Nyaraló saját stéggel: ez az álmom a Balaton partján!

Sokak álma egy nyaraló, valamelyik Balaton-parti településen, lehetőleg minél közelebb a vízparthoz. Ennél már csak az lehet csodálatosabb, ha olyan ingatlant találunk, amely közvetlenül a tóparton áll és saját stéggel is rendelkezik. Mai cikkünkben egy kétgenerációs család számára vagy befektetésnek is tökéletes házat hozunk, amely nem csak saját stéggel, de medencével is rendelkezik.

Balatonmáriafürdő a déli part egyik legkedveltebb települése. Csendes, barátságos, hangulatos község. De legnagyobb előnyét az adja, hogy egy keskeny, kb. 600-700 méter széles sávban húzódik végig a part mentén, 8 km hosszan, így gyakorlatilag nincs a településnek olyan pontja, ami messze lenne a Balatontól. Másik különlegessége, hogy a part nagy részén a nádas öv szinte teljesen megmaradt, kb. 50 m szélességben, ezt csak helyenként szakítják meg a fürödni vágyók rendelkezésére álló kisebb öblök, így itt valóban az érintetlen természet az úr. Arról már nem is beszélve, hogy a település rendkívül közel fekszik a festőien szép Keszthelyhez és a Kis-Balatonhoz is, illetve az M7-es autópályának köszönhetően rendkívül könnyen megközelíthető, a parton ülve pedig a badacsonyi panorámában gyönyörködhetünk.

Itt vált most eladóvá a Balaton partjától 50 méterre egy kétszintes, két külön apartmannal rendelkező családi ház, melyhez saját stég is kapcsolódik. A épület 130 nm-es, földszinti lakrészében egy légtérben konyha, nappali és étkező kapott helyet, valamint található még itt két kétágyas hálószoba és egy fürdőszoba is. Az emeleten szintén egy térben található a konyha, nappali és étkező, itt három kétágyas hálószoba és egy fürdőszoba tartozik még az apartmanhoz. 

Az épület 9 fő számára nyújt kényelmes szálláshelyet. Kialakításának köszönhetően kétgenerációs családoknak tökéletes, vagy kiadható mindkét apartman, vagy csak az egyik, miközben a másik lakrész a saját kikapcsolódásunkat biztosítja.

A földszinti nappalihoz tágas, fedett terasz, az emeleti lakrészhez két erkély is kapcsolódik. A szép állapotban lévő épület egy 790 nm-es telken helyezkedik el, ahol egy 3×6 méteres, vízforgatós medence, mini játszótér csúszdával és egy kisebb focipálya is helyet kapott. 

Aki szereti a strand nyüzsgését, annak mindössze 300 méterre van innen a szabadstrand, de aki a csendesebb pihenést választaná, azt várja a 3×3 méteres napozóstég, melyet a nádason keresztül, egy magánstégen lehet megközelíteni.

A vízparti ingatlan tehát ideális azok számára, akik csendes, nyugodt környéken keresnek Balaton-parti nyaralót vagy családi házat. Befektetői célú vásárlás esetén pedig a további üzemeltetésben is szívesen áll rendelkezésre az ingatlan értékesítője.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Már vagy tíz éve téma, s mostanában megint erősödik a polémia a rovarokról, mint lehetséges jövőbeli élelmiszerről. Jegyzet

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Egy szakjogász szerint indokolatlan lenne a napokban felreppent szigorítás a jogosítványoknál.

© 2023 (v2.202102)