Milyen nyaralót kapunk ma 50 millió alatt a Balatonnál?

A magyar emberek nagy százalékának még mindig nagy vágya egy balatoni nyaraló, úgyhogy, ha Te már birtokolsz egyet, szerencsésnek érezheted magad. Ezeknek a nyaralóknak, vagy hétvégi házaknak az ára még mindig igen borsos, ezért mélyre kell nyúlnunk a pénztárcánkban, ha a szabadidőnket a magyar tengernél szeretnénk tölteni. Mai válogatásunkban megmutatjuk, hogy milyen eladó víkendházakat találunk ma a Balatonnál 50 millió alatt.

Nyaraló a Balaton szerelmeseinek

Badacsonytomajon, a Balaton északi partján bukkantunk egy strand közeli eladó nyaralóra. A nyaraló, 415 nm-es elkerített saját használatú udvarral rendelkezik, mindemellett partközeli mégis csendes, téglaépítésű, és nemrégiben esett át teljes körű felújításon. Az ingatlan folyamatosan karbantartott, a felújítás során a nyílászárók és a vezetékek cseréje is megtörtént, valamint a tető is egy teljes körű ráncfelvarráson esett át. Az ikerházfél 55 nm-es, melyben három hálószoba, amerikai konyhás nappali, és fürdőszoba kapott helyet, ezen kívül az ingatlanhoz egy 9 négyzetméteres tároló is tartozik. A bejárat előtt fedett terasz, az emeleten nagyméretű napozó terasz található, ahonnan a Balatont csodálhatjuk. A hűtést és a fűtést, két invertes klíma biztosítja.

Hangulatos üdülő Balatonszárszóról

A település üdülőövezetében áll ez a hangulatos, hőszigetelt falakkal és tetővel rendelkező földszintes faház, aminek 558nm-es telkén egy 50nm-es házikó áll. A nyílászárók hőszigeteltek, valamint redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. Az ingatlanban található egy kis és egy nagyobb hálószoba, nappali konyhával és étkezővel, valamint fürdőszoba toalettel. A házból kilépve egy fedett teraszon találhatjuk magunkat, ami tökéletes lehetőséget nyújt a reggeli kávé elfogyasztására, vagy akár egy kisebb összejövetel tartására. Az ingatlan teljes bútorzattal és berendezéssel együtt eladó. A strand szerencsére igen közel, 300 méter távolságban elérhető.

Kedves kis faház Zánkáról

Zánkán a Mókus utcában társas üdülőben önálló helyrajzi számon lévő 30 nm-es rendezett, jó állapotú faház vált eladóvá. A kis ház 8 nm-es terasszal rendelkezik és a víz felé néz. Az ingatlan nemrégiben egy nagyobb ráncfelvarráson esett át, ahol tisztasági festés, új bútorok, és műszaki újításon is átesett. A ház egy kis szobából egy nappaliból, egy fürdőszobából és egy konyhából áll. A kisszobából könnyedén kialakítható akár két kis hálófülke. A strand 800 m-re található. A strand nyugodt csendes családias. Befektetésnek, vagy saját nyaralónak is kiváló választás.

Siófok, Te csodás

Siófok belvárosában, mindenhez közel került eladásra egy 44nm-es tégla lakás/nyaraló, ami 2022-ben felújításon esett át, ahol, modern fiatalos stílusban lettek burkolva a fürdő és a nappali, új bútorok kerültek be, valamint egy új festést is kapott az ingatlan. A lakás állandó lakhatásra, vagy akár befektetésre, nyaralónak is egyaránt alkalmas. Az ingatlan belső két szintes, az első szinten található egy amerikai konyhás nappali és egy fürdő, az emeleten pedig két hálószoba. A világos, napfényes lakás hőszigetelést is kapott, így rezsije is igen alacsony. Ezen kívül tartozik hozzá egy 8nm es fedett terasz is. Fontos megemlíteni azt is, hogy az ezüstparton lévő Újhelyi strand 5-6 perc sétával elérhető hiszen mindössze 600 méterre található az ingatlantól. Emellett a belváros, a Fő tér, az éttermek és a pláza mindössze 5 perc sétával megközelíthetőek.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mi is az a Mere? A németek is vásárolnak náluk

Mi is az a Mere? A németek is vásárolnak náluk

Orosz üzletlánc Magyarországon? Na, ezt sem tudta volna senki elképzelni, mondjuk harminc évvel ezelőtt.

Orbán Viktor békéje is füstbe mehet a washingtoni fordulattal, Zelenszkij újabb dolgot tilt meg katonáinak

Orbán Viktor békéje is füstbe mehet a washingtoni fordulattal, Zelenszkij újabb dolgot tilt meg katonáinak

Az amerikai fegyverszállítmányok állítólag már európai raktárakban várják, hogy útnak indulhassanak Ukrajnába.

Ömlik az orosz gáz Európába, ki nem találná, ki az egyik fő vásárlója

Ömlik az orosz gáz Európába, ki nem találná, ki az egyik fő vásárlója

Rekordot döntött a Török Áramlat áprilisban.

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Három hónap alatt több mint többszáz milliót égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában.

© 2024 (v2.202102)