Költözz most 20% önerővel, fizess nulla forint fűtésszámlát még 5 évig!

Azonnal költözhető, fiatalos, modern lakást keresel, de nem áll rendelkezésedre a teljes összeg? A jelenlegi hitelpiaci környezetben még hitelt sem biztos, hogy kapnál? A törlesztőrészlet vagy bérleti díj mellett nem szeretnél még a fűtésért is fizetni? Tudunk egy nagyon menő lakóparkot, ahol mindez nem lehet probléma! És ha befektetésként vennél lakást, arra is van egy nagyon jó ajánlatunk…

Szegeden, a most felépült Cédrus Liget lakópark már megjelenésével is vonzza a tekintetet, hiszen egy belső parkokkal, rengeteg zöld felülettel, futurisztikus, sok teraszos épületekkel rendelkező épületegyüttes született a belvárosban.

A lakóprojekt egyik legnagyobb előnye az elhelyezkedése, hiszen mindenhez, de leginkább az egyetem épületeihez, az Árkádhoz és a buszállomáshoz van közel. Ennek okán fiatalok, egyetemisták találhatják meg itt saját, vagy éppen bérelt otthonukat, tehát a lakások befektetésnek is tökéletesek.

Ennél alacsonyabb már nem lehet a rezsid!

Mindemellett a lakópark másik nagy előnye, hogy geotermikus fűtésrendszerrel rendelkezik, így rezsije minimális, de még ezt az elenyésző fűtés költséget is átvállalja a lakóktól a fejlesztő az első 5 évben. Az 5 év lejárta után pedig a fűtésszámla még mindig megközelítőleg 30%-kal alacsonyabb lesz, mint a mindenkori gázárak. Így a Cédrus Liget lakói nemcsak egy alacsony költségű, de zöld, nulla kibocsátású, karbonsemleges fűtésrendszer előnyeit élvezhetik majd.

Költözz akár 2 napon belül!

Jól hangzik, de álmodni sem mersz róla? Nos, ha a kiszemelt lakás vételárának legalább 20%-ával már rendelkezel, akkor talán még hitelt is kaphatsz. De ha mégsem, és úgy ítéled meg, hogy pár év múlva már hitelképes leszel, akkor is beköltözhetsz már 2 napon belül új álomotthonodba a Cédrus Liget lakóparkban.

Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy a kiszemelt lakásra akár előszerződést is köthetsz, melyben meghatározásra kerül a végleges adásvételi szerződés időpontja és a vételár. Az adásvétel végleges időpontjáig terjedő időszakra pedig kibérelheted a lakást, és ami plusz jó hír, hogy az adásvétel időpontjáig az előre meghatározott vételár már nem inflálódik. Mindehhez nem kell mást tenned, csak befizetned a vételár 20%-át, de ha ennél nagyobb önerővel rendelkezel, természetesen nagyobb összeget is befizethetsz. Nulla forint fűtésszámla fizetése mellett pedig már nem is tűnik annyira lehetetlennek a hátralévő összeg összegyűjtése.

Felmerül azért a kérdés, hogy mi történik akkor, ha a vételár fennmaradó részét mégsem sikerül a szerződésben meghatározott időpontra összegyűjtened, vagy esetleg meggondolod magad. Nos, ebben az esetben sincsen semmi probléma, ugyanis az előre befizetett önerőt maradéktalanul visszakapod, és csak annyit veszítesz, amennyit a pénzed az évek során kamatozott volna.

Jól jövedelmező befektetést keresel nulla fáradsággal?

Egy olyan egyetemi városban, mint Szeged, és egy olyan egyetem közeli lakóparkban, mint a Cédrus Liget természetesen befektetés céljából is megéri lakást vásárolni, méghozzá akár Budapestről vagy az ország másik végéből is, és ehhez a tulajdonosnak még csak a kisujját sem kell mozdítania.

A Cédrus Liget fejlesztője ugyanis igény szerint vállalja, hogy határozott idejű szerződés keretén belül 2 + 2 évre kibéreli tőled a lakásodat, hogy kiadhassa a kiadó lakás iránt érdeklődőknek, mindezért pedig 3200 Ft/nm-t fizet havonta úgy, hogy a lakás fenntartásával és kiadásával járó összes gondot leveszi a válladról.

Ez a lehetőség különösen érdekes lehet azok számára, akik megtakarított pénzükön csak egy használt lakást tudnának venni Budapesten, amire még rengeteget kellene rákölteni. Egy fővárosi használt lakás áráért ugyanis itt egy teljesen új lakást birtokolhatnak, amit úgy adhatnak bérbe, hogy az abszolút nulla fáradsággal járjon számukra. A lakás pedig elhelyezkedése és alacsony rezsije okán a 2 + 2 év lejárta után is könnyen kiadható lesz, ráadásul a Cédrus Liget Szeged egyik legdinamikusabban fejlődő részén épült, ahol addigra már jelentős értéknövekedéssel is számolni lehet.

Természetesen a tulajdonos saját maga is kiadhatja a lakást és a visszabérlést is bármikor megszakíthatja, – természetesen a szerződésben rögzített felmondási határidővel – ha talál bérlőt ennél magasabb áron.

Családoknak is nagyszerű helyen

Bár a Cédrus Liget elhelyezkedését tekintve elsősorban mindenki arra gondol, hogy a lakópark milyen remek lehet egyetemistáknak, fiataloknak és befektetésnek, épp a központi elhelyezkedés okán kiváló lehet mindenki számára. Családosok és idősebbek számára is vonzó lehet, hogy a lakóparkon belül több park és egy dísztó is helyet kapott, az épületen körbefutó teraszoknak köszönhetően pedig minden lakás rendelkezik terasszal és nagy üvegfelületek biztosítják, hogy a lakások egész nap napfényesek legyenek. Családosok számára nagyobb, 2-3 hálószobás lakások is helyet kaptak a beruházásban és óvodák, iskolák is megtalálhatók a közelben.

A cikk megjelenését a Cédrus Liget lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)