Aprócska de ellenállhatatlan: Stílusosan berendezett garzonok Budapestről

Attól, hogy egy ingatlan nem rendelkezik tágas terekkel, attól még lehet kényelmes, és mutatós egyaránt. Mai válogatásunkban erre az esetre szeretnénk példákat hozni, ezért olyan lakásokat kerestünk, amik aprócskák, de a gazdájuknak nagyon ízlésesen sikerült berendezniük, ezzel egy igen szerethető kuckót létrehozva.

Első helyen egy XIII. kerületi ingatlant hozunk, ami Vizafogón, a Prestige Towerben kapott helyet. Az ötödik emeleti ingatlan 30nm alapterületű, teljesen bebútorozott, frissen felújított, mindemellett még dunai panorámával is rendelkezik. A lakásban található bútorok, beépített konyhaszekrény és elektromos berendezések a vételár részét képezik. A házban 0-24 órás portaszolgálat működik, a ház lakói a privát medencét és a wellness-fitness részt is használhatják. Ide tényleg csak a fogkeféjét kell hoznia, és máris élvezheti a modern környezetet és a gyönyörű panorámát.

A VIII. kerületben, a Palotanegyedben kapott helyet egy földszinti, 32nm-es egyszobás, galériás ingatlan. Az ingatlanban található egy kényelmes méretű konyha, egy modern fürdőszoba és egy nappali helyiség, ami felett helyet kapott a 150-160nm-es galéria is. A lakás egy hatalmas hátsó kertre néz, ezért a terek igen világosak. A berendezés fiatalos, letisztult, és modern, az ingatlan befektetésnek, és saját részre is kiváló.

A következő ingatlan igen központi helyen, a VI. kerületi király utcában kapott helyet. Elhelyezkedéséből adódóan elsősorban befektetésnek ajánljuk, hiszen pazar és modern berendezése miatt, a magyar és a külföldi fiatalok is egyaránt imádni fogják. Alapterülete 34 nm, terei jól ki vannak használva, hiszen található benne egy tágas hálószoba, egy amerikai konyhás nappali, és egy zuhanyzós fürdőszoba is. Az ablakból két ház belső udvarára nyíló kilátás világos és barátságos, ráadásul annak ellenére, hogy a lakás egy nyüzsgő környéken van, itt aztán nyugodtan álomra hajthatod a fejedet, semmi nem fog zavarni.

Következő jelöltünk az Andrássy út mellett, egy csodaszép társasházban kapott helyet. A 31nm alapterületű ingatlan egy, csendes, galériás, udvari nézetű garzonlakás, ami modern jegyekkel lett felruházva. A felújítás során számos kényelmi funkció lett kialakítva, így kellemes életteret biztosít majd a lakója számára. A szóban forgó lakás egy galériás ingatlan, aminek a berendezése igen modern, kiemelt odafigyelést kapott a színek harmonizálása. A földszinten tágas amerikai konyhás nappali, és kényelmes közös tér kapott helyet, ettől jól elszeparálva pedig a fekvőgaléria, ahol az ágy mellett még egy komód is elfért. A konyha mellett került kialakításra a fürdőszoba, ami kellően tágas akár két ember számára is.

Utolsó helyen hoztunk el a VII. kerületi Damjanich utcából, egy galériás stúdiólakást. Az garzon kulturált környezetben, egy szépen felújított polgári ház földszintjén kapott helyet. A lakás alapterülete 33,5 nm + 19 nm állógalériával, így összesen 52,5nm a hasznos alapterület.  Az ingatlan műszaki és esztétikai tekintetben egyaránt igényesen, belsőépítész által megtervezett, beépített, gépesített konyhabútorral + egyéb bútorzattal berendezett. A galéria feletti magasság 2 m, így itt egy külön hálószobát és egy gardrób szobát alakítottak ki. A berendezés kifejezetten modern, letisztult, és luxus érzést keltő, így leendő lakója remek környezetben élheti mindennapjait. A kitűnő lokáció, valamint az alacsony fenntartási költségek miatt az ingatlan remek választás lehet akár első lakást vásárlók, akár befektetési szempontból keresők számára.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)