távolsági buszok, villamosok illetve a most felújított M3-as metróvonalon is lehetséges a közlekedés. Ezáltal akár a főváros egyéb pontjára kellene utaznunk vagy éppen másik településre, semmi sem okozhat problémát. A környék barátságos, csendes és nyugodt, családosoknak teljesen tökéletes, de aki egyedül költözne, az is ki tud itt kapcsolódni, hiszen parkos kert veszi körbe az épületet. 

A beköltözés már idén megkezdődik, a számítások szerint szeptember végén, hiszen minden az ütemterv szerint halad és a pontos átadás egészen biztos, hogy megvalósul. A még jelen lévő lakások között pont emiatt is érdemes minél hamarabb szétnézni és egy számunkra tetsző ingatlant kiválasztani, mert rohamos ütemben fogynak a lehetőségek. 

Az energiatakarékos megoldások kulcsfontosságú jelentőséggel bírtak az ingatlanok építése során. A Balance Garden éppen ezért bővelkedik környezettudatos jegyekben, ami a mai gazdasági helyzetben kiváltképp előnyös.

Az épületegyüttesben 298 lakás épült ki, 7 emeleten, ami 3 különállóan kialakított épületben rendeződik el. Az 1. és 2. szinten épülnek össze majd a 3. emelettől ismét különválnak az épületek. A földszinten található lakásokhoz kizárólagosan használható, rendezett kert is hozzátartozik, amíg az összes többi lakás erkély- vagy terasz kapcsolatos. 

A választható lakások mérete változatos. Akár egyedül költözne és 1-2 szobában gondolkozna vagy nagycsaládosként keresi új otthonát és szükség lenne egy 3-4 szobás otthonra, akkor sem kell aggódnia, mert itt egészen biztos, hogy minden igényének megfelelő lakásokból tud válogatni. A lakóépületen belül a szintek közötti közlekedés a lift segítségével oldható meg, és a bejáratnál barátságos hangulatú lobby várja a vendégeket és az ott lakókat, ami beszélgetésre is kiváló helyszín lehet. 

Elite Park II-III.

Újbudán, a Duna part környékén nagyszerű elhelyezkedéssel és korszerű épületgépészeti megoldásokkal épülő lakóparki beruházás az Elite Park II-III. Nem csak azok számára lehet tökéletes választás, akik befektetési szándékkal keresnek ingatlanokat, de azok számára is, akik saját felhasználásra keresik új otthonukat. A lakások fenntartási költségei alacsonyak, energiatakarékos jegyekben gazdag a beruházás és az ingatlanok értékállósága garantált. 

Mindkét ütem szerkezetkész állapota megvalósult, és 2024 júniusra várható a végleges épületkomplexum átadása, az építkezések tehát a lehető legjobb ütemben zajlanak. A lakópark különösen vonzó lehet azok számára, akik kellemes környezetben szeretnének élni és fontos számukra a minőség és a korszerűség. 

Az előnyök sora hosszú, ugyanakkor a legkiemelkedőbb mégis az energiatakarékosság. A 16 cm-es kőzetgyapot hőszigetelés példátlan, a modern nyílászárók és a távhő biztosítja, hogy a rezsiköltségek alacsonyak legyenek a téli időszakokban is, illetve lakásonként egyedi mérőórával mérhető a fűtés.

Álmai otthona csupán egy karnyújtásnyira van Öntől, hiszen elképesztően kedvező árakkal várják az érdeklődőket, ami már tartalmazza a rendkívül korszerű split klímaberendezést is. Emellett a lakásokba beépítésre kerülnek konyhabútorok, az előszoba bútor valamint a fürdőszoba bútorok a szaniterekkel egyaránt, és még a szekrényes kivitelű mosdók is. 

A lakások méretüket tekintve változatosak és a kisebb, egy személy számára alkalmas stúdiólakások is választhatók, de a nagycsaládosoknak sem kell aggódniuk, mert a 2-4 szobás lakásokból is bőven van választék, amikre még akár a CSOK (Családi Otthonteremtési Kedvezmény) is igénybe vehető. Ha talál az Ön számára szimpatikus lakást, akkor azt meg is tekintheti a helyszínen.

A pozitívumok sorát bővíti még, hogy az ingatlanok nagy részéhez erkély vagy terasz is kapcsolódik, és akad még néhány tetőteraszos ingatlan is a beruházásban, ahol akár kisebb magánkert kialakítása vagy baráti összejövetelek, családi délutánok szervezése sem okozhat problémát. Itt garantáltan mindenki jó élményeket szerezhet a kellemes, nyugodt környezetben.

A cikk megjelenését a Balance Garden és az Elite Park II-III. fejlesztője támogatta.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Szijjártó Péter havonta telefonál Szergej Lavrovval

Szijjártó Péter havonta telefonál Szergej Lavrovval

Ez a laptársunknak adott nagyinterjúból derül ki.

Elárasztották Debrecent a külföldi turisták - de hova mentek a magyarok?

Elárasztották Debrecent a külföldi turisták - de hova mentek a magyarok?

Csak nem akkugyárnézőbe jöttek? Itt vannak a legfrissebb adatok a turizmusról.

Hízhat Orbán Viktor mája: jókorát nőttek a reálbérek

Hízhat Orbán Viktor mája: jókorát nőttek a reálbérek

Minden összevetésben 10 százalék feletti növekedés az egy évvel korábbi adatokhoz képest.

Ukrán civileken kísérleteznek egy új orosz fegyverrel?

Ukrán civileken kísérleteznek egy új orosz fegyverrel?

Egy rakéta és egy bomba keveréke az új orosz fejlesztés, harkivi civilek ellen vethették most be. Az ukrán titkosszolgálat merényletekkel is vadászik az árulókra? Háborús hírek.

© 2024 (v2.202102)