Óbudai álomotthon: környezettudatos és panorámás lakópark a természet lágy ölén

Az idilli Római-part mindig is a fővárosiak kedvenc kiruccanási célpontja volt, ahol a vadregényes folyópart, a hangulatos éttermek, a remek futóútvonalak és játszóterek között mindenki megtalálja a számára ideális kikapcsolódást. Érkezzünk akár baráti társasággal, a kutyánkkal, a futó- vagy bringás barátainkkal, tervezzünk egy laza fröccsözést, egy teniszpartit vagy éppen valamilyen vízisportot – itt minden elérhető. Nem véletlen a környék népszerűsége: nemigen tudunk olyan területet mutatni a fővárosban, ahol csodálatos természeti környezetben ennyiféle ember találja meg a számításait.

Ez pedig azonnal megmagyarázza, miért lett a környék Budapest egyik legnépszerűbb lokációja a lakáskeresők körében, és hogyan képes Óbuda még a jelenlegi ingatlanpiaci helyzetben is az átlagnál jobban teljesíteni.

Az óbudai életérzésre vágyók számára lehet érdekes az épülő Buda Bright lakópark, amely a Duna-parttól mindössze karnyújtásnyira található, és amely környezettudatos műszaki megoldásaival nem csupán a mai kor kényelmi követelményeinek felel meg, hanem a fenntarthatósági szempontoknak is. A Buda Bright lakópark tökéletes egyensúlyt kínál a dinamikus városi élet és a nyugodt természeti környezet között.

A 316 darab különböző méretű és elrendezésű lakás között mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt, a stúdiólakástól a háromszobás, teraszos családi lakásig. A klimatizált otthonokban, a felsőbb emeletekről lélegzetelállító panoráma tárul a lakók elé a budai hegyekre és a városra.

Az épület energiahatékony megoldásai nemcsak alacsony rezsiköltséget, de a lakópark ökológiai lábnyomának csökkentését is lehetővé teszik. A hőszivattyús hűtés-fűtés és a töltőállomások az elektromos autók számára mind azt bizonyítják, hogy a fejlesztők nemcsak a jelen, hanem a jövő igényeit is figyelembe vették.

A lakópark területén található közös kert hozzájárul a lakók életminőségéhez. A biztonság is kiemelt szempont a Buda Bright lakóparkban, ezért a komplexumban okos térfigyelőrendszert alakítanak ki. A zárt parkoló és a garázsok tovább növelik a lakók biztonságérzetét.

A Buda Bright lakópark az Indotek csoport beruházásában épül, és annak ellenére, hogy az átadásig még egy év van hátra, a lakások háromnegyede már gazdára talált. Ezt segíti a a kedvező 20%+80% fizetési konstrukció is, és az, hogy a 40 négyzetméter fölötti lakásokra CSOK is igényelhető.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az ukrán külügyminiszter szerint elég fegyverük van az ellentámadáshoz

Az ukrán külügyminiszter szerint elég fegyverük van az ellentámadáshoz

Ez történt az elmúlt órákban az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Újabb magyar hegymászó próbálkozik egy 8000 méter feletti csúccsal

Újabb magyar hegymászó próbálkozik egy 8000 méter feletti csúccsal

A világ kilencedik legmagasabb hegycsúcsára, a 8125 méter magas Nanga Parbatra indul június 6-án, kedden Varga Csaba Nagyváradon élő hegymászó, építész - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.

Jelentős pálfordulás a Kaáli Intézet utódjánál

Jelentős pálfordulás a Kaáli Intézet utódjánál

Az elsőként államosított Kaáli Intézet utódja, a Dunamenti REK Reprodukciós Központ Kft.-nek veszteséges lett a tavalyi éve.

Zelenszkij váratlan vendéget kapott - hamis Putyin-beszéd riasztotta meg az oroszokat

Zelenszkij váratlan vendéget kapott - hamis Putyin-beszéd riasztotta meg az oroszokat

Esti hírösszefoglaló a háború 467. napjáról.

© 2023 (v2.202102)