Klímás, teraszos, panorámás csodalakások nullaközeli rezsivel

Óbuda a budapesti ingatlanpiac stabil pontja, hiszen természeti adottságai és infrastruktúrája egyaránt vonzóvá teszik a kerületet. A legtöbb fővárosinak a városrészről elsőként a csodálatos Római-part ugrik be, alig akad olyan budapesti, akit ne kötnének szép élmények a vadregényes folyóparthoz, az itt található hangulatos éttermekhez, mulatókhoz, vagy éppen a remek futóútvonalhoz, bringaúthoz és a játszóterekhez.

Közel lakni ehhez a természeti csodához kiváltságos élmény, egy fárasztó nap után a rómain sétálni a naplementében maga a receptre írt rekreáció, ami testi-lelki felfrissülést kínál. A karnyújtásnyira épülő Buda Bright lakópark vonzerejét pedig még tovább növelik a kivételes lokáció, az építéséhez használt környezettudatos megoldások és az alkalmazott modern technológia.

A lakópark elhelyezkedése kiváló, a Duna-part közelében, a zöldövezeti határán található. A környék a természet szerelmeseinek, családosoknak és az aktív életet kedvelőknek egyaránt ajánlott. Néhány lépés távolságra egyaránt találunk éttermeket, boltokat, üzleteket, iskolákat és ovikat. És persze a közlekedésre sem lehet panasz, a közösségi közlekedés néhány perc sétával elérhető, és remek összeköttetést biztosít a belvároshoz. De az autósok is kedvező helyzetben vannak: Pünkösdfürdő egyaránt ideális az M0 autópálya és a belváros irányába indulóknak.

A lakópark Indotek csoport beruházása, ami a sokszor felkavaró ingatlanpiaci híreket olvasva megnyugtató garancia a leendő lakóknak. Nem csoda, hogy egy évvel az átadás előtt már a lakások csaknem háromnegyede gazdára talált. Ezt segíti a a kedvező 20%+80% fizetési konstrukció is, és az, hogy a 40 négyzetméter fölötti lakásokra CSOK is igényelhető.

A vevőket a jelenlegi inflációs és energiapiaci helyzetben az épületek környezettudatossága is vonzza. A lakások közel nulla energiaigényre vonatkozó követelményeknek megfelelően épülnek, a rezsiköltség így az átlagnál jóval kedvezőbb lesz. A hőszivattyús hűtés-fűtés, a közösségi terekben és útvonalakon használt mozgásérzékelős világítás és a többi energiatakarékos megoldás révén nem csak a számlák lesznek alacsonyabbak, hanem az épület ökológiai lábnyoma is.

A 316 lakás között mindenki megtalálja a neki megfelelőt, a 27 m2-es stúdióktól a 100 m2-es 3 szobás, teraszos lakásokig. A lakások klimatizáltak, és a felsőbb emeleteken csodás panorámát nyújtanak a Budai-hegyekre és a városra.

A lakópark tervezése során gondoltak a leendő közösségi szolgáltatásokra is. A parkosított belső udvar, a közösségi tér, a játszótér és a kerékpártárolók mind olyan elemek, amelyek a lakók mindennapi életének kényelmét, szórakozását és biztonságát szolgálják. A közösségi kertek pedig lehetőséget biztosítanak a természetközeli kikapcsolódásra és a lakók közötti kapcsolatépítésre.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)