Ilyen remek felújított lakások vannak Budapesten 50 millió alatt

Budapesten a lakásvadászat köztudottan igen komplikált tud lenni. Megfelelőnek kell lennie a lokációnak, újszerűnek kell lennie a berendezéseknek, és persze manapság az sem árt, ha a fűtés korszerű és energiatakarékos. Mai válogatásunkban olyan felújított lakásokat kerestünk, melyek kiválóak lehetnek diákok, vagy akár egy fiatal pár számára is, ugyanis elhelyezkedésük mellett, a berendezésük is kifogástalan.

Az első jelölt egy XIII. kerületi modern kuckó, ami a Duna-parttól mindössze 500 méterre található. A lakás egy folyamatosan karbantartott, 20 lakásos, tégla társasház második emeletén kapott helyet. Ingatlanunk praktikus kialakítású, lakberendező által megtervezett, és 41 nm alapterületű. Található benne egy tágas napfényes tér, ami étkezőre, nappalira és hálóra tagolódik, valamint egy fürdő és egy konyha is. A D-i fekvésű lakás ablakai mind csendes, kis forgalmú utcára néznek. A lakás melletti elkülönülő körfolyosó részen egy hangulatos, privát kis teraszos rész került kialakításra. 2023 januárjában fejeződött be a teljeskörű felújítás, mely magas műszaki és esztétikai színvonalon valósult meg. A fűtést gáz-konvektor, a melegvizet elektromos bojler biztosítja. A lakás áram- és vízfogyasztása a mérőórák alapján kerül elszámolásra. A környék infrastruktúrája és megközelíthetősége is kiemelkedő.

Szintén a XIII. kerületben, a Göncz Árpád Városközpont megállótól 2 perc sétára került eladósorba egy jó elosztású, tágas terekkel rendelkező, napfényes, 41 nm-es, harmadik emeleti, tégla építésű lakás. A társasház kívül-belül felújított, rendezett, kulturált lakóközösséggel rendelkezik. Az ingatlan 2018-ban teljes körű felújításon esett át, ekkor kerültek kialakításra a jól átgondolt terek. Helyet kapott benne egy amerikai konyhás nappali, egy külön nyíló hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba is. A lakás a teljes gépesített berendezéssel és bútorzattal együtt is megvásárolható. A környék folyamatos fejlődésben van, számtalan óriás beruházásnak és irodaháznak adnak otthont a környező utcák.

A IV. kerületben, Újpest közkedvelt részén, kiváló infrastruktúrájú környezetben vált eladóvá egy 54 nm-es ingatlan. A lakás egy folyamatosan karbantartott, kulturált lakóközösségű, liftes társasházban a nyolcadik emeleten kapott helyet. Az ingatlan kialakítását tekintve egy család számára is kiváló, hiszen nappali, két hálórész, konyha, ebédlő, gardrób, fürdőszoba, külön wc, és erkély is található benne. A felújítás során többek között kicserélték a nyílászárókat, burkolatokat, megújult a fürdőszoba és a konyha is. A konyhába, illetve a gardrób helyiségbe beépített bútor került. A környék biztonságos, kiváló ellátottság jellemzi. Az Újpest-központ metrómegálló tömegközlekedéssel 5 perc. A parkolás az utcán ingyenesen megoldott, illetve lehetőség van őrzött felszíni parkoló bérlésére is.

A következő jelöltünk, egy igazi csajos ékszerdoboz. A VII. kerületben kínálják eladásra ezt a kifogástalan stúdió lakást. Az ingatlan belső Erzsébetvárosban, a Dob utca és az Erzsébet körút sarkán helyezkedik el. A lakás pár éve teljeskörű ráncfelvarráson esett át, ahol egy gardrób, valamint egy galéria is kialakításra került. Kialakítása fiatalok számára igen kedvező, ugyanis egy térben kapott helyet a konyha-étkező, valamint a nappali is. Helyet kapott még egy kisebb fürdőszoba, valamint egy állógaléria, melyen a hálófülke, valamint egy gardrób is beépítésre került, jól kihasználva ezzel a fennmaradó helyeket. A lakás lokációjából adódóan kiváló, és befektetés szempontjából is igen kedvező lehet, ugyanis gyorsan és jól kiadható.

Az utolsó jelölt a belvárostól kicsit távolabb, a XXI. kerületben, Csepel-Erdősor közkedvelt részén, a Cirmos sétányon található. Egy rendezett, parkra néző, kertvárosi hangulatot idéző kulturált lakóközösségű házban, a negyedik emeleten kapott helyet. A lakás 49nm-es és található benne egy nappali, hálószoba, fürdőszoba, wc, kamra, modern konyha, és egy panorámás erkély. Télen a meleget gáz-konvektor biztosítja, nyáron a meleget klímával, és felszerelt redőnyökkel is enyhítheted. A környék biztonságos, infrastruktúrája és közlekedése kitűnően ellátott. A parkolás közvetlenül a ház előtt megoldható ingyenesen. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyedén kiadható.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

© 2024 (v2.202102)