Hosszútávon is megbízható otthonok a 13. kerületben már 40 millió alatt

Bár az utóbbi időszakban csökkenés figyelhető meg a lakáspiaci keresletben, vannak lakások, amik továbbra is tartják értékállóságukat vagy a kiváló lokációjuknak köszönhetően, vagy éppen az állapotuk, energetikai tulajdonságuk olyan, ami garantálja, hogy hosszútávon is megbízható otthonnak számítanak. A nagy népszerűségnek örvendő 13. kerületben továbbra is magas a kereslet, ezért mostani cikkünkben ebben a kerületben néztünk körül, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre és meglepő módon már egészen kedvező áron, akár 40 millió alatt is találhatunk jó állapotban lévő, kellemes hangulatú lakásokat.

Bútorozott és azonnal költözhető lakás a Róbert Károly körútnál

Angyalföldnek kifejezetten jó részén, a Róbert Károly körútról nyíló csendes utcában eladó egy azonnal költözhető, különösen kellemes hangulatú és mindennel felszerelt garzonlakás. A századforduló környéki, polgári társasház kívülről átlagos, belülről remek állapotban található. A lakás az utcára néz, jó fényviszonyokkal rendelkezik. A környék infrastruktúrája kiváló, pár perc séta a 3-as metró és az 1-es villamos, de kis sétával egyből a Városligetben találhatjuk magunkat, amennyiben egy kis csendre, vagy tiszta levegőre vágyunk. Akár saját részre szánná, akár kiadásban gondolkozik az új tulajdonos, mindenképpen kitűnő választás lehet. Az ingatlanban található teljes bútorzat és gépesítés (a személyes tárgyakat kivéve) a vételár részét képezik.

Teljes körűen felújított társasházi lakás

Angyalföldön, a Szentlászló úton, 4 emeletes, lift nélküli társasház 3. emeletén eladó egy 6 éve teljes körűen felújított, nyugati fekvésű, 40 m2-es, tágas, 1 szobás, zuhanyzós fürdős, főzőfülkés téglalakás panorámás kilátással. A felújítás során a víz-gáz-villanyvezetékek cseréje megtörtént, új műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, a bejárati ajtó biztonságira lett cserélve. Belépve egy kisebb előtérbe, étkezőbe érkezünk mely 11,5 m2, bal oldalon található egy kis beépített konyha, majd mellette a fürdő és wc, szemben pedig a majd 25 m2-es nappali. A 25 m2-es utcai, ablakos, napfényes szoba a közlekedő folyosóról nyílik. A lakás fűtése elektromos. A környéken pár perc sétára található cukrászda, pizzéria, Aldi, Spar valamint a 30-as busz, a 14-es villamos és az Angyalföldi vasútállomás. A parkolásra az utcán van lehetőség ahol bőséges a parkoló helyek száma. A környéken a gyerekek számára játszóterek, bicikli út, óvoda is megtalálható.

Felújított, panorámás lakás, alacsony rezsivel

Felújított, panorámás téglalakás keresi új tulajdonosát a Róbert Károly körúton, ami Airbnb-nek, befektetésnek kiváló ráadásul a fenntartási költségek is alacsonyak! A 13. kerület közkedvelt részén, nagyszerű lokációval rendelkező, harmadik emeleti, 42 m2-es,  modern stílusú lakás teljes felújításon esett át. A délnyugati fekvésű, világos ingatlan 2019-es felújítása során új nyílászárók (ajtók, ablakok) kerültek beépítésre, az összes hideg burkolat és melegburkolat is megújult, a villanyvezetékek és a vízvezetékek cseréje is megtörtént, ezáltal aki megvásárolja, annak ezekre már nem kell költenie. A társasház téglaépítésű, rendezett, karbantartott. A lakóközösség összetartó, továbbá számos lakás albérletként, vagy Airbnb-ként üzemel. Mind a Városliget, a Margitsziget, a belváros és szinte a város bármely pontja könnyedén elérhető. Tömegközlekedések közül az 1-es villamos, a 14-es villamos, a 3-as metró, a 105-ös, a 30-as, a 32-es, a 20-as, valamint az éjszakai autóbuszok is 5 perces sétatávolságra elérhetőek. Így egyetemistáknak, munkába járó fiataloknak és Magyarországra érkező turistáknak is egyaránt megfelelő.

Duna parthoz közel, alacsony rezsijű lakás

A Duna parthoz 8 perc sétára, alacsony fenntartási költségekkel egy felújított és gondosan megtervezett téglalakás is új tulajdonosára vár. Az alkalmi áron kínált lakás Budapest belvárosában központi elhelyezkedésű, mégis egy csendes belső udvarban található. Rendkívül jól megközelíthető tömegközlekedéssel, hiszen a 15-ös busz megállója, illetve az M3-as metro megállója is csak néhány percre található. Az ingatlan 2019-ben teljes körű felújításon esett át, utólagos falszigetelési munkálatok kerültek elvégzésre. A lakás nyílászárói a belső csendes, forgalomtól mentes udvarra néznek, fűtését Nobo elektromos fűtő panelek biztosítják. A társasházhoz tartozik egy közös használatú kert, ahova csak a kulccsal rendelkező lakók tudnak bejutni illetve saját kerékpár tároló is jár az ingatlanhoz.

Csendes, parkos környezetben felújított lakás

A Forgách utcában, csendes, parkos környezetben, napfényes, teljes körűen felújított és átalakított, 32 m2-es, kiváló elrendezésű, klimatizált, másfél szobássá alakítható ingatlan, rendezett tégla építésű társasházban került eladó állapotba. Az ingatlan étkezős konyhából, szobából, fürdőszobából áll wc-vel külön helyiségben. A lakás pár éve egy felújításon esett át, aminek köszönhetően a víz- és villanyvezetékek, burkolatok illetve a nyílászárók cseréjéről is gondoskodtak. A fűtést padlófűtés szolgáltatja. A bútorok és a gépesítés a vételár részét képezik. Az ingatlant jelenleg egy bérlő lakja, aki továbbra is bérelné, így befektetésnek is kiváló választás lehet. A társasház rendelkezik saját karbantartott zárt kerttel, a gyerekeknek homokozó és ping pong asztal is használatba vehető. A parkolás a lakók számára ingyenes és a ház előtt mindig van hely.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)