Luxus társasház épül Budapest XII. kerületében, kifogástalan ajánlatokkal

A Diana Társasház Budapest XII. kerületében, egy igen csendes, természetközeli környezetben kapott helyet. A környék amellett, hogy csendes és családias, a belvárost is igen hamar meg lehet közelíteni. Kiváló választás családosoknak, vagy fiatal párok számára egyaránt.

Az említett társasház a budai hegyvidéken található egy zsákutcában. Az épületkomplexum három szinten helyezkedik el, egy több mint 2000 nm-es telken, ahol összesen öt korszerűen kialakított luxus ingatlan kapott helyet. A társasház egyediségét az elhelyezkedés, a magas minőségű építészeti megoldások, a nyugodt kert és az egyedi kilátás teszi kiemelkedővé. A társasház lélegzetelállító panorámával rendelkezik, amely minden lakásból kétségtelenül élvezhető, kifejezetten az épület legfelső szintjén levő penthouse-ból, hiszen a házban egy ilyen luxusingatlan is kialakításra került.

Minden lakáshoz hatalmas teraszok és privát kertek tartoznak, emellett a lakások közötti közlekedést egy 8 fős lift segíti. A társasház fűtését és hűtését energiatakarékos mennyezeti hőszivattyús rendszer és padlófűtés biztosítja. A Diana Társasház egyik fő előnye, hogy a leendő lakók egyedi igények szerint kialakított lakásokba költözhetnek, emellett a projekt nemrégiben megkapta a használatba vételi engedélyt, ezért a lakások belső kivitelezése csak két hónapot vesz igénybe a vevői igények felmérése után.

A környék kitűnő közlekedési lehetőségekkel rendelkezik. Különböző buszmegállók sétatávolságban találhatók, és a belváros is könnyen megközelíthető autóval, mindössze mintegy 10 perc alatt. A parkolás problémamentesen megoldható, mivel 10 parkolóhely áll rendelkezésre, melyek külön megvásárolhatók.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Már vagy tíz éve téma, s mostanában megint erősödik a polémia a rovarokról, mint lehetséges jövőbeli élelmiszerről. Jegyzet

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Egy szakjogász szerint indokolatlan lenne a napokban felreppent szigorítás a jogosítványoknál.

© 2023 (v2.202102)