Modern belvárosi lakásokat hoztunk fiatalok számára, kedvező árral

Az egyetemisták, vagy a pályakezdők számára a legideálisabb környék egyértelműen a belváros. Nekik fontos szempont a nyüzsgés, a jó közlekedés, és hogy minden könnyen elérhető legyen. Mindamellett, hogy az ingatlan ára ne szálljon az egekbe manapság az is fontos, hogy modern, és menő lakásban élhessék a mindennapokat. Minden igényt kielégítően igyekeztünk ezekre a kritériumokra elhozni a legmegfelelőbb lakásokat.

Első jelöltünk a VII. kerületben található a Városligettől 5 perc sétatávolságra, a Keleti pályaudvar közelségében. A lakás 54 nm, és egy jó állapotú tégla építésű társasházban helyezkedik el. A közelmúltban teljes körű felújításon esett át, elosztása pedig remek, hiszen a közlekedőből rögtön öt helyiség is nyílik. Konyha, fürdőszoba, kamra, külön nyíló mosdó, és két szoba is található benne. A lakás hűtő-fűtő klímákkal felszerelt, továbbá az egyedileg tervezett beépített teljes konyha, illetve a többi beépített szekrény is az ár részét képezi.

Következő jelöltünk a VI. kerületben található, egy rendezett, kulturált lakóközösségű társasházban. A teljeskörűen, frissen felújított lakás belső kétszintes, az alsó szint 18 m2-es, belmagassága 225 cm, itt egy amerikai konyhás nappali és egy fürdőszoba helyezkedik el, a felső szint 20 m2-es, belmagassága 205 cm, itt pedig két hálószoba található. A képeken látható összes berendezés az ár részét képezi. A környék remek, a VI. kerületi nyüzsgés azonnal magával ragad minden pezsgő fiatalt.

Azért, hogy az V. kerület se maradjon ki, mindenképpen szerettünk volna hozni innen is egy helyes kis kuckót. Műemlék épületben kapott helyet egy 34nm-es, földszinti, belső teraszos, jó elosztású lakás. Az ingatlan udvari nézetű, melynek köszönhetően nagyon csendes. A jó kialakításnak köszönhetően pedig élhető terekkel rendelkezik, tágas érzetet ad. Helyet kapott itt egy amerikai konyhás nappali, egy zuhanyzós fürdő, egy tágas hálószoba, és a lakás különlegessége, hogy egy kisebb belső terasz is található benne. Az elhelyezkedése kiváló, turistalátványosságok, egyetemek, éttermek, boltok, nagyszerű közlekedés.

A Városliget közelében a Rottenbiller utcában kapott helyet egy felújított emeleti lakás. A 39m2-s otthonban tulajdonosa a generálfelújítás során egy tágas amerikai konyha-nappalit, hálószobát, fürdő-mosdót és egy előszobát alakított ki. A felújítás során letisztult modern stílust képvisel, könnyen kezelhető vízálló laminált burkolattal. Elektromos hálózata teljes mértékben felújított, fűtése elektromos norvég panel segítségével történik, a meleg vizet energiatakarékos bojler adja. A lakóközösség nyugodt, kulturált és csendes. A Király utca közelsége miatt, nagyon jó befektetés is lehet.

Utolsó helyen még mindig a VII. kerületben járunk, ahol közvetlen a Rózsák tere mellett, a Huszár utcában, egy rendezett házban kapott helyet a szóban forgó felújított lakás. A 44 m2 alapterületű otthon beosztása kiváló, tulajdonosa a felújítás során egy tágas amerikai konyha-nappalit, egy hálószobát, fürdőt-mosdóval, és egy előszobát alakított ki. A bútorok a vételár részét képezik. Közlekedése kiváló, közelben található a Keleti pályaudvar, a Városliget, és az Állatorvosi egyetem is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)