Fényűzés kicsiben: Kis lakások elképesztő árakkal

A legtöbb extra magas árú kis lakás Budapest belvárosában jellemző, a második helyen azonban a Balaton szerepel. Ezekben a lakásokban nem sajnálták a drága bútorokat és a modern kiegészítőket sem, ettől függetlenül elsősorban elhelyezkedésükből adódóan szállt el ennyire az áruk.

43 nm 94 900 000 Ft-ért

Budapesten a XI. kerületi Sasad Resort Hilltop lakóparkban eladásra kínálják ezt a második emeleti, 43 nm-es + 7 nm-es erkéllyel rendelkező lakást. A 2021-ben épült társasházban lévő lakást, belsőépítész által berendezett, minőségi termékeket felhasználva, letisztult stílusú bútorokkal, teljesen gépesítve veheti birtokba az új tulajdonosa. Az ingatlanban helyet kapott egy amerikai konyhás nappali, egy modern fürdő, egy tágas hálószoba és egy remek erkély is. Ennek a lakásnak a négyzetméterára egészen magas, pontosan 2 206 977 Ft.

52 nm 119 000 000 Ft-ért

A Parlament és a Duna-part közvetlen közelében került eladósorba egy teljeskörűen, ízlésesen felújított földszinti lakás. Az ingatlannak két bejárata is van. Egyik a lépcsőházból, másik az utcafrontról. A tulajdonlap szerint 52 m2-es, lakás megnevezésű ingatlan valójában 74 nm hasznos alapterületű, a teljes értékű galériának köszönhetően. Központi elhelyezkedésű, remek közlekedéssel, itt minden megtalálható pár percen belül. Ideális rövid-, illetve hosszú távú bérbe adásra is, kozmetika, ügyvédi vagy könyvelő iroda létesítésére is kifejezetten alkalmas. Négyzetméterára azonban ennek az ingatlannak is igen magas, mindösszesen: 2 288 462 Ft.

48 nm 114 900 000 Ft-ért

El is érkezett a balatoni ingatlanunk, amely egészen pontosan Balatonlellén található. Balatonlelle exkluzív villaparkjában, közvetlen vízparti területen helyezkedik el, emellett a komplexum saját homokos stranddal, egész évben üzemelő wellness központtal, étteremmel, bárral, kültéri medencével, és 24 órában üzemelő portaszolgálattal is rendelkezik. A lakás első emeleti, beosztása kiváló és részleges panorámát is nyújt a Balatonra. Helyet kapott benne egy amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, fürdőszoba, és egy erkély is. Fontos megemlíteni azt is, hogy a képeken látható teljes berendezés a vételár részét képezi. Az előző jelöltekhez képest, itt egy kicsivel magasabb négyzetméterárral találkozhatunk, ami: 2 393 750 Ft

52 nm 95 000 000 Ft

Utolsó jelöltünk igazán különleges ingatlan(ok)at foglal magában, ugyanis egy áráért három ingatlan is a Tiéd lehet. Eladó a Kodály köröndhöz közel, a Szinyei Merse utcában 3 db felújított lakás egy rendezett ház első emeletén. A lakás jelenleg felújítás alatt van, a képek látványtervek, az elrendezést és a lakás várható hangulatát prezentálják. Az újjáépítés során nem csak esztétikai, hanem gépészeti felújítás is meg fog történni. A környék infrastruktúrája tökéletes, a várható befejezés áprilisban várható. Négyzetméterárunk ebben az esetben eddig a legolcsóbb ami, 1 826 923 Ft


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

© 2024 (v2.202102)