Balatonvilágos, Akarattya, vagy Kenese? – A fővárosból is könnyen elérhető, kiváló ajánlatok

Balatonvilágos, Balatonakarattya és Balatonkenese a Balaton Keleti oldalán helyezkedik el. Ez a három település van a legközelebb a fővároshoz is így ahogy beköszönt a jó idő, egyre több látogató érkezik a városokba. Ez a három, a balatoni települések között igen különleges fekvésű, hiszen a magaspartról, illetve a közvetlen vízpart jelentős részéről a Balaton egész keleti medencéje a Tihanyi-félszigetig jól belátható.

Balatonakarattyán 350m-re a parttól került eladásra egy 2022-ben kimagasló minőségben újjáépített csodálatos családi ház. A ház belsőépítésszel együttműködve került mindenre kiterjedően megvalósításra. Az ingatlan fekvése délnyugati, körbe napozott, ezáltal egész nap napsütötte a három db terasz és a kert, valamint a medence teljes mértékben intim, belátástól védett. A felújítás óta még nem lakott, teljesen új ingatlanban nappali és négy hálószoba, két fürdőszoba és külön WC található. A fűtést és a hűtést gáz kondenzációs cirkó, padlófűtés, design radiátor hőleadókkal, valamint két db klíma segíti. Az 550nm-es parkosított kertet kertépítő mérnök tervezte és kivitelezte, melyben automata öntözőrendszer, gyepszőnyeg, örökzöldek és díszkert található. A ház utcafrontján a kertkapu mellett 2 gépjármű számára található külön-külön elektromos kapuval ellátott gépkocsi beálló.

Balatonkenesén csendes, rendezett mellékutcában eladó egy gyönyörű önálló családi ház. Az épület 2007-ben épült magas műszaki tartalommal. A 116 nm-es alapterületű ingatlan egy 738 nm-es telken kapott helyet. Fűtése az ingatlannak elektromos cirkóval megoldott, radiátoros hőleadókkal kiegészülve. Alternatív fűtésként egy gyönyörű cserépkályha, mely a nappali hangulatát emeli a téli estéken. A ház elosztása kiváló, hiszen helyet kapott egy tágas konyha és étkező teraszkapcsolattal, egy nappali, három hálószoba, egy fürdőszoba, valamint egy gardrób. Az udvarban található még egy -külön mellékhelyiség és egy 1 állásos garázs is. A terasz mérte 18nm. Tömegközlekedés, bevásárlási lehetőségek perceken belül elérhetőek.

Balatonvilágoson kínálják eladásra ezt az újszerű állapotú, és igényes kivitelezésű lakóházat.
A ház nettó 78,65 m2, amelyhez közvetlen kapcsolódik a 32 m2-es fedett terasz, valamint a gyönyörűen parkosított 2308 m2 kert, ahová további épület is építhető. A ház fűtését a hűvösebb időszakban gázcirkó látja el radiátoros és padlófűtéses hőleadással. Ebben a praktikus elrendezésű házban 3 hálószoba, amerikai konyhás nappali, fürdő wc-vel és +wc is található. A kertkapcsolatos nappaliból közvetlenül a fedett grillteraszra jutunk. Az alacsony fűtési költség részben a 10 cm-es hőszigetelésnek, részben a korszerű hőszigetelt nyílászáróknak köszönhető. A gyönyörű kertben egy kerti faház is helyet kapott a szerszámok tárolására. Az ingatlant fantáziája szerint további épületszárnnyal vagy különálló épülettel is bővítheti új tulajdonosa, akár társasházat is építhet rá.

Balatonkenesén csodálatos környezetben, egyedi tervezésű, patináns, 2016-ban épült, D-Ny-i tájolású, Balatoni panorámás, luxus kategóriájú 400 nm-es, két szintes családi villa sok-sok extrával felszerelve eladó. Az épület modern formája visszahat a belső térre is, letisztult, egységes, visszafogott kialakítás ellenére tökéletesen sikerült barátságos, otthonos légkört teremteni. A házat mindenhol átjárja a fény, köszönhetően a hatalmas üvegablakoknak és a nagyvonalú, elegáns belső téralkotásnak. Az alsó szintet nagy terek jellemzik, kifejezetten hangulatos a kandallós, terasz – kapcsolatos nappalija, mely a konyhával és az étkezővel szerves kapcsolatot alkot. Ezen a szinten egy komplett lakrész is helyet kapott. Az emeleti részen további kettő hálószoba és egy fürdő került kialakításra. A villához 4 beállásos garázs + gépkocsi beálló tartozik. Kertje igényesen kialakított zárt, intim díszkert telis-tele pompás évelőkkel, örökzöldekkel. 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az ukrán külügyminiszter szerint elég fegyverük van az ellentámadáshoz

Az ukrán külügyminiszter szerint elég fegyverük van az ellentámadáshoz

Ez történt az elmúlt órákban az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Újabb magyar hegymászó próbálkozik egy 8000 méter feletti csúccsal

Újabb magyar hegymászó próbálkozik egy 8000 méter feletti csúccsal

A világ kilencedik legmagasabb hegycsúcsára, a 8125 méter magas Nanga Parbatra indul június 6-án, kedden Varga Csaba Nagyváradon élő hegymászó, építész - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.

Jelentős pálfordulás a Kaáli Intézet utódjánál

Jelentős pálfordulás a Kaáli Intézet utódjánál

Az elsőként államosított Kaáli Intézet utódja, a Dunamenti REK Reprodukciós Központ Kft.-nek veszteséges lett a tavalyi éve.

Zelenszkij váratlan vendéget kapott - hamis Putyin-beszéd riasztotta meg az oroszokat

Zelenszkij váratlan vendéget kapott - hamis Putyin-beszéd riasztotta meg az oroszokat

Esti hírösszefoglaló a háború 467. napjáról.

© 2023 (v2.202102)