A hét lakása: Panorámás ingatlan a jó levegőn, és még az ára is kedvező

A főváros egyik legnépszerűbb és legszebb kerületéből hoztunk egy elbűvölő lakást, ami saját kertkapcsolattal, gyönyörű panorámával és külön gardróbszobával is rendelkezik, mindemellett a környéken a jó levegő, és a természetközeliség egyértelműen garantált.

Budapest III. kerületében a Hármashatárhegy tövében a Királylaki úton kínálnak eladásra egy 2017-ben épült, újszerű, panorámás kis ékszerdobozt, ami kiváló adottságokkal rendelkezik. A 85 nm-es ingatlan egy három lakásos, rendezett ház földszintjén található, kertkapcsolattal kiegészülve. Jól átgondolt kialakításának köszönhetően, a lakásban tágas terek valósultak meg, jól tükrözi ezt az is, hogy három + egy fél szoba kapott helyet az ingatlanban.

A kirándulni kedvelők, vagy akár a családosok számára is kifejezetten ajánlott ez a környék, hiszen a természet csupán egy karnyújtásnyira helyezkedik el, a mindig friss és jó levegő pedig már csak hab a tortán.

Az ingatlanban amerikai konyhás nappali, két külön nyíló hálószoba, gardróbszoba, fürdőszoba és egy külön vendégmosdó is helyet kapott. A vendégmosdó és a plusz egy hálószoba hatalmas segítség lehet, ha vendégeket vársz netán, ha kisgyermekes család vagytok. A lakásban extra megoldásokat is hoztak létre, ilyen például a szobák nyílászáróinál felszerelt elektromos redőnyök, a padlófűtés vagy a rejtett LED hangulatvilágítás, ami egy esti filmnézés, vagy egy baráti összejövetel alkalmával remek hangulatot tud kölcsönözni. Fűtése saját korszerű kazánnal történik, viszont a nappaliban, előszobában, fürdőben és vendég mosdóban elektromos padlófűtés is használható.

 

Fontos megemlíteni azt is, hogy a ház a telek legtetején áll, az utcától távol, így elhelyezkedése teljesen intim. A gyönyörű panorámás kilátás a ház lokációjából adódóan is magától értetődő, és kifogástalan. Itt a friss levegő, a gyönyörű kilátás, a napfény és a madárcsicsergés garantáltan a mindennapjaid része lesz.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Már vagy tíz éve téma, s mostanában megint erősödik a polémia a rovarokról, mint lehetséges jövőbeli élelmiszerről. Jegyzet

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Egy szakjogász szerint indokolatlan lenne a napokban felreppent szigorítás a jogosítványoknál.

© 2023 (v2.202102)