Új építésű lakások a Váci út közelében, ahol a kényelem és fenntarthatóság találkozik

Angyalföldnek egy barátságos, természetközeli részén, a Lomb utca-Petneházy utca-Teve utca és Fáy utca által határolt tömbben egy modern, új építésű lakópark várja az érdeklődőket. Ez a kilenc emeletes lakópark a Váci út közelében, amelynek különlegessége, hogy energiahatékonysági jegyekkel is fel van ruházva. Az ingatlanok energetikai besorolása AA+, ami garantálja az értékállóságot és a modern kialakítást. Emellett a környezettudatosság is meghatározó szerepet kapott a fejlesztés során. 

A világítási- és elektromos rendszerek a legújabb technológiákat alkalmazzák, és a szelektív hulladékgyűjtés is kiemelt fontossággal bír. A fűtési rendszer pedig korszerű hőszivattyúkat használ, amelyek biztosítják a nyári hűvös és a téli meleg otthoni környezetet. Mindezek mellett a megújuló energiák hasznosítása segít csökkenteni a fenntartási költségeket, melyben szerepet játszanak a beépített hőcserélők is.

A Lomb Corner, a modern elegancia külső megtestesítője, nemcsak a korszerű épületgépészeti megoldásokkal ragyog, hanem a minőségi alapanyagok felhasználásával is. Ennek eredményeként az épület kiváló hőmegtartással büszkélkedhet. Az emeleti teraszok, melyeket a lakásokhoz terveztek, hozzájárulnak ahhoz, hogy a homlokzat ne hevüljön túl a nyári időszakban. Ezenkívül a beépített, rejtett redőnyök és a 20 cm vastag falakban található szigetelés is az épület értékállóságát hangsúlyozza.

A lakóparkban található lakások tájolása Kelet-Dél-Nyugat irányba tervezett az emeleteken, így biztosítva, hogy minden ingatlan egész nap világos legyen és természetes napfényben fürödjön. Az ingatlanok méretei változatosak, így széles választék áll rendelkezésre, kezdve a kisebb, 30 m2-es lakásoktól egészen a több szobás, 140 m2-es lakásokig. A lakópark további egyedülálló jellemzője az elrendezett belső kert, amely lehetőséget nyújt a pihenésre és a kikapcsolódásra egy fárasztó nap után, természetközeli környezetben.

A környék infrastrukturális adottságai egyszerűen zseniálisak: a Lomb Corner elhelyezkedése miatt könnyedén elérhető a Váci úti irodafolyosó és a Göncz Árpád városközpont metrómegálló mindössze 5 perces sétára található. Emellett a környék szinte összes fontosabb villamosmegállója (1-es, 14-es, 17-es, 41-es) pár perc alatt elérhető. Mindezeken felül számos üzlet, szolgáltatás és kulturális lehetőség is a lakók rendelkezésére áll a közvetlen közelben. Bizonyosak lehetünk abban, hogy a Lomb Corner-ban mindenki magáénak tudhatja majd a kényelmes, otthonos életvitelt!

A cikk a beruházó támogatásával készült.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

Mely boltok lesznek nyitva a hosszú hétvégén?

Mely boltok lesznek nyitva a hosszú hétvégén?

Vannak kivételek.

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Magyarországnak is rosszul jöhet az uniós szankciópolitika felerősödése.

© 2024 (v2.202102)