Te is lakóparkban gondolkodsz? – Nézd meg milyen ajánlatokkal rukkolnak elő a legújabb beruházások!

Manapság Budapesten és környékén számos új építésű lakópark épül, hiszen igen nagy rá a kereslet. Ezeket a lakóparkokat igyekeznek úgy megalkotni, hogy azok energiatakarékosak, modernek, és minden igényt kielégítőek legyenek. Ha Te is lakóparki lakásban gondolkodsz, akkor mindenképp fusd végig cikkünket, amiben a legújabb ajánlatokat hozzuk el Budapestről.

Tópark – Be My City

A Törökbálinti tó partján elterülő, 20 hektáros zöldterületen kialakított Tópark – Be My Cityben egyszerre kapott helyett minden, amire az ott lakóknak szüksége lehet. Egy önálló kisváros jött itt létre, ahol nem csupán otthonokat találunk, de irodákat, szolgáltatásokat, és a kikapcsolódás tereit is. A beruházás elhelyezkedése nagyon szerencsés: közel van két autópálya és az M0 körgyűrű, és kiépült a tömegközlekedési kapcsolat Budapest belvárosával is.

Különösen barátságossá teszi a lakóparkot, hogy a sétányok mentén elhelyezkedő házak nem teljesen egyformák, és az utak sem szabályos derékszögeket zárnak be. Az épületegyüttesekben odafigyeltek arra is, hogy az üzemeltetés ne rójon nagy terheket a lakókra. A fűtésről kis fogyasztású házközponti technológia gondoskodik egyedi méréssel, a hatékonyságot növeli az extra hőszigetelés és a háromrétegű üvegezés is. A fenntarthatóságot szolgálja az is, hogy a locsolás talaj- és esővízzel történik.

Metrodom Zugló

A Metrodom Zugló több mint 6000 m²-es telken épülő, 4 lépcsőházzal rendelkező, 4 és 5 emeletes épületekből álló lakópark. Kínálatukban a 29 m²-es kompakt stúdiólakásoktól az egy-, két- és háromhálószobás lakásokon át a 106 m²-es, négy hálószobás lakásokig minden megtalálható. A lakások belső elrendezése kifejezetten praktikus, jól élhető és könnyen berendezhető, a gondos tervezésnek köszönhetően pedig minden lakásba bőven jut természetes fény.

Az ingatlan fejlett okosotthon rendszerrel, fűtés-hűtés- és világításvezérléssel, szabadon bővíthető okosredőnyökkel, valamint füstérzékelővel kerül kialakításra. Az épületben a Metrodom saját fejlesztésű, megújuló energiát hasznosító Dual Eco fűtési rendszere, mennyezeti hűtéssel és fűtéssel garantálja a közel nulla energiafelhasználású besorolást, és a kiugróan alacsony fűtési költségeket. A lakópark sokféle szolgáltatással kényezteti lakóit. Ilyen például az épületek által körbezárt, csöndes és nyugodt, elsősorban pihenésre szolgáló díszkert, emellett az épületet körül ölelő külső kertbe került a kicsiknek szánt játszótér, ennek közelében pedig grillező helyet alakítottak ki. A lakóparktól néhány perc sétára található a Bosnyák tér, Zugló fő közlekedési csomópontja, az innen induló villamosokkal, valamint buszjáratokkal más csomópontok is könnyen és gyorsan elérhetőek

Wave Lakópark

Cikkünk végére egy olyan lakóparkkal szerettünk volna kedveskedni, mely elhelyezkedését tekintve egészen különleges, hiszen közvetlen a Balaton-parton helyezkedik el, Siófok városában. A Balaton-parti ingatlanok értékállósága kimagaslóan jó, többek között ezért épült meg a Wave by Coral luxus lakópark a nyár fővárosában, Siófokon. Az épület 5 szintje összesen 2 épületre tagolódik, a Wave I. épületében 67 db, míg a Wave II. épületben 62 db prémium lakás található.

Ebben a környezetben szabadjára engedheted a fantáziád, és azt csinálhatsz, amit szeretnél hiszen, ha akarod elvonulhatsz és élvezheted a vízpart és a festői környezet nyugalmát, de ha úgy tartja kedved, engedhetsz a csábításnak és elindulhatsz a városi pezsgő éjszakába. Ezekben a lakásokban az energiatakarékosság mellett nagy hangsúlyt fektettek az egyedi kényelmi funkciókra, így szinte minden helyiség audiovizuális eszközökkel felszerelt. A hangulatos Balatonra néző teraszok állandó lehetőséget nyújtanak számodra, hogy mindennap kiélvezhesd a luxuséletérzést.

Metrodom Green

A Metrodom Green Ferencváros, egyik legkülönlegesebb és legkarakteresebb lakóparkja lesz. A IX. kerületben a Vaskapu és a Vágóhíd utca sarkán épülő lakópark prémium kategóriás épületegyüttese és lakásai nem csak minőségükben, de megjelenésükben is különlegesek lesznek.  A lakóparkban összesen 510 lakás kap majd helyet, ahol a kisebb 32nm-es lakásoktól, a tágasabb 129nm-es méretű ingatlanokat is választhatják a leendő lakók. A társasház 2 ütemben épül.

A lakókat a kizárólag általuk használható wellness részleggel, szaunákkal kiegészülő edzőterem várja. Emellett baba játszószoba, játszótér, a gyerekeknek tervezett külső mászófal, a tetőn pedig napozó és grillterasz, valamint közösségi nappali készül. Az “AA – Közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynél jobb” energetikai besorolás önmagában kiemeli az épületet a kínálatból, a tetőre telepített, a ház közösségi fogyasztásának energiaellátását fedező napelem rendszer pedig nem csak hazai szinten számít különlegesnek a hasonló méretű társasházak között. A kiváló tömegközlekedés, a sok új üzlet és irodaház, a közeli iskolák és egyetemek teszik a környéket élhetővé és otthonossá.

Kék Duna Rezidencia

A főváros egyik különösen érdekes fejlesztése a Kék Duna Rezidencia a XI. és a XXII. kerület határán, közvetlenül a budai folyóparton épül.  A négy toronyból álló, összesen 276 lakást magába foglaló beruházás tökéletes választás a modern, mégis nyugalmas környezet szerelmeseinek. Az épülő lakópark energetikai szempontból is a legmodernebb feltételeknek felel meg: AA++ besorolású lakásaival az ide költözők rendkívül alacsony rezsiköltséggel számolhatnak majd. A lakások műszaki kialakítása is ehhez alkalmazkodik, a hőszivattyús hűtés-fűtés, a modern nyílászárók hatékonyan tartják optimális szinten a hőmérsékletet télen nyáron, – így biztosítva közvetlen dunai panorámát szinte minden lakásból.

Az épületekben a lakások mérete 46 és 133 négyzetméter között változik, és minden ingatlan rendelkezik terasszal. A fejlesztés során nem csupán lakások épülnek, hanem a lakóközösséget kiszolgáló közösségi szolgáltatásokat is biztosítják. A Kék Duna Rezidencián lesz közösségi tér, családi napközi, edzőterem, és 24 órás portaszolgálat, emellett pedig a lakásokhoz teremgarázs, és tárolók is tartoznak majd.

Kék Duna Rezidencia lakópark

Metrodom River

A XI. kerületben a Budafoki út 64. alatt található telek egészen a Duna partig nyújtózik, mellyel valóban közvetlen kapcsolatot teremt a folyóval. A 3 hektáros telken 6 lakóépületben összesen 712 lakás épül fel öt ütemben. A kivitelezők a lakóépületeket úgy tervezték, hogy minél több lakásból nyíljon teljes vagy részleges kilátás a Dunára, illetve nyugati irányba, a Budai hegyekre. Az egymástól nagy távolságra álló épületek alacsony szárnyai 5 emeletesek, az épületenként jellemzően két karcsú torony pedig 13 emelet magasak.

A környezettudatosságot tekintve is érdemes pár szót említeni, ugyanis a mennyezeti fűtés és hűtés luxusát kínáló, saját fejlesztésű Dual Eco fűtési rendszer nem csak kényelmes, környezetbarát, de nagyon energiatakarékos is. A lakóparkon belül családi bölcsőde, önkormányzati fenntartású óvoda, baba játszószoba és többkorosztályos hagyományos és vizes játszótér várja a gyermekes családokat. A sportolni vágyók a változatos gépekkel felszerelt fitneszteremnek, a kültéri edzőgépeknek, és a szaunáknak örülhetnek. Emellett a fogadóépületben pékség és kávézó, a lakóparkon belül pedig játékszoba, tűzrakóhely és grillterasz, valamint lakóépületenként egy-egy panoráma tetőterasz szolgálja a kényelmet.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bejelentések jöhetnek – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Bejelentések jöhetnek – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Ma 11 órától ismét Kormányinfó, ezúttal Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel és Vitályos Eszter kormányszóvivővel.

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Nőtt a drága kabriók iránti kereslet. A tavalyhoz képest fiatalabb és drágább modelleket keresnek a portálon.

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

És egyre rövidebb időt lennének képesek átvészelni, ha elvesztenék állásukat- derül ki a BNP Paribas Cardif Biztosító és a Medián legfrissebb, első negyedéves közös kutatásából.

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Nagy riadalmat okoztak a 2022-ben elszálló nemzetközi gáz- és áramárak Magyarországon, de a népszámlálási adatok szerint a háztartások harmadában fával fűtenek.

© 2024 (v2.202102)