Most érdemes a 2. kerületben lakásba fektetni! Elképesztően jó áron, gyönyörű kislakások!

A Napraforgó utcánál, Budapest 2. kerületében egy új közúti híd építése kezdődött meg, ami mutatja, hogy a környék folyamatos újításokon megy keresztül. Ezért is meg persze a gyönyörű budai környezetért is érdemes itt ingatlanba fektetni, hiszen az értékállóság garantált. Mi most körbenéztünk, és találtunk pár, elképesztően jó árban lévő, gyönyörű kis lakást. 

Erkélyes, kétszobás lakás a Fény utcai piac mellett

Új tulajdonosát keresi egy kifejezetten hangulatos, felújított, erkélyes lakás a Fillér utcában, a Fény utcai Piac mellett.
Ha fontos Önnek a kiváló elhelyezkedés és a kellemes környezet, akkor ez a lakás csak Önre várt! A mindennapi élethez szükséges szolgáltatások teljes körűen elérhetők a közelben. A legközelebbi buszmegálló 80 méter, de a Széll Kálmán téren számos helyi, éjszakai és helyközi autóbusz, illetve több villamos járat is elérhető. A társasház kívülről és belülről is tiszta és rendezett. A szintek közötti közlekedést lift segíti. Az első emeleti, nagyszerű állapotban található lakás 45 m2-es, dél-nyugati tájolású és ennek köszönhetően egész nap világos. A fűtést a házközponti kazán, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A lakás 8 éve egy teljes körű felújításon esett keresztül és jelenleg is remek állapotban található.

A Batthyány térhez közel, remek állapotú lakás

Egy különösen barátságos, nagyon jó állapotú lakás a a Fő utcában eladó állapotba került. Ha számít Önnek a központi elhelyezkedés és a nyugodt, csendes környezet, akkor ezt a lehetőséget igazán nem hagyhatja ki! A Batthyány tér mindössze 3-4 perc gyalogosan és a Margit sziget is csak 10 perc sétatávolságra található. A legközelebbi villamos megálló 2 perc alatt elérhető. A társasház szépen karbantartott és remek állapotban van, a lakóközösség pedig összetartó és rendkívül jó. A félemeleti, 48 m2-es, nagyon jó állapotú ingatlan elosztása is kiváló. Előszoba, nappali, konyha, étkező, hálószoba, fürdőszoba és WC került kialakításra. A nappali nyugati tájolású, világos, benapozott. A nagyobb szoba ablaka az utcára, a kisebb szoba ablaka a csendes, nyugodt belső udvarra néz. A lakáshoz tartozik 2 db önálló tároló a pincében.

Extra napfényes, csodás otthon erkéllyel

Törökvész egyik legjobb részén egy magasföldszinti, 44 nm-es, 1+1 fél szobás, déli fekvésű, alacsony rezsijű, nagy erkélyes lakás egy rendezett, kiváló állapotban lévő társasházban eladó. Az ingatlanhoz tartozik egy 4 nm-es tároló is a pincerészben. A közös költség csupán 15000 Ft/hó, ami tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást és a felújítási alapot. Az elmúlt években a teljeskörű felújítás során kicserélték a vezetékeket, burkolatokat és a nyílászárókat. A végeredmény pedig egy kifejezetten szép, stílusos lakás lett.

Felújított, teraszos lakás a Csalán úton

Eladósorba került a II. kerületben, a Csalán úton egy 54 m2-es, 1 szobás, déli tájolású, kertre néző, összkomfortos, gázkazánnal fűtött, erkélyes lakás. Az ingatlan egy tégla építésű, 3 emeletes, lift nélküli ház földszintjén helyezkedik el, 10 m2-es terasszal rendelkezik. A közelmúltban felújítások történtek a lakáson belül, amely során a teljes konyha és fürdő megújult, cserélték a villany- és vízvezetékeket, illetve a burkolatok is cserélve lettek minden helyiségben. A lakáshoz tartozik egy tároló illetve egy garázs is, így az autóval rendelkezőknek sem kell aggódniuk. Az ingatlan eredetileg 2 szobás volt, ami igény szerint visszaalakítható. A környék ellátottsága nagyszerű, a közelben bolt, gyógyszertár, üzletek, étterem, cukrászda, 5-ös busz, és az 56-os villamos is könnyen elérhető.

Mechwart ligetnél félpanorámával a Szabadság szoborra

A Mechwart ligetnél eladó egy VI. emeleti, 38 m2-es, 1 szoba + hallos, erkélyes, közepes állapotú, berendezett lakás, félpanorámával a Szabadság szoborra. A Széll Kálmán tér mindössze 5 perc sétatávolságra megközelíthető, ami utazás szempontjából ideális, hiszen az M2, illetve számos villamos és buszjárat is innen indul. Bölcsőde, óvoda, iskola, egészségügyi intézet található az ingatlan közvetlen környezetében, valamint bevásárlási- és szórakozási lehetőségek tárháza nyílik minden irányba. A társasház szép állapotú, igényes lépcsőház került kialakításra és kellemes hangulatú. A lakás állapota műszakilag és esztétikailag közepes. A szoba ablakai az utcára, míg a fürdőszobának és konyhának az ablakai az udvarra néznek. Befektetés szempontjából is abszolút ideális lehet, mert könnyen kiadható. A havi közös költség is csupán 13 ezer forint havonta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Három hónap alatt több mint többszáz milliót égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában.

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

© 2024 (v2.202102)