NE PROBLÉMÁT, HANEM ÖNÉLETRAJZOT GENERÁLJ!

Az álláskeresés macerás. El kell dönteni, mit és hol keres az ember, rengeteg ajánlatot végig kell böngészni, jól megfontolni, hogy amit ajánl a cég (már ha egyáltalán szerepeltet ilyet a hirdetésben), az megfelel-e az álláskereső által támasztott igényeknek; távolságot tekintve hol lenne a munkahely, stb. 

A jobinfo.hu ebben is segít, hiszen a saját állásai mellett több állásportál ajánlatait összegyűjtve, egy platformon teszi kényelmessé az álláskeresést. A nemrég megújult portálon részletesebb szűréseket lehetővé téve, pontosabb állásajánlatokhoz juthat az álláskereső.

És akkor még ott az a fránya CV. “Jaaaj, nem friss! Óó, ez pont nincs benne! A fene, ez pont benne van! :P” Ezt a kellemetlen, mellkas tájon szorító érzést is okozható mellékhatást igyekszik enyhíteni új innovációjával a jobinfo.hu nemrég megújult weboldala: pillanatok alatt el lehet készíteni egy önéletrajzot az álláskeresői profilból, pár kattintással. A menüben található CV-generátor segítségével létrehozható egy egyszerű, lényegre törő önéletrajz, amely a Profilban feltöltött adatokból dolgozik: megjeleníti a főbb elérhetőségi adatokat, amelyek egy önéletrajz elengedhetetlen részei; a generálás alatt lévő verziót akár pluszban kiegészíthetjük az elvégzett feladatok taglalásával, de akár új elem (pl. munkahely, jogosítvány) is hozzáadható, így akár “munkáltatóra szabottan” több féle CV is létrehozható gyorsan és egyszerűen. A fentiekhez csupán annyi szükséges, hogy legyen regisztrációnk a jobinfo.hu-n, mint álláskereső, és töltsük ki a “Profil adatok” menüben az adatokat-hiszen ebből lesz majd az önéletrajz.

 

HA KELL EGY GYORS MEGOLDÁS, NÁLUNK MEGTALÁLOD: KÉSZÍTSD EL ÖNÉLETRAJZODAT EGYSZERŰEN ÉS VILLÁMGYORSAN a Jobinfo.hu-n!

 

A megújulással párhuzamosan meghosszabbították nyereményjátékukat! Ha még nem tetted, most különösen érdemes feltöltened a önéletrajzodat ide: https://cvdb.hu/, illetve készítsd el részletes profilodat is! Egyrészt az itt megadott kritériumokat  figyelembe véve kapsz hírlevelet,  plusz a profil frissítését elvégző felhasználók között több millió forint értékű nyereményt sorsolnak ki! 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Már vagy tíz éve téma, s mostanában megint erősödik a polémia a rovarokról, mint lehetséges jövőbeli élelmiszerről. Jegyzet

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Egy szakjogász szerint indokolatlan lenne a napokban felreppent szigorítás a jogosítványoknál.

© 2023 (v2.202102)