Mutatjuk a legújabb budapesti lakóparkokat, ahol még az árak is megfizethetőek!

Budapesten szüntelenül épülnek az újabbnál újabb lakóparkok, hiszen manapság igen nagy igény van rájuk. A kivitelezők igyekeznek a legjobb lehetőségeket megalkotni a lakóépületekben, hogy az mindenki számára élhető, és kedvező legyen. A most következő beruházásokban kifejezetten odafigyeltek a költségekre is, ezért minden lakópark vagy társasház energiatakarékos jegyekkel lett felruházva.

Loft52 társasház

A Loft52 társasház a Petneházy és az Üteg utca találkozásánál, a 13. kerületben található. A kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően fejlett infrastruktúra teszi komfortosabbá a mindennapi életet. A társasházban négy emeleten összesen 84 db különböző méretű lakás kapott helyet. A Loft52 egyedisége, hogy az „A” lépcsőházban található lakások hatalmas üvegfelülettel rendelkeznek, így gondoskodva a napfényes otthonról, az egyedülálló életérzésről és a nagyobb élettérről. A változatos alaprajzú kínálatot a tetőtéri lakások teszik teljessé.

A társasházban központi szerep jutott a megújuló energia felhasználásnak és az energiatakarékos megoldásoknak. Az alacsony rezsi érdekében, lakásonként mérhető és helyiségenként szabályozható házközponti fűtés rendszer került kialakításra. A teremgarázsban és a zárt udvaron több mint 70 gépjármű számára épült ki parkolóhely, amelyek között elektromosautó töltésére alkalmas beállók is találhatók. A megújuló Városliget, a közeli Margit-sziget és a Duna-part gondoskodik az aktív kikapcsolódásról. Az ingatlan közvetlen közelében metró, villamos és buszmegállók mindössze 1-2 percnyi sétára találhatók, így nemcsak a belváros, hanem a város bármely távolabbi pontja is gyorsan és kényelmesen megközelíthető.

Kucsma utca 7-9.

A XIII. kerületi új társasház sokak örömére, egy igen családias övezetben épül fel a Kucsma utca 7-9. szám alatt. A társasház két épületegyüttesből valósul meg, amiben 24 lakás kapott helyet. A lakások mérete 39 m2-től 126 m2-ig terjed. A társasházban lévő lakások, tágasak és több szobával is rendelkeznek, ezen felül a földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolat tartozik.

A társasház BB energetikai besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a felhasznált energia minimum 25%-a megújuló energiaforrásból származik. Egy ilyen új lakás esetében rengeteget spórolhatunk a költségeken, hiszen a korszerű építészeti és gépészeti technológiának köszönhetően, környezetkímélő módon szinte nullára csökkenthetjük a rezsiköltséget. A teremgarázsban autótöltési lehetőség kerül kiépítésre a környezet és a jövő iránti felelősség jegyében. A környéket tekintve, a XIII. kerület egyszerre nyújt kellemes zöldövezeteket, kiváló infrastruktúrát, bevásárlási- és szórakozási lehetőségeket egyaránt. A közlekedést tekintve, ezen a vonalon közlekedik a 12 és a 14-es villamos, valamint a 20, 30, 30A, 226, 230-as buszok megállói is sétatávolságon belül vannak.

Danubio lakópark

A Danubio Budapest 13. kerületében közvetlenül a város jól kiépült része mellett található, kényelmes távolságra a belvárostól, közvetlenül a Duna-parton. Az épület egyik különlegessége, hogy nemcsak a homlokzat és a lakások kaptak óriási üvegfelületeket, de a lift és a lobby is teljes egészében üvegből készül, ezért bármerre is jársz a házban, egy pillanatra sem kell szem elől vesztened az elképesztő dunai és a budai hegyekre való kilátást.

Az épület kialakításának egyik legfontosabb szempontja az energiatudatosság volt.  Az épület tervezése során mindenhol az ezt támogató megoldásokra törekedtek, így fontosnak tartottuk, hogy pártoljuk az okosotthonok kiépítését is. Minden lakás energiafelhasználása és melegvíz fogyasztása önállóan kerül mérésre és rögzítésre, így a fizetés is ez alapján történik majd. A Danubio a klasszikus Duna-parti hangulatot idézi, a parti sétányon kellemes sétákat tehetünk, vagy a padokon megpihenve élvezhetjük a gondtalanul hullámzó Dunát, mindemellett az infrastruktúra is kiváló. Autóval 7 percre, tömegközlekedéssel 15 percre járunk az üzleti negyed, óvodák és iskolák, a sport- és bevásárlócentrumok, éttermek és kultúra pezsgésétől.

Buda Bright

Budapest 3. kerületében a Római-parttól néhány percnyi sétára épül Észak-Buda legújabb lakóparkja. A Pünkösdfürdő, Septimus Severus és Ipartelep utca által határolt területen 3 épületben közel 330 lakás közül választhatja ki az ideális fekvésű és elrendezésű lakást. A választék a 26 m2-es garzontól a 100 m2-es, 3 szobás, teraszos lakásig terjed. A felsőbb emeleteken, akár saját teraszodról is élvezheted a Budai hegyek vagy a város panorámáját. Fontos szempont volt az energiatakarékosság is, így a lakások mindegyike klimatizált, hőszivattyús hűtési rendszerrel ellátott, ezen kívül az elektromos autókkal rendelkező lakók számára töltési lehetőséget biztosítunk a lakópark parkolójában.

A lakóparkhoz saját park is tartozik, de a természetkedvelők számára a Duna-part közelsége is számtalan lehetőséget kínál kikapcsolódásra és sportolásra egyaránt. A közelben lévő üzletek, éttermek, iskolák és óvodák biztosítják, hogy a mindennapi teendőket könnyedén intézhesd. A lakópark elhelyezkedésének köszönhetően a közlekedés sem jelenthet gondot legyen szó autóról vagy tömegközlekedésről.

Lomb Corner

A Lomb Corner új építésű tárasasház a XIII. kerület egyik dinamikusan fejlődő részében a Lomb utca-Petneházy utca -Teve utca és Fáy utca által körül határolt tömbben épül. A 9 emeletes új lakópark nem csupán külsőleg egy modern lakóház, de összetételében is minőségi anyagfelhasználás jellemzi. A lakópark fenntarthatóságát modern gépészeti megoldásokkal erősítik meg. A hőmegtartást korszerű nyílászárókkal, beépített rejtett redőnyökkel és 20 cm vastag fal szigeteléssel biztosítják

Itt központi szerephez jutnak a modern energiatakarékos világítási és elektromos rendszerek, és szelektív hulladékkezelés az üzemeltetés során. Mindezek mellett hőszivattyús fűtési rendszert alakítunk ki mennyezet hűtés- és fűtéssel. Az eladó új lakások méretei 30m2-140m2-ig terjednek. Az emeleteken a lakások tájolása Kelet-Dél-Nyugat, minden lakás bevilágítása és tájolása kiválóan optimális. A belső udvarban zöldfelület és belsőkert is került kialakításra.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Orbán Gáspár a nemzetbiztonságra ügyel majd? A családban marad?

Orbán Gáspár a nemzetbiztonságra ügyel majd? A családban marad?

A miniszterelnök fia egy új nemzetbiztonsági testület megszervezésén munkálkodik, árulták el az ügyet közvetlenül ismerő, kormányhoz köthető források.

Juhász Péter bebizonyította, hogy nem a Tiéd a Belváros

Juhász Péter bebizonyította, hogy nem a Tiéd a Belváros

Az Együtt volt politikusa Kovács Alex Gáborral a Tiéd a Belváros jelöltjével szemben győzedelmeskedett az V. kerületi előválasztáson.

© 2024 (v2.202102)