Csodás otthonok, befektetési lehetőségek a Palotanegyedből

A VIII. kerület történelmében voltak jobb és nehezebb időszakok, ennek ellenére a Palotanegyed mindig is presztízs értékű városrésznek számított a kerületen, sőt a városon belül is. Az V. kerülettel közvetlen szomszédságban álló városrész polgári házakkal és hangulatos közterekkel hív sétára, de itt található a Nemzeti Múzeum és a Szabó Ervin könyvtár is. Mai válogatásunkban ebből a gyönyörű negyedből hozunk csodás lakásokat, melyek befektetésnek is kiválóak lehetnek.

Álomotthon vagy kiváló befektetés a Kálvin tér közelében

Desinger antik bútorokkal rendezték be ezt a kompletten felújított, csodás, három hatalmas szobával rendelkező lakást, mely a Kálvin tér közelében, egy szépen felújított házban található. Ami igazán ritkaság az ilyen ingatlanoknál, hogy a 146 nm-es saroklakás tágas szobái mind külön is megközelíthetők a közlekedőn keresztül. Az ingatlannak helyet adó társasház pénzügyi helyzete rendezett, lakóközössége kulturált. A lakás befektetésnek is kiváló, jelenleg is rövid távú kiadás keretében üzemel 80% feletti kihasználtsággal és a jelenlegi tulajdonos igény szerint akár az üzemeltetést is vállalja.

Teljes berendezéssel a József körúton

A József körút és a Baross utca sarkán található az a ház, amelynek 3. emeletén vált most eladóvá ez a szépen felújított, nappali + 2 hálószobás lakás. A cirkófűtéses lakás ablakai a Baross utcára néznek, az ingatlanra 1 év garancia van. A lakás teljes berendezése a dekoráció kivételével a vételár részét képezi.

Duplakomfortos lakás szintén a József körútról

Befektetésre vagy saját otthonnak szintén ideális ez a József körúti lakás is, ugyanis nappaliján kívül még 3 hálószobával rendelkezik, melyekhez 2 fürdőszoba és 2 külön WC is kapcsolódik. Az ingatlan ráadásul kompletten felújított, amire itt is 1 év garancia jár, és a társasházban nem tiltott a rövid távú kiadás, több lakást is hasznosítanak ebben a formában.

Befektetésnek tökéletes lakás

Ez a Szentkirályi utcai lakás viszont kifejezetten befektetésnek tökéletes, ugyanis 95 nm-es alapterületén összesen 4 stúdióapartmant alakítottak ki, melyek mindegyike saját konyha résszel, fürdőszobával és galériával rendelkezik. Az apartmanok jelenleg is berendezettek és ki vannak adva, üzemeltetésük nyereséges. A négy apartman közül három egy közös előtérből nyílik, a negyedik teljesen külön bejáraton keresztül közelíthető meg.

Hangulatosan kialakított kislakás a Gyulai Pál utcában

Válogatásunk végén, a többitől eltérően most egy egészen kicsi, 32 nm-es lakást hozunk, ahol azonban a rendelkezésre álló teret rendkívül jól kihasználták, egy 6 nm-es galériával. Az ingatlan egy rendezett ház földszintjén található, szépen felújított, így kiadásra és saját otthonnak is tökéletes.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az UniCredit Bank nem jelentett pézmosás-gyanús esteket

Az UniCredit Bank nem jelentett pézmosás-gyanús esteket

Az MNB összesen több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságai miatt.

Már Nagy Márton is sejtette, most a KSH kis is számolta

Már Nagy Márton is sejtette, most a KSH kis is számolta

A benzin 3,2, a dízel 5 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál – jelentette első ízben a Központi Statisztikai Hivatal.

OTP-ügyfelek figyelem! A bank automatikus korlátozást vezet be

OTP-ügyfelek figyelem! A bank automatikus korlátozást vezet be

Az OTP Bank – kiberbiztonsági megfontolásból - május nyolcadikától automatikusan 1 millió forintos napi átutalási limitet állít be az internet- és mobilbankból indított átutalásokra.

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

A következő napokban legalább két főből álló mobil ellenőri csoportok jelenhetnek meg a magyar kórházakban.

© 2024 (v2.202102)