A hét lakása: Panorámás ingatlan a jó levegőn, és még az ára is kedvező

A főváros egyik legnépszerűbb és legszebb kerületéből hoztunk egy elbűvölő lakást, ami saját kertkapcsolattal, gyönyörű panorámával és külön gardróbszobával is rendelkezik, mindemellett a környéken a jó levegő, és a természetközeliség egyértelműen garantált.

Budapest III. kerületében a Hármashatárhegy tövében a Királylaki úton kínálnak eladásra egy 2017-ben épült, újszerű, panorámás kis ékszerdobozt, ami kiváló adottságokkal rendelkezik. A 85 nm-es ingatlan egy három lakásos, rendezett ház földszintjén található, kertkapcsolattal kiegészülve. Jól átgondolt kialakításának köszönhetően, a lakásban tágas terek valósultak meg, jól tükrözi ezt az is, hogy három + egy fél szoba kapott helyet az ingatlanban.

A kirándulni kedvelők, vagy akár a családosok számára is kifejezetten ajánlott ez a környék, hiszen a természet csupán egy karnyújtásnyira helyezkedik el, a mindig friss és jó levegő pedig már csak hab a tortán.

Az ingatlanban amerikai konyhás nappali, két külön nyíló hálószoba, gardróbszoba, fürdőszoba és egy külön vendégmosdó is helyet kapott. A vendégmosdó és a plusz egy hálószoba hatalmas segítség lehet, ha vendégeket vársz netán, ha kisgyermekes család vagytok. A lakásban extra megoldásokat is hoztak létre, ilyen például a szobák nyílászáróinál felszerelt elektromos redőnyök, a padlófűtés vagy a rejtett LED hangulatvilágítás, ami egy esti filmnézés, vagy egy baráti összejövetel alkalmával remek hangulatot tud kölcsönözni. Fűtése saját korszerű kazánnal történik, viszont a nappaliban, előszobában, fürdőben és vendég mosdóban elektromos padlófűtés is használható.

 

Fontos megemlíteni azt is, hogy a ház a telek legtetején áll, az utcától távol, így elhelyezkedése teljesen intim. A gyönyörű panorámás kilátás a ház lokációjából adódóan is magától értetődő, és kifogástalan. Itt a friss levegő, a gyönyörű kilátás, a napfény és a madárcsicsergés garantáltan a mindennapjaid része lesz.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

Akár három órát is spórolhatnak, akik ezzel a járattal utaznak - most heti kétszer több lesz rajta a hely.

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Virág Barnabás Washingtonból üzent haza.

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

A pénzelvonások és a nehézségek ellenére is kezelhető a helyzet.

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

© 2024 (v2.202102)