Lakóparkok, melyek az ideális életminőséget nyújtják a számodra!

A lakóparkok népszerűsége az utóbbi években folyamatosan emelkedett. Nem véletlenül: az itt lakók életszínvonalát egy sor szolgáltatás növeli, hisz számos ilyen ingatlankomplexumban megtalálható már az edzőterem, a bevásárlási lehetőség, vagy játszótér is. A mai válogatás cikkünkben szereplő lakóparkok is kiemelkedő színvonalat képviselnek a piacon, így mindenképpen érdemes utánuk olvasni.

Loft52 társasház

A Loft52 társasház a Petneházy és az Üteg utca találkozásánál, a 13. kerületben található. A kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően fejlett infrastruktúra teszi komfortosabbá a mindennapi életet. A társasházban négy emeleten összesen 84 db különböző méretű lakás kapott helyet. A Loft52 egyedisége, hogy az „A” lépcsőházban található lakások hatalmas üvegfelülettel rendelkeznek, így gondoskodva a napfényes otthonról, az egyedülálló életérzésről és a nagyobb élettérről. A változatos alaprajzú kínálatot a tetőtéri lakások teszik teljessé.

A társasházban központi szerep jutott a megújuló energia felhasználásnak és az energiatakarékos megoldásoknak. Az alacsony rezsi érdekében, lakásonként mérhető és helyiségenként szabályozható házközponti fűtés rendszer került kialakításra. A teremgarázsban és a zárt udvaron több mint 70 gépjármű számára épült ki parkolóhely, amelyek között elektromosautó töltésére alkalmas beállók is találhatók. A megújuló Városliget, a közeli Margit-sziget és a Duna-part gondoskodik az aktív kikapcsolódásról. Az ingatlan közvetlen közelében metró, villamos és buszmegállók mindössze 1-2 percnyi sétára találhatók, így nemcsak a belváros, hanem a város bármely távolabbi pontja is gyorsan és kényelmesen megközelíthető.

Albion32

Zugló legújabb 161 lakásos lakóparkja az Albion 32, az Angol utcában épül. A XIV. kerület centrumhoz közel eső részén kevés a modern, új építésű és kiváló energetikával rendelkező új lakás, így joggal nevezhetjük a beruházást hiánypótlónak. Az épület kiváló energetikai adottságait a megújuló energia felhasználás mellett többek között a modern mennyezeti hűtő-fűtő rendszernek is köszönheti. A lakások várhatóan AA kategóriájú energetikai besorolást kapnak, így a kényelem mellett a rendkívül kedvező rezsiköltségek is biztosítottak.

Az Albion 32-ben a stúdiólakásoktól az egy-, két- és három hálószobás lakásokon át a 100 nm-es Penthouse lakásokig minden típus megtalálható. A lakások többsége a parkosított belső kertre, egy részük pedig a csendes Angol utcára néz. A közelben található parkok és zöld területek mellett a XIV. kerület kiváló közlekedési kapcsolatokkal is rendelkezik, így minden adott a tökéletes otthon megteremtéséhez. Az Albion 32 lakópark közvetlen közelében a mindennapi élethez nélkülözhetetlen szolgáltatások, mint az élelmiszer boltok, gyógyszertárak, iskolák mind sétatávolságra elérhetőek.

Szemespart lakópark

Balatonszemesen, a Balaton déli partjának egyik közkedvelt településén most rendkívül jó ajánlatok várnak azokra, akik vízparti, csendes, nyugodt környezetben, a nagyvárosi nyüzsgéstől távol, de gyönyörű vidéken élnének életvitelszerűen vagy akár csak üdülőket keresnek a nyári kikapcsolódásra. A Szemespart lakópark a község központjában épült fel, ahol szolgáltatások egész tárháza érhető el, csupán pár perc alatt kávézókat, üzleteket, éttermeket, és a balatonszemesi kikötőt is meg lehet közelíteni.

A  Szemespart III. ütemének 60 lakása közül megtalálja azt, ami minden igényét kielégíti. Ehhez hozzátartozik, hogy 25 üdülő és 2 kereskedelmi helyiség is várja új tulajdonosát az épületegységen belül. Az ingatlanok méretüket tekintve rendkívül változatosak, hiszen a kisebb, 36 m2-es garzon lakásoktól kezdve, a nagyméretű, 4 szobás, 108 m2-es lakások is elérhetőek, örök panorámával, gyönyörű kilátással. Modern szemléletben, az energiatakarékosságot is figyelembe véve épült fel a lakópark, aminek értelmében korszerű épületgépészeti megoldásokat alkalmaztak. Tökéletes választás lehet itt ingatlanba fektetni, hiszen a Balaton környékén örökérvényűen értékállóak maradnak akár a lakások, akár az üdülők.

Buda Bright

Budapest 3. kerületében a Római-parttól néhány percnyi sétára épül Észak-Buda legújabb lakóparkja. A Pünkösdfürdő, Septimus Severus és Ipartelep utca által határolt területen, 3 épületben közel 330 lakás közül választhatja ki az ideális fekvésű és elrendezésű lakást. A választék a 26 m2-es garzontól a 100 m2-es, 3 szobás, teraszos lakásig terjed. A felsőbb emeleteken, akár saját teraszodról is élvezheted a Budai hegyek vagy a város panorámáját. Fontos szempont volt az energiatakarékosság is, így a lakások mindegyike klimatizált, hőszivattyús hűtési rendszerrel ellátott, ezen kívül az elektromos autókkal rendelkező lakók számára töltési lehetőséget biztosítunk a lakópark parkolójában.

A lakóparkhoz saját park is tartozik, de a természetkedvelők számára a Duna-part közelsége is számtalan lehetőséget kínál kikapcsolódásra és sportolásra egyaránt. A közelben lévő üzletek, éttermek, iskolák és óvodák biztosítják, hogy a mindennapi teendőket könnyedén intézhesd. A lakópark elhelyezkedésének köszönhetően a közlekedés sem jelenthet gondot legyen szó autóról vagy tömegközlekedésről.

Kék Duna Rezidencia

A főváros egyik különösen érdekes fejlesztése a Kék Duna Rezidencia a XI. és a XXII. kerület határán, közvetlenül a budai folyóparton épül.  A négy toronyból álló, összesen 276 lakást magába foglaló beruházás tökéletes választás a modern, mégis nyugalmas környezet szerelmeseinek. Az épülő lakópark energetikai szempontból is a legmodernebb feltételeknek felel meg: AA++ besorolású lakásaival az ide költözők rendkívül alacsony rezsiköltséggel számolhatnak majd. A lakások műszaki kialakítása is ehhez alkalmazkodik, a hőszivattyús hűtés-fűtés, a modern nyílászárók hatékonyan tartják optimális szinten a hőmérsékletet télen nyáron, – így biztosítva közvetlen dunai panorámát szinte minden lakásból.

Az épületekben a lakások mérete 46 és 133 négyzetméter között változik, és minden ingatlan rendelkezik terasszal. A fejlesztés során nem csupán lakások épülnek, hanem a lakóközösséget kiszolgáló közösségi szolgáltatásokat is biztosítják. A Kék Duna Rezidencián lesz közösségi tér, családi napközi, edzőterem, és 24 órás portaszolgálat, emellett pedig a lakásokhoz teremgarázs, és tárolók is tartoznak majd.

Kék Duna Rezidencia lakópark

Wawe lakópark

A Balaton-parti ingatlanok értékállósága kimagaslóan jó, többek között ezért épült meg a Wave by Coral luxus lakópark a nyár fővárosában, Siófokon. Az épület 5 szintje összesen 2 épületre tagolódik, a Wave I. épületében 67 db, míg a Wave II. épületben 62 db prémium lakás található. Ebben a környezetben szabadjára engedheted a fantáziád, és azt csinálhatsz, amit szeretnél hiszen, ha akarod elvonulhatsz és élvezheted a vízpart és a festői környezet nyugalmát, de ha úgy tartja kedved, engedhetsz a csábításnak és elindulhatsz a pezsgő éjszakába.

Ezekben a lakásokban az energiatakarékosság mellett hangsúlyt fektettek az egyedi kényelmi funkciókra, így szinte minden helyiség audiovizuális eszközökkel felszerelt. A hangulatos Balatonra néző teraszok állandó lehetőséget nyújtanak számodra, hogy mindennap kiélvezhesd a luxuséletérzést.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

A béremelés mellé jár még egymillió forint prémium, emelt vakációs juttatás is - de ez sem volt elég a szakszervezetnek.

© 2024 (v2.202102)