NE PROBLÉMÁT, HANEM ÖNÉLETRAJZOT GENERÁLJ!

Az álláskeresés macerás. El kell dönteni, mit és hol keres az ember, rengeteg ajánlatot végig kell böngészni, jól megfontolni, hogy amit ajánl a cég (már ha egyáltalán szerepeltet ilyet a hirdetésben), az megfelel-e az álláskereső által támasztott igényeknek; távolságot tekintve hol lenne a munkahely, stb. 

A jobinfo.hu ebben is segít, hiszen a saját állásai mellett több állásportál ajánlatait összegyűjtve, egy platformon teszi kényelmessé az álláskeresést. A nemrég megújult portálon részletesebb szűréseket lehetővé téve, pontosabb állásajánlatokhoz juthat az álláskereső.

És akkor még ott az a fránya CV. “Jaaaj, nem friss! Óó, ez pont nincs benne! A fene, ez pont benne van! :P” Ezt a kellemetlen, mellkas tájon szorító érzést is okozható mellékhatást igyekszik enyhíteni új innovációjával a jobinfo.hu nemrég megújult weboldala: pillanatok alatt el lehet készíteni egy önéletrajzot az álláskeresői profilból, pár kattintással. A menüben található CV-generátor segítségével létrehozható egy egyszerű, lényegre törő önéletrajz, amely a Profilban feltöltött adatokból dolgozik: megjeleníti a főbb elérhetőségi adatokat, amelyek egy önéletrajz elengedhetetlen részei; a generálás alatt lévő verziót akár pluszban kiegészíthetjük az elvégzett feladatok taglalásával, de akár új elem (pl. munkahely, jogosítvány) is hozzáadható, így akár “munkáltatóra szabottan” több féle CV is létrehozható gyorsan és egyszerűen. A fentiekhez csupán annyi szükséges, hogy legyen regisztrációnk a jobinfo.hu-n, mint álláskereső, és töltsük ki a “Profil adatok” menüben az adatokat-hiszen ebből lesz majd az önéletrajz.

 

HA KELL EGY GYORS MEGOLDÁS, NÁLUNK MEGTALÁLOD: KÉSZÍTSD EL ÖNÉLETRAJZODAT EGYSZERŰEN ÉS VILLÁMGYORSAN a Jobinfo.hu-n!

 

A megújulással párhuzamosan meghosszabbították nyereményjátékukat! Ha még nem tetted, most különösen érdemes feltöltened a önéletrajzodat ide: https://cvdb.hu/, illetve készítsd el részletes profilodat is! Egyrészt az itt megadott kritériumokat  figyelembe véve kapsz hírlevelet,  plusz a profil frissítését elvégző felhasználók között több millió forint értékű nyereményt sorsolnak ki! 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)