Új építésű lakások a Váci út közelében, ahol a kényelem és fenntarthatóság találkozik

Angyalföldnek egy barátságos, természetközeli részén, a Lomb utca-Petneházy utca-Teve utca és Fáy utca által határolt tömbben egy modern, új építésű lakópark várja az érdeklődőket. Ez a kilenc emeletes lakópark a Váci út közelében, amelynek különlegessége, hogy energiahatékonysági jegyekkel is fel van ruházva. Az ingatlanok energetikai besorolása AA+, ami garantálja az értékállóságot és a modern kialakítást. Emellett a környezettudatosság is meghatározó szerepet kapott a fejlesztés során. 

A világítási- és elektromos rendszerek a legújabb technológiákat alkalmazzák, és a szelektív hulladékgyűjtés is kiemelt fontossággal bír. A fűtési rendszer pedig korszerű hőszivattyúkat használ, amelyek biztosítják a nyári hűvös és a téli meleg otthoni környezetet. Mindezek mellett a megújuló energiák hasznosítása segít csökkenteni a fenntartási költségeket, melyben szerepet játszanak a beépített hőcserélők is.

A Lomb Corner, a modern elegancia külső megtestesítője, nemcsak a korszerű épületgépészeti megoldásokkal ragyog, hanem a minőségi alapanyagok felhasználásával is. Ennek eredményeként az épület kiváló hőmegtartással büszkélkedhet. Az emeleti teraszok, melyeket a lakásokhoz terveztek, hozzájárulnak ahhoz, hogy a homlokzat ne hevüljön túl a nyári időszakban. Ezenkívül a beépített, rejtett redőnyök és a 20 cm vastag falakban található szigetelés is az épület értékállóságát hangsúlyozza.

A lakóparkban található lakások tájolása Kelet-Dél-Nyugat irányba tervezett az emeleteken, így biztosítva, hogy minden ingatlan egész nap világos legyen és természetes napfényben fürödjön. Az ingatlanok méretei változatosak, így széles választék áll rendelkezésre, kezdve a kisebb, 30 m2-es lakásoktól egészen a több szobás, 140 m2-es lakásokig. A lakópark további egyedülálló jellemzője az elrendezett belső kert, amely lehetőséget nyújt a pihenésre és a kikapcsolódásra egy fárasztó nap után, természetközeli környezetben.

A környék infrastrukturális adottságai egyszerűen zseniálisak: a Lomb Corner elhelyezkedése miatt könnyedén elérhető a Váci úti irodafolyosó és a Göncz Árpád városközpont metrómegálló mindössze 5 perces sétára található. Emellett a környék szinte összes fontosabb villamosmegállója (1-es, 14-es, 17-es, 41-es) pár perc alatt elérhető. Mindezeken felül számos üzlet, szolgáltatás és kulturális lehetőség is a lakók rendelkezésére áll a közvetlen közelben. Bizonyosak lehetünk abban, hogy a Lomb Corner-ban mindenki magáénak tudhatja majd a kényelmes, otthonos életvitelt!

A cikk a beruházó támogatásával készült.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az ukrán külügyminiszter szerint elég fegyverük van az ellentámadáshoz

Az ukrán külügyminiszter szerint elég fegyverük van az ellentámadáshoz

Ez történt az elmúlt órákban az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Újabb magyar hegymászó próbálkozik egy 8000 méter feletti csúccsal

Újabb magyar hegymászó próbálkozik egy 8000 méter feletti csúccsal

A világ kilencedik legmagasabb hegycsúcsára, a 8125 méter magas Nanga Parbatra indul június 6-án, kedden Varga Csaba Nagyváradon élő hegymászó, építész - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.

Jelentős pálfordulás a Kaáli Intézet utódjánál

Jelentős pálfordulás a Kaáli Intézet utódjánál

Az elsőként államosított Kaáli Intézet utódja, a Dunamenti REK Reprodukciós Központ Kft.-nek veszteséges lett a tavalyi éve.

Zelenszkij váratlan vendéget kapott - hamis Putyin-beszéd riasztotta meg az oroszokat

Zelenszkij váratlan vendéget kapott - hamis Putyin-beszéd riasztotta meg az oroszokat

Esti hírösszefoglaló a háború 467. napjáról.

© 2023 (v2.202102)