Siess, ha az egyik legkiemelkedőbb színvonalú társasházban szeretnél otthonra találni!

Manapság egyre nehezebb olyan ingatlant találni, ami minden igényt kielégít. Fontos, hogy energiatakarékos jegyekkel legyen felruházva, jó lokációval rendelkezzen, és természetesen az ára se szálljon az egekbe. Mi most megtaláltuk azt a társasházat, ami ezekkel a tulajdonságokkal mind rendelkezik.

A XIII. kerületi új társasház a Kucsma utca 7-9. szám alatt épül. A társasház két épületegyüttesből valósul meg, melyekben összesen 24 lakás, 1 iroda, 25 teremgarázs beálló és 19 tároló kerül kialakításra. A földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolat, az emeleteken elhelyezkedő lakások mindegyikéhez erkély, illetve a legfelsőbb szinteken lévő lakásokhoz tetőterasz tartozik.

A Kucsma utca 7-9 projekt mind a családosok, mint a fiatalabb lakáskeresők körében népszerű, hiszen a lakások kifejezetten nekik lettek tervezve. Tágasak, világosak, a saját kertkapcsolat pedig már csak hab a tortán. Ebben a társasházban az árak sem szálltak el, mindemellett természetesen a családoknak igen kedvező CSOK támogatást is igénybe tudod náluk venni. Egy ilyen új lakás esetében nem csak a korszerű technológiának köszönhetően spórolhatunk rengeteget, de környezetkímélő módon közel nullára csökkenthetjük a rezsiköltséget, ami manapság a lakás vásárlásnál egy igen nagy adomány.

A környezettudatosság jegyében kettő korszakoltó beruházás is megvalósításra került. Ezek közül az egyik a napkollektorral támogatott fűtési rendszer, mely lehetővé teszi, hogy napsütéses időben a használati melegvíz 75%-a pusztán napenergiából kerüljön biztosításra. Másrészt az épületek tetején zöldtető kap helyet, mely többek között humán értéket teremt, továbbá ökológiai jelentőséggel is bír.

Mindezeken túl, a lokációról nem kell sokat említenünk, hiszen a XIII. kerület manapság már az egyik legnépszerűbb, legkiválóbb infrastruktúrával rendelkező budapesti kerület, ami egyszerre kertvárosias, de a belváros is néhány perc alatt elérhető, a Váci úti irodafolyosó pedig rengeteg lehetőséget nyújthat mindenki számára. A környék az elmúlt években szinte teljesen megújult, azonban a számtalan új építésű projekt nem változtatta meg a városrész eredeti, kertvárosi jellegét, sőt csak tovább emelte színvonalát. A kerületben számos iskola, óvoda, szórakozási, és bevásárlási lehetőség is megtalálható, megkönnyítve ezzel a mindennapokat.

Akit igazán érdekel az egyik legkiemelkedőbb színvonalú társasház Budapesten, annak nem érdemes sokat hezitálni, hiszen a projekt várható műszaki befejezése már a nyáron megvalósul, a használatba vételi engedélyt pedig előreláthatólag 2023 IV. negyedévében kapja meg az ingatlan.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)