Költözz te is a csodálatosan megújult Középső-Ferencvárosba!

Ferencváros középső, rehabilitált része csodás átalakuláson ment át az elmúlt években. A rehabilitáció során sok régi, önkormányzati épületet felújítottak, vagy elbontottak, hogy újakat építsenek a helyükre. És az épületek között sok belső zöld park született. Elmondható tehát, hogy az utóbbi időben ez lett Budapest egyik legélhetőbb városrésze, ahol az infrastruktúra is kiemelkedően jó. Mai válogatásunkban innen hozunk élhető kislakásokat.

Válogatásunk első darabját a Vendel utcából hozzuk, egy 2007-ben épült társasházból. A földszinti lakás legnagyobb előnye, hogy kertkapcsolattal és terasszal is rendelkezik. A 66 nm-es lakásban amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba, külön WC és egy kamra kapott helyet, így élhető tereket kínál új tulajdonosa számára.

Igényesen felújított lakás vált eladóvá a Mester utcában. A néhány éve kompletten felújított lakás egy liftes társasház 5. emeletén helyezkedik el, és 70 nm-en nagy nappalival, étkező konyhával, 2 hálószobával, gardróbbal és fürdőszobával rendelkezik. A lakás teljes felújítása nemcsak a műszaki paramétereket érintette, azaz nemcsak a vezetékeket cserélték ki, fűtésrendszert újították fel és a burkolatokat cserélték, de ekkor alakították ki az egyedi bútorokkal beépített konyhát és gardróbszobát, valamint a sarokkádas fürdőszobát is.

A Ferenc téren, egy társasház első emeletén vált eladóvá ez a 40 nm-es kislakás. Az ingatlan jelenleg egy nagyobb szobával rendelkezik, ami a nappali és a háló funkciót is betölti, de könnyedén ketté választható, ezen kívül egy konyha, egy fürdőszoba, előszoba és két praktikus tárolóhelyiség kapott még helyet a lakásban. Az ingatlan szépen felújított állapotú, klimatizált.

Válogatásunk negyedik darabját is a Mester utcából hozzuk, itt vált most eladóvá egy másfél szobás, galériás lakás. Az ingatlan 3. emeleti, 43 nm-es, amerikai konyhás nappalival és egy külön bejáratú szobával rendelkezik, a nappali felett található a 7 nm-es galéria. Elhelyezkedése okán könnyen kiadható, befektetésnek ideális, jelenleg is bérlő lakik benne, aki továbbra is szívesen maradna.

Válogatásunk utolsó darabja egy 36 nm-es, nappali + 1 szobás lakás, amely a Nemzeti Közszolgálati Egyetemhez és a Semmelweis Egyetemhez is közel fekszik. Az ingatlan első emeleti, belső udvarra néz, teljes berendezése a vételár részét képezi.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Jót tett a februári turisztikai statisztikának a szökőnap és a kellemes időjárás is. 

Nahát! Magyar politikusok tűntek fel a Kreml fizetési listáján

Nahát! Magyar politikusok tűntek fel a Kreml fizetési listáján

Vajon kik lehettek azok, akik orosz pénzért igyekeztek megfúrni Ukrajna uniós támogatását?

Keményen lecsapnak Polt Péterék - gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát

Keményen lecsapnak Polt Péterék - gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát

Komoly vádakkal gyanúsítják. Vajon ilyen határozottan fognak eljárni a Magyar Péter által felvetett ügyekben is?

Szijjártó Péter havonta telefonál Szergej Lavrovval

Szijjártó Péter havonta telefonál Szergej Lavrovval

Ez a laptársunknak adott nagyinterjúból derül ki.

© 2024 (v2.202102)