Budaörs még mindig népszerű, nézd meg milyen otthonokat ajánlunk családosoknak

Budaörs még mindig a legnépszerűbb területek közé tartozik, ha az agglomerációt tekintjük. A családosok kifejezetten kedvelik, hiszen amellett, hogy számos zöld terület és természetközeli hely található a városban, a főváros is igen hamar elérhető. Mai válogatásunkban olyan házakat hoztunk, amelyek kifejezetten jó választás családosok számára.

Budaörs-Kamaraerdőn került eladásra egy 2020-ban épült családi ház, melynek alapterülete 270 nm és egy 550 nm-es telken helyezkedik el. Elosztása remek, a földszinten konyha, nappali, szülői háló fürdőszobával, egy dolgozószoba és egy vendég wc kapott helyet. A nappaliból egy nagy, részben fedett teraszra tudunk kimenni. Kifejezetten jó, D-NY-i tájolással rendelkezik, aminek köszönhetően egész nap természetes napfényben fürdőzhetünk. Az emeleten három szoba, egy fürdőszoba, és egy wc található, és mindhárom szoba erkélykapcsolatos. A pinceszinten garázs, mosókonyha, kamra, illetve egy edzőteremként is használt gépészeti helyiség található. Az infrastruktúra kiváló, a háztól fél perc sétatávolságra buszmegálló, ahonnan többek között 15 perc alatt elérhető az M4 metró.

Nem sokkal arrébb, egy gyönyörű, minimál stílusban épült családi házat kínálunk eladásra szintén Budaörs-Kamaraerdő kedvelt részén. Az ingatlan fantasztikus kilátással rendelkezik, és ideális választás családok számára. A bejárati ajtón belépve, az amerikai konyhás nappaliba érkezünk, ahol tágas terek és rengeteg természetes fény vár minket. Az alsó szinten található egy mosdó és egy gardrób szoba, amely könnyedén funkcionálhat kamraként is. Az alsó szinten két terasz található: a konyhához csatlakozó terasz, és a nappaliból elérhető utcai terasz, ami fantasztikus kilátással rendelkezik. Az első emeleten három hálószoba és egy kádas fürdőszoba található. A szülői hálóhoz külön zuhanyzós fürdőszoba is tartozik, és innen érhető el a harmadik terasz, amely egy intim japán kiskerttel van körülvéve. Az ingatlan a város legcsendesebb és legbarátságosabb közösségei közé tartozik, és tökéletes állapotban van.

Egy gyönyörű, minimál stílusban épült, családi házat kínálunk eladásra Budaörs Kamaraerdő kedvelt részén. Az ingatlan fantasztikus kilátással rendelkezik, és ideális választás családok számára. A ház alacsony rezsiköltséggel üzemeltethető, és 2020-ban épült, így minden modern kényelmi szolgáltatással ellátott. A bejárati ajtón belépve, az amerikai konyhás nappaliba érkezünk, ahol tágas terek és rengeteg természetes fény vár minket. Az alsó szinten található egy mosdó és egy gardrób szoba, amely könnyedén funkcionálhat kamraként is. Az alsó szinten két terasz található: a konyhához csatlakozó terasz lehetőséget nyújt kerti grillezésre és csendes kikapcsolódásra, míg a nappaliból elérhető utcai terasz fantasztikus kilátással rendelkezik, így tökéletes helyszínt biztosít baráti összejövetelekhez és lazító borozgatásokhoz.

Utolsó helyen a budaörsi a Frankhegyen, csodálatos örök panorámás 383 nm-es telken található 110 nm-es ház került eladásra. Az ingatlan egy zsákutcában található, így teljes intimitást és nyugalmat nyújt az itt élők számára. A földszinti részbe lépve egy napfényes amerikai konyhás nappali tárul elénk, ahonnan egy fürdőkádas fürdőszoba nyílik. A ház emeleti szintjén helyezkedik el a hálórész, négy szobával, melyből háromhoz kellemes méretű erkély is tartozik, ahonnan páratlan panoráma tárul elénk. Ezen kívül helyet kapott itt egy fürdőszoba és egy gardrób szoba is. A telek meredekségét lépcsőzetes kert kialakítással enyhítették, ahova 2023 márciusában egy medence is került. Innen a nyári estéken gyönyörködhetünk a csodás Budaörsre néző panorámában. Az ingatlanhoz tartozik egy 60 m2-es garázs is, melyben kényelmesen elfér két személygépkocsi.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Civilek mögé bújva próbálnak nagy prédát ejteni a pártok

Civilek mögé bújva próbálnak nagy prédát ejteni a pártok

Sorozatunkban a június 9-i önkormányzati választások legérdekesebbnek ígérkező párharcait mutatjuk be. Miskolcnak új polgármestere lesz, az biztos.

Norvég F-16-osok érkeznek Ukrajnába

Norvég F-16-osok érkeznek Ukrajnába

Putyin külföldi zsoldosokat toboroz.

A női munkavállalók mekkája: ebben az országban a legjobb dolgozni

A női munkavállalók mekkája: ebben az országban a legjobb dolgozni

Sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon melyik európai országban van a legjobb dolga a női munkavállalóknak. Mutatjuk.

Dupla adag nyugtatót kér, ha ránéz a forint árfolyamára

Dupla adag nyugtatót kér, ha ránéz a forint árfolyamára

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon hétfőn.

© 2024 (v2.202102)