Te is élnél Szombathelyen? – Kiváló infrastruktúra egy boldog városban

Szombathelyt a nyugat királynőjének is nevezik. Az ország tizedik legnépesebb városa és harmadik legsűrűbben lakott megyeszékhelye. Szombathelyen mindenki találhat kedvére való kikapcsolódási lehetőséget, de a környék is számos élményt nyújt. A város még mindig nagy népszerűségnek örvend a fiatal párok és a családosok számára is egyaránt. Mai válogatásunkban olyan ingatlanokat hoztunk, amely remek ajánlat lehet a számodra is.

Első helyen egy belvárosi lakást hoztunk, amely a társasház első emeletén kapott helyet. Az ingatlan elosztása remek, amerikai konyhás nappali, három hálószoba, fürdőszoba, valamint erkély is kapott helyet. A polgári villa jellegű épület a Wesselényi és Szelestey sarok közelében áll, nagy belső udvarral rendelkezik, ahol a gépkocsik parkolása is megoldott. A 65 m2-es ingatlan jó állapotú, a villany-víz-fűtés rendszer felújított, korszerű műanyag nyílászárókkal felszerelt. A dél-keleti tájolású lakás akár azonnal birtokba vehető, befektetésnek, irodának/rendelőnek is kiválóan alkalmas.

Szombathely déli városrészének új kialakítású lakóparkjában, egy átmenő forgalomtól mentes csendes mellékutcájában, egy sorházi ingatlan került eladásra. A hat éve átadott ingatlan nettó 102 m2, 175 m2 saját kert, 20 m2 fedett terasz, valamint zárt udvari gépkocsi beálló is tartozik hozzá. Található benne egy amerikai konyhás nappali, három szoba, fürdő, külön wc, háztartási és gépészeti helyiség, garázs, és kerti tároló is. A gyönyörűen parkosított kertben egy kis faházban tárolhatók a szerszámok, öntözni pedig saját fúrt kútról lehet. Az ingatlan korának legkorszerűbb műszaki megoldásaival készült, alacsony fenntartási költségekkel, és szinte 0 energiaszámlával. A vételár tartalmazza az egyedileg készíttetett igényes konyhabútort és a beépített szekrényeket is.

Szombathely nyugati kertvárosi övezetében került eladásra egy 2017-ben épült korszerű, mai igényeknek megfelelően kivitelezett családi ház. A 518 nm-s telken elhelyezkedő138 nm-s lakóterület elosztása remek, mutatja ezt az is, hogy a földszinten helyet kapott egy tágas amerikai konyhás nappali teraszkapcsolattal, egy háztartási helyiség, egy fürdő, valamint egy hálószoba is. Az emeleten továbbá található három hálószoba és egy külön fürdőszoba is. A házhoz csatlakozik egy 13 nm-s garázs, valamint egy autó beálló is. A déli tájolású kert igényesen nem zsúfoltan tervezett, a szomszédoktól sövénnyel takaró kerítéssel elválasztva. Fontos megemlíteni azt is, hogy az emeleti 47 nm-s terasz a jelenlegi lakók igényének egy fitneszteremmé lett átalakítva körpanorámás üvegfallal.

Szombathely déli városrészének új kialakítású lakóparkjában, egy átmenő forgalomtól mentes csendes mellékutcájában, egy remek sorházi ingatlan került eladásra. A 6 éve átadott épület középső lakása nettó 68 m2, 60 m2 saját kert fedett terasszal, valamint zárt udvari gépkocsi beálló is tartozik hozzá. A ház beosztása remek, helyet kapott benne egy nappali, két hálószoba, egy konyha, egy fürdőszoba, külön nyíló wc-vel, valamint egy háztartási helyiség is. Az ingatlan korának legkorszerűbb műszaki megoldásaival készült, ezért található itt pl. hőszigetelés, a nyílászárók hőszigeteltek, háromrétegű üveggel ellátottak. Télen padlófűtés, nyáron padlóhűtés megoldott. Az ingatlanra alacsony fenntartási költségek jellemzőek, szinte 0 energiaszámlával. A vételár tartalmazza az egyedileg készíttetett igényes konyhabútort, valamint az ingatlan modern, újszerű/kiváló állapotú bútorait is. A terasz fedett része térkövezett, a kert műfüvesítésének technikai alapja elkészült.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Friss számok: ennyien jöttek hétfőn Ukrajnából

Friss számok: ennyien jöttek hétfőn Ukrajnából

Az ukrán-magyar határszakaszon 5036-an léptek be Magyarországra hétfőn, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 5242-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek.

Ömlik a víz egy óriástározóból, településeket kell evakuálni Dél-Ukrajnában

Ömlik a víz egy óriástározóból, településeket kell evakuálni Dél-Ukrajnában

A gát az Oroszország által megszállt dél-ukrajnai területen, Herszon régióban van a front közelében, Nova Kahovkánál.

Az ukrán külügyminiszter szerint elég fegyverük van az ellentámadáshoz

Az ukrán külügyminiszter szerint elég fegyverük van az ellentámadáshoz

Ez történt az elmúlt órákban az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Újabb magyar hegymászó próbálkozik egy 8000 méter feletti csúccsal

Újabb magyar hegymászó próbálkozik egy 8000 méter feletti csúccsal

A világ kilencedik legmagasabb hegycsúcsára, a 8125 méter magas Nanga Parbatra indul június 6-án, kedden Varga Csaba Nagyváradon élő hegymászó, építész - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.

© 2023 (v2.202102)