Szerethető lakás csendes környéken, mégis kiváló közlekedéssel ? – Most a Tiéd is lehet!

Alsórákoson, a Felsőőr utcában, egy négy lakásos társasházban kerül eladásra egy remek elrendezésű ingatlan. A 78 nm alapterületű lakás tágas terekkel, kiváló közlekedéssel, jó környezettel, és csendes lakóközösséggel rendelkezik.

Ez a csendes, kertvárosi ingatlan egyedülálló lehetőségekkel rendelkező otthont ad, ami akár fiatal párok, akár kis- és nagy gyermekesek számára is kiváló választás lehet. A lakás rendkívül jó elosztással rendelkezik, élhető, és tágas terek jellemzik, emellett kedvező fekvése miatt egész nap fényárban fürdik. A társasházban mindössze négy lakás található, ezáltal rendkívül csendes környezetben élhetjük a mindennapjainkat, mindemellett a remek közlekedés miatt a belváros kevesebb, mint fél óra alatt elérhető.

A társasház a 70-es évek közepén épült, melynek első emeleti lakása a szóban forgó ingatlan, DNY-ÉK tájolású, tágas és világos. Mindemellett nagy, belső, zöld udvarral rendelkezik, és a kis lakásszám miatt az udvari lehetőségek igen szélesek, így a kerti kikapcsolódás mellett akár konyhakerti növények termesztésére is van lehetőség, ami ezen a környéken, egy társasházi lakás esetében igen ritka adomány.

Mint ahogy már fentebb is említettük, az ingatlan elrendezése rendkívül kedvező, hiszen a két hálószoba mellett található még egy hatalmas nappali, egy széles előszoba, egy kádas fürdőszoba, egy külön nyíló mosdó, egy kamrával kiegészült tágas és világos konyha, valamint ezen felül még egy 8 nm-es, kiválóan berendezhető erkély is emeli a lakás értékét. A lakás különlegessége, hogy helyet kapott benne egy szauna is, ahol bármikor kiengedheted a gőzt egy fárasztó nap után. A társasház földszintjén található a lakáshoz tartozó két db, udvarra néző, ablakos helyiség, mely együttes mérete 15 nm. Fontos megemlíteni, hogy az egyik tárolóban vizes blokk is található, így ez számtalan lehetőséget rejt a vállalkozó szelleműek számára. Alkotóműhely, konditerem, iroda, de akár a barkácsolást kedvelőknek is kiváló lehetőséget nyújthat, vagy akár a fiatalok számára szolgáló közösségi helyiség is kialakítható itt. Így mind összesen 97 nm valósan használható területtel rendelkezik az ingatlan.

Továbbá opcionálisan megvásárolható külön egy 23nm-es garázs is. Zugló a főváros egyik legkedveltebb kerülete, és a megújult Városliget is ezen kerület része, ahol számtalan program kínálja magát mind kültéri, mind beltéri lehetőségekkel. A belvároshoz viszonylag közel található, így különösen ajánljuk azok számára, akik sűrűn megfordulnak a belvárosban, és egyben igénylik, hogy a csendesebb, nyugodt, zöld közeg is az életük része legyen. A Felsőőr utca kiváló lokáció, emellett hihetetlenül csendes, nincs átmenő forgalma.

A környéken számtalan szolgáltatás megtalálható, ami teljesen kiszolgálja az ott lakókat. Közelben több iskola, köztük a Zuglói Hajós Alfréd Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Városligeti  Magyar-Angol Kéttannyelvű Általános Iskola, az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium, Szent István Gimnázium, valamint Szent István Király Zeneiskola is megtalálhatóak.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

360 százalékkal verte fel a PPD nevű vállalat a gáz árát.

Plusz egy hetet kaptak a budapestiek szavazni

Plusz egy hetet kaptak a budapestiek szavazni

Egy héttel, június 18-ig meghosszabbítják az első Budapesti Lakógyűlés szavazásának határidejét.

Nem valószínű, hogy nagyot lépnek Matolcsy Györgyék - pedig nagyon fáj a magas kamat

Nem valószínű, hogy nagyot lépnek Matolcsy Györgyék - pedig nagyon fáj a magas kamat

A vártnál kedvezőbb májusi inflációs adat hátteréről kérdezték az ATV Start műsorában munkatársunkat.

Ukrán hadifoglyokat szállított Moszkva Magyarországra

Ukrán hadifoglyokat szállított Moszkva Magyarországra

Ezt a miniszterelnök-helyettes, Semjén Zsolt erősítette meg.

© 2023 (v2.202102)