Költözz a folyamatosan megújuló Városliget közelébe, rendkívül kedvező áron

A Városliget, Budapest második legnagyobb közparkja, a XIV. kerületben helyezkedik el. A főváros kedvelt pihenőhelye és kulturális centruma egyaránt, ahol számos nevezetesség, látványosság található. A Városliget folyamatos korszerűsítéseken esik át évről évre, de még korántsem ért a végére, hiszen folyamatosan újításokat igyekeznek bevezetni.

A környéken élő családok közkedvelt helye, hiszen a hatalmas játszótér, a jól kialakított futópálya, vagy a gyönyörű parkosított helyek rengeteg lehetőséget nyújtanak. Mai válogatásunkban a környékről hoztunk lakásokat, amelyek nem csak modernek, és rendezettek, de még az áruk is rendben van.

Te lehetsz az első tulajdonosa, egy rendezett ház első emeletén lévő, modern, elegáns lakásnak. Az ingatlan 37nm alapterületű, amiben amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, fürdőszoba, és egy gardróbszoba/tároló kapott helyet. A lakás nemrégiben teljeskörű ráncfelvarráson esett át, ahol a műszaki- és az esztétikai újítások után új bútorokkal és háztartási gépekkel is fel lett szerelve. Mindezek mellett, az ingatlan új, okosotthon rendszerrel is ellátott, ami egy rendszerbe kötve központilag mobiltelefonról, illetve hangvezérléssel is irányítható. A lakás ideális első otthonnak, egyedülállóknak, fiatal párnak, – de bérbeadásra is kiválóan alkalmas. Parkolás közterületen lehetséges. A tömegközlekedés kiváló. A közelben a mindennapos bevásárláshoz gyógyszertár, üzletek elérhetőek, a Városliget pedig szórakozási és sportolási lehetőségeket kínál.

Zugló Herminamező részén került eladósorba egy első emeleti, 56 nm-es, három szobás lakás. A lakás nemrég felújításon esett át, így igen praktikus elrendezést kapott, hiszen három külön nyíló hálószoba, egy konyha, egy fürdőszoba, előszoba és közlekedő, valamint kamra is helyet kapott. Az ablakos konyha, modern beépített bútorral és gépekkel felszerelt, a fürdőszoba pedig káddal ellátott. A lakásban nemrégiben felújították a villanyhálózatot is. A társasház 4 emeletes, remek állapotú. A környék infrastruktúrája és közlekedése kiváló, iskola, óvoda, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek pár perces sétával elérhetőek.

Budapest XIV. kerületében, Kis Zuglóban újszerű, 2011-ben épült házban eladó egy kiváló állapotú, 43 nm-es, kétszobás legfelső, 4. emeleti lakás 10nm-es erkéllyel. A lakásban külön bejáratú konyha kapott helyet, valamint kádas fürdőszoba, és külön WC. A lakáshoz tartozik egy teremgarázs hely és egy 3,5nm-es tároló is, amely a lakással egy szinten található. Ezen kívül házközponti fűtéses egyedi hőmennyiség mérővel, valamint a villany és a víz is egyedi mérős. Kedvező rezsivel rendelkezik a korszerű gépészet és a ház jó hőszigetelése miatt. A környék infrastruktúrája kiváló több új társasház is található a környéken.

Zuglóban, a közkedvelt Mandala lakóparkban, belsőépítész-lakberendező tervei által teljeskörűen felújított, 44 nm-es lakás vált eladóvá. Az ingatlan az ötödik emeleten kapott helyet, kétszobás, erkélyes, világos és dél- délnyugati fekvésű. Rezsije rendkívül alacsony az egyedi mérésű házközponti fűtés miatt. Az ingatlanban riasztó, okos termosztát, ledszalagos hangulatvilágítás, valamint újszerű konyhabútor és beépített háztartási gépek is helyet kaptak. Fontos megemlíteni azt is, hogy a villanyvezetékek, vízcsövek, burkolatok, szaniterek, beltéri ajtók 6 éve kerültek felújításra, és minden közmű egyedi mérőórával rendelkezik. A lakáshoz opcionálisan, teremgarázs beálló hely is vásárolható. A lakóparkban 0-24- ben működő portaszolgálat van, ezáltal rendkívül biztonságos, család és kisállatbarát. A telek kertész által gondozott, karbantartott zöldfelület, virágos kerttel, szökőkúttal, gyermekjátszótérrel, kutyafuttatóval ellátott. A környék ellátottsága és a közlekedés is kiváló.

Szintén a XIV. kerületben kínálják eladásra ezt a teljes körűen felújított, panorámás lakást, egy rendezett társasház 8. emeletén. Az ingatlan 46 nm-es és 2,5 szoba került benne kialakításra. Az egész lakást fiatalos design és praktikus megoldások jellemzik. Az épület panelprogramos felújításon vett részt, ezáltal a hőszigetelés kiváló, a fűtés pedig egyedi méréssel történik. A lakásban kizárólag energiatakarékos LED világítások találhatók. Hatalmas plusz pont lehet az is, hogy a lakásban még minden új, senki nem lakott benne. A ház kiváló környéken található, az épület előtti utca csendes, a közlekedés ettől függetlenül remek. A közelben több bevásárlási lehetőség is található, valamint iskola, óvoda, benzinkút, illetve a Rákos pataki futó- és bicikliút.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tovább szűkül a 300 milliárdos nyugdíjvagyont kezelő piac

Tovább szűkül a 300 milliárdos nyugdíjvagyont kezelő piac

Négyből már csak két szereplő marad júliustól, beolvad a Horizont.

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

Akár három órát is spórolhatnak, akik ezzel a járattal utaznak - most heti kétszer több lesz rajta a hely.

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Virág Barnabás Washingtonból üzent haza.

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

A pénzelvonások és a nehézségek ellenére is kezelhető a helyzet.

© 2024 (v2.202102)