Csodás otthonok, befektetési lehetőségek a Palotanegyedből

A VIII. kerület történelmében voltak jobb és nehezebb időszakok, ennek ellenére a Palotanegyed mindig is presztízs értékű városrésznek számított a kerületen, sőt a városon belül is. Az V. kerülettel közvetlen szomszédságban álló városrész polgári házakkal és hangulatos közterekkel hív sétára, de itt található a Nemzeti Múzeum és a Szabó Ervin könyvtár is. Mai válogatásunkban ebből a gyönyörű negyedből hozunk csodás lakásokat, melyek befektetésnek is kiválóak lehetnek.

Álomotthon vagy kiváló befektetés a Kálvin tér közelében

Desinger antik bútorokkal rendezték be ezt a kompletten felújított, csodás, három hatalmas szobával rendelkező lakást, mely a Kálvin tér közelében, egy szépen felújított házban található. Ami igazán ritkaság az ilyen ingatlanoknál, hogy a 146 nm-es saroklakás tágas szobái mind külön is megközelíthetők a közlekedőn keresztül. Az ingatlannak helyet adó társasház pénzügyi helyzete rendezett, lakóközössége kulturált. A lakás befektetésnek is kiváló, jelenleg is rövid távú kiadás keretében üzemel 80% feletti kihasználtsággal és a jelenlegi tulajdonos igény szerint akár az üzemeltetést is vállalja.

Teljes berendezéssel a József körúton

A József körút és a Baross utca sarkán található az a ház, amelynek 3. emeletén vált most eladóvá ez a szépen felújított, nappali + 2 hálószobás lakás. A cirkófűtéses lakás ablakai a Baross utcára néznek, az ingatlanra 1 év garancia van. A lakás teljes berendezése a dekoráció kivételével a vételár részét képezi.

Duplakomfortos lakás szintén a József körútról

Befektetésre vagy saját otthonnak szintén ideális ez a József körúti lakás is, ugyanis nappaliján kívül még 3 hálószobával rendelkezik, melyekhez 2 fürdőszoba és 2 külön WC is kapcsolódik. Az ingatlan ráadásul kompletten felújított, amire itt is 1 év garancia jár, és a társasházban nem tiltott a rövid távú kiadás, több lakást is hasznosítanak ebben a formában.

Befektetésnek tökéletes lakás

Ez a Szentkirályi utcai lakás viszont kifejezetten befektetésnek tökéletes, ugyanis 95 nm-es alapterületén összesen 4 stúdióapartmant alakítottak ki, melyek mindegyike saját konyha résszel, fürdőszobával és galériával rendelkezik. Az apartmanok jelenleg is berendezettek és ki vannak adva, üzemeltetésük nyereséges. A négy apartman közül három egy közös előtérből nyílik, a negyedik teljesen külön bejáraton keresztül közelíthető meg.

Hangulatosan kialakított kislakás a Gyulai Pál utcában

Válogatásunk végén, a többitől eltérően most egy egészen kicsi, 32 nm-es lakást hozunk, ahol azonban a rendelkezésre álló teret rendkívül jól kihasználták, egy 6 nm-es galériával. Az ingatlan egy rendezett ház földszintjén található, szépen felújított, így kiadásra és saját otthonnak is tökéletes.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Átadott hadifoglyok: raportra hívták a magyar ügyvivőt az ukrán külügyminisztériumbe

Átadott hadifoglyok: raportra hívták a magyar ügyvivőt az ukrán külügyminisztériumbe

Bekérették az ukrán külügyminisztériumba a kijevi magyar nagykövetség ideiglenes ügyvivőjét.

Putyin elárulta, mikor kezdik az atomfegyvereket fehéroroszországi telepítését

Putyin elárulta, mikor kezdik az atomfegyvereket fehéroroszországi telepítését

Putyin Lukasenkával tárgyalt Szocsiban.

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

Az Alapjogokért Központ is kiadott egy közleményt Brüsszel migrációval kapcsolatos döntésére reagálva.

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Jó üzlet a használtruha-kereskedelem, ekkora inflációban pláne.

© 2023 (v2.202102)