Teraszok luxuskivitelben

Lassacskán ideérnek a nyár első napsugarai, ezért itt az idő inspirációkat szerezni kertünk és teraszunk berendezéséhez. Kíváncsiak voltunk, a legborsosabb árú házakban és lakásokban milyen teraszt vagy épp kertet alakítottak ki az ott élők, így most ezekből az eladó ingatlanokból hoztunk egy válogatást.

Győr szívében egy medencés, modern családi ház vált eladóvá. Ez a kiváló elosztású 240nm-es ingatlan tágas térkihasználással egy csendes, nyugodt környéken, 892 m2-es telken helyezkedik el, csodálatos, gondozott kerttel. Mediterrán stílusjegyű, élettel teli, fiatalos ingatlan, melyet kitűnő megközelítése tesz még vonzóbbá, hisz csupán 10 percnyire található a belvárostól. Hatalmas terasz, illetve egy erkély is kialakításra került, tovább fokozva ezzel a ház mediterrán hangulatát. Az házhoz tartozó ámulatba ejtő kertben úszómedence és szauna biztosítja a kikapcsolódást.

Törökvészen, Budapest II. kerületében került eladósorba egy 180nm alapterületű, kivételes adottságokkal rendelkező budai ingatlan. Az ingatlan elosztása jól átgondolt, nappali, valamint négy hálószoba is található benne. A nappaliból és az innen nyíló 22 m2-es teraszról teljes panoráma tárul elénk. A teraszról közvetlenül megközelíthető a szépen gondozott kert. A lakáshoz tartozik a teremgarázsban 2 autóbeállás, továbbá felszíni parkolására is van lehetőség négy autó számára. Fűtött kocsilehajtó biztosítja télen is a könnyed behajtást, ezen kívül egy tároló szintén az eladó lakás része.

Budapest XI. kerületében Hosszúrét kedvelt, átmenő forgalomtól mentes utcájában, luxus szinten megépített, modern, letisztult stílusú, belső kétszintes lakás vált eladóvá. Az 1200 nm-es telekre tervezett kétlakásos társasház, átgondolt tervek alapján, minőségi anyagok felhasználásával épült. A belső kialakítás designer és a tulajdonos munkáját, stílusát ötvözi. A nappali terasz és kertkapcsolatos, mellyel tovább növeljük az életteret. A terasz kiválóan alkalmas pihenésre, grillezésre, baráti, – családi összejövetelek megtartására. A kert gyönyörű növényekkel beültetett. A közelben bevásárlási lehetőségek, és a kiváló a tömegközlekedés is könnyíti a mindennapi életet.

Győr-Kisbácsa csendes mellékutcájában egy 464 nm-es parkosított telken elhelyezkedő 235 nm-es tágas terekkel rendelkező, luxus minőségben kivitelezett családi ház került eladásra. Az elegáns, tökéletes stílusérzékkel kialakított ingatlan földszintjén egy minden igényt kielégítő, wellness rész került kialakításra, amelyben társalgó és pihenőhely, gőzkabin, finn és infra szauna, valamint zuhanyzó is helyet kapott. A ház kiváló tagoltságából adódóan tökéletesen elkülönül a társalgó, nappali – konyha – étkezőből álló teraszkapcsolatos közösségi tér és a négy szobát, két fürdőszobát, dolgozósarkot magában foglaló erkélykapcsolatos magánszféra. Az ingatlanban számos extra is helyet kapott, ilyen pl. a welness szint, a kültéri jakuzzi, a kamera és riasztó rendszer, valamint kandalló.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

Hétből egy magyar külföldön keres állást, a fő ok a pénz

Hétből egy magyar külföldön keres állást, a fő ok a pénz

Globálisan a dolgozók 23 százaléka keres külföldön állást, ez az arány a magyarok körében 15 százalék.

Itt az új kutatás: óriásit szakíthat Magyar Péter pártja

Itt az új kutatás: óriásit szakíthat Magyar Péter pártja

A Tisza Pártot a választók mintegy negyede támogatja az Iránytű Intézet országos kutatása szerint.

Mit főztek ki Orbán Viktorék? Megint nagy bejelentések érkeznek!

Mit főztek ki Orbán Viktorék? Megint nagy bejelentések érkeznek!

Összetrombitálta a kormány csütörtökre a magyar sajtó apraja-nagyját, lesz miről beszélni.

© 2024 (v2.202102)