Ebben tényleg van fantázia! – Jól alakítható terek egy kiváló elhelyezkedésű lakásban

Szívesen élne egy Ön által, saját ízlése szerint, csodálatosan felújított polgári lakásban, a Városliget közelében? Esetleg épp egy itt keres egy felújítandó lakást arra a célra, hogy egyedi ízlése szerint alakítsa ki és adja bérbe? Mai cikkünkben egy nagyszerű adottságokkal rendelkező lakást hozunk a VII. kerületből, amely csak arra vár, hogy valaki itt valósítsa meg álmait és megcsillogtathassa belsőépítészi, lakberendezői tehetségét. Ebben tényleg van fantázia!

A szóban forgó ingatlan egy tágas, világos saroklakás egy 4 szintes, liftes polgári házból, amely a VII. kerületi Hernád utca és Peterdy utcák sarkán helyezkedik el. A 122 nm-es ingatlan ráadásul rendkívül kedvező áron vásárolható meg, bár kétségtelen, hogy rengeteg munka van vele, ezért kifejezetten ajánlott azoknak, akik nem egy azonnal költözhető lakást, hanem egy tiszta vásznat keresnek, amire bármilyen képet festhetnek. Fényűző polgári otthon, művészlakás vagy Airbnb-ben üzemeltethető különlegesség? Itt minden csak az új tulajdonos fantáziáján múlik.

Mint látható a környék tényleg páratlan. Itt nemcsak a Városliget közelségét élvezhetjük, de rendkívül közel vannak az M2, M4 metrók megállói, a Keleti pályaudvar, valamint több busz és troli megállója is. Ezen kívül minden fontos szolgáltatás, üzletek, éttermek, családosok számára óvoda, iskola is megtalálhatók a környéken.

De nézzük most magát a lakást! Az ingatlan a 2. emeleten helyezkedik el, függőfolyosóról nyílik. A lakás két hatalmas, egyenként 32,5 nm-es szobával rendelkezik, de található itt egy 17,5 nm-es kisebb szoba, valamint egy egészen picike, 5 nm-es szoba is, amiből akár remek walk-in gardrób vagy dolgozószoba varázsolható. 

Ahogy az a polgári lakásokban megszokott, a 3 nagy szoba itt is egymásból nyílik, és a fürdőszoba gyakorlatilag közlekedőként is funkcionál. Viszont a jó hír, hogy a WC külön helyiségben található, a fürdőszobát pedig át lehet alakítani közlekedőnek, így a szobák külön nyílhatnak, és mivel kellően tágasak, akár mind kaphatnak egy-egy önálló fürdőszobát. A kisebb szoba területe pedig akár még galériával is megnövelhető, hiszen a belmagasság 3,7 méter!

Az ingatlanban a felsoroltakon kívül található még egy tágas, 17,6 nm-es hall is, amelyből a nem is túl kicsi (11nm!) külön konyha nyílik, így a hall étkezőként is kiválóan funkcionálhat, illetve innen nyílik még egy kamra is. A kis szoba és a konyha ablaka nyílik a függőfolyosóra, a 3 nagy szoba ablakai a Hernád utcára és a Peterdy utcára néznek.

Az ingatlan 3 nagy szobáját egy-egy cserépkályha fűti Héra gázégőkkel, a fűtés a hallban egy konvektorral egészül ki. Tehát a lakás nemcsak az átalakításra, de a fűtés korszerűsítésre is megérett, azonban a nappalinak szánt szobában talán érdemes lenne meghagyni a cserépkályhát a hangulat kedvéért. 

Képzelje csak el! A hallból nyíló nagy szobából lehetne egy hangulatos, cserépkályhás nappali és innen nyílna a nagyobbik hálószoba külön fürdővel. Az eredeti fürdőszobából átalakított közlekedőn keresztül pedig külön lehetne megközelíteni a másik hálót, melynek szintén külön fürdőszobája lehet. Itt igazán pompás lakása lehet Önnek és családjának, de az ingatlan kiadás céljára, sőt magánrendelőnek, irodának is remekül hasznosítható.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Siker: van pénz Budapest számláján

Siker: van pénz Budapest számláján

A túlélőprogram sikeres volt, a fővárosi önkormányzat számlája pozitívba lendült át és azon jelenleg 39,7 milliárd forint van.

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Az összkép egyáltalán nem támasztja alá a rózsaszínű kormányzati kommunikációt.

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt eurót

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt eurót

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

© 2023 (v2.202102)