Egy gyöngyszemet találtunk a Balaton déli partján, itt érdemes lakást vásárolni!

Balatonszemesen, a Balaton déli partjának egyik közkedvelt településén most rendkívül jó ajánlatok várnak azokra, akik vízparti, csendes, nyugodt környezetben, a nagyvárosi nyüzsgéstől távol, de gyönyörű vidéken élnének életvitelszerűen vagy akár csak üdülőket keresnek a nyári kikapcsolódásra.
A környék azért is igazán vonzó, mert a Külső-Somogyi dombvidék északi, Balatonra néző lejtőin található a község, így a csodálatos kilátás mindenhonnan garantált. A főváros mindössze másfél óra autóútra található, amely az M7-es autópályán közelíthető meg, valamint a 7-es főúton. Kaposvárról az újonnan épített, kétsávos, 67-es úton érhető el Balatonszemes a legegyszerűbben. A Szántódi-rév csupán 15 km-re van, így az északi part is könnyen megközelíthető.

A Szemespart lakópark a község központjában épült fel, ahol szolgáltatások egész tárháza érhető el, csupán pár perc alatt kávézókat, üzleteket, éttermeket, és a balatonszemesi kikötőt is meg lehet közelíteni. A vízpart közelsége nem csak a látvány és a kellemes kikapcsolódási lehetőség miatt lehet magával ragadó, de azért is mert vízi sportokat is lehet itt űzni, valamint néha csak egy kisebb séta a Balaton partján is igazi csodákat tehet!

Bármilyen tulajdonságokkal is keresné új otthonát, egészen biztos, hogy a Szemespart III. ütemének 60 lakása közül megtalálja azt, ami minden igényét kielégíti és még annál is többet. Ehhez hozzátartozik, hogy 25 üdülő és 2 kereskedelmi helyiség is várja új tulajdonosát az épületegységen belül. Az ingatlanok méretüket tekintve rendkívül változatosak, hiszen a kisebb, 36 m2-es garzon lakásoktól kezdve, a nagyméretű, 4 szobás, 108 m2-es lakások is elérhetőek, örök panorámával, gyönyörű kilátással. A földszinti lakások nagy zöldterülettel rendelkeznek, az I. és II. emeletiekhez pedig fedett terasz tartozik. Így akár nagycsaládosként költözne, akár nyaralót keresne, nem is lehetne tökéletesebb választás a Balaton partján választani egyet.

A lakások és üdülők emelt szerkezetkész állapotban is megvásárolhatóak, tehát aljzatbetonozva és vakolt falakkal. Ebben az esetben a vásárló maga is befejezheti a saját elképzeléseinek megfelelően az ingatlant.

Modern szemléletben, az energiatakarékosságot is figyelembe véve épült fel a lakópark, aminek értelmében korszerű épületgépészeti megoldásokat alkalmaztak. A hűtést és fűtést, mindegyik lakáshoz egyedi Panasonic hőszivattyúk biztosítják, H-tarifával. A nappalikban bukó-toló nyílászárók, alumínium redőnnyel. A lakások és az üdülők műszaki tartalma mindenben megegyezik, kizárólag az áfa tartalma különbözik, mert míg a lakások ára 5%, addig az üdülőké 27% áfát tartalmaz.

Tökéletes választás lehet itt ingatlanba fektetni, hiszen a Balaton környékén örökérvényűen értékállóak maradnak akár a lakások, akár az üdülők, ráadásul tapasztalt és megbízható beruházó csoport áll a beruházás mögött, Balatonszemesen már a negyedik projektjével.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)