Ilyen lakást kapunk ma 50 millió alatt Budapest környező városaiban

Budapest környező városai még mindig igen népszerűek a családosok, az idősek, de néhol még a fiatalabb korosztály körében is. Hiszen mindenki szeret gondtalanul játszani a családdal a hatalmas kertben, vagy reggel könnyű madárcsicsergésre és jó levegőre ébredni. Mai válogatásunkban kedvező árú lakásokat hoztunk az agglomerációból.

Fót központi részén, a Dózsa György utcában került eladósorba egy 2019-ben épült, alacsony költségű, társasházi lakás. Az ingatlan alapterülete 54nm, a második emeleten helyezkedik el, erkéllyel, és 20nm-es saját parkolóval. Elrendezése kiváló, hiszen előszoba, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba + wc, két hálószoba, valamint terasz és parkoló is helyet kapott. Az ingatlan klímával és riasztóval is felszerelt. A padlófűtést és a meleg vizet kondenzációs kombikazán biztosítja. A beépített konyhabútor (gépekkel), valamint a beépített gardróbszekrény és más beépített szekrények is a vételár részét képezik. A társasház lokációja több szempontból is kiváló, hiszen pár perc sétára található vasútállomás, buszmegálló, valamint iskola, óvoda, bölcsőde és játszótér is.

Dunakeszin, a Barátság útján, a Dunához közel egy jól karbantartott lépcsőházban, kínálják eladásra ezt a három szobás, 63nm-es, negyedik emeleti panellakást. A lakásban egy tágas nappali erkéllyel, konyha, étkező, két hálószoba, kádas fürdőszoba és egy wc is megtalálható. A lakás állapota remek, új 3 rétegű, 5 állásos nyílásszárók lettek beszerelve redőnnyel és szúnyoghálóval. Az ingatlan nemrégiben kisebb ráncfelvarráson esett át, hiszen új radiátorokat kapott, az összes konnektor és villanykapcsoló ki lett cserélve, emellett a teljes vízhálózat cserére került. A szobákban parketta van, a többi helyiségben jó állapotú hidegburkolat található. A lakáshoz egy 2 négyzetméteres, saját használatú tároló is jár, ami egy panellakás esetében igazi adomány. A környék kiváló, hiszen a ház a Duna-parthoz közel található, azonban ettől függetlenül számos lehetőség megtalálható a közelben a mindennapi élethez.

Érd, népszerű környékén, Postástelepen került eladásra egy hat lakásos, rendezett társasház harmadik emeletén egy kompakt penthouse lakás. Az ingatlan egy 43 nm-es kompakt lakás, ahol egy + fél szoba, egy amerikai konyhás nappali, fürdőszoba és egy tároló is helyet kapott. Az ingatlan fűtéséről és melegvízellátásáról cirkó kazán gondoskodik, radiátorokon keresztül, hűtéséről egy inverteres klíma. A nappaliból kilépve, a körpanorámás, 83 nm-es teraszra jutunk, melyen kényelmesen elfér egy 6 személyes asztal, egy gyerek medence, vagy egy grillsütő is. A lakás fekvésének, illetve a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően, egész évben világos, napfényes, ennek köszönhetően az ingatlan rezsiköltsége, rendkívül kedvező. Egy autó számára van saját beálló, mely a vételár részét képezi. Közlekedése és infrastruktúrája kiváló! Bevásárlóközpontok 10 perc sétára, iskola, óvoda 2-3 perc alatt elérhető.

Utolsó helyen Szentendréről, a Püspökmajor lakótelepről hoztunk egy eladó lakást. A harmadik emeleti ingatlan 50nm alapterületén két szoba, tágas konyha, kádas fürdőszoba és két külön wc is  kapott. Sőt mi több a nyári esték hangulatos beszélgetései helyszínét egy 4 nm-es erkély biztosítja. A lakás tájolása és elosztása is kiváló, minden reggel csodás napsütésre ébredhetünk. Továbbá a világos nappali, a tágas háló és a kényelmes nagy ablakos konyha tovább növeli komfort érzetünket. A lakáshoz tartozik még egy közös tároló, mely az alagsorban került kialakításra. A környék méltán népszerű családosok, idősek, fiatalok körében, hiszen a környéken számos mindennapi életet megkönnyítő intézmény és üzlet megtalálható.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Az adósságok 116 milliárd forintra rúgnak, most 64 milliárd forint volt a tét. 

Orbán Viktor megint Donald Trump legnagyobb rajongója lett

Orbán Viktor megint Donald Trump legnagyobb rajongója lett

Itt a tavasz, így megérkezett Budapestre a miniszterelnök kedvenc "trumpozós" konferenciája.

Medgyessy Péter: A mostani helyzetbe 2026-ban belebukhat a kormány

Medgyessy Péter: A mostani helyzetbe 2026-ban belebukhat a kormány

Magyarország 2002-2004 közötti miniszterelnökével a Klasszis Klub április 22-ei adásában beszélgettünk.

Felhőtlen az ég a magyar gazdák felett?

Felhőtlen az ég a magyar gazdák felett?

Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első három hónapjában.

© 2024 (v2.202102)